Dziewczyny, co się dzieje z moim małym??? O 11.20 usnął (śpi zwykle 1,5-2h), przebudził się z płaczem o 13.00, wiec go utuliłam i usnął mi znowu na rękach i spał do chyba 14.15, czyli 3h...dałam słoiczek , póżniej znowu płacz i dałam pierś i usnął znowu ok. 15.30...i śpi na kanapie... może to przeziębienie??? Wybudzić go??? Bo przecież nockę będziemy mieć pewnie z głowy po tylu godzinach snu w dzień...co myślicie?
może taki ma po prostu dzień. Moja Gabi też tak czasem miała, zwłaszcza w pochmurne dni.
Młodak - to nie wiesz ze wg wiekszości teściowych my generalnie lezymy i pachniemy a nasi mężowie od rana do nocy zapierniczają jak nie w pracy to przy dziecku?? MOja na szczęście nie dzwoni do mnie. A jak mnie widzi to same dobre rady. Więc przewaznie juz nie słucham...
Chyba zamówie niuni do pokoiku cos takiego:
GRUBE DREWNIANE LITERKI 21CM IMIĘ DZIECKA GRATISY! (2756218417) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
w kolorze fuksja, zieleń i biel.
Poza tym mysle nad koncepcja szafy do pokoiku grzdylka i regaliku na wszelkie zabawczaki. W koncu trzeba ją będzie wyrzucić od nas z łózka....
śliczne!! :-)