reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Iwon współczuje nocki :(

Forum umrze... :-(
ja zostanę tu do końca :-D na fb ciężko mi jest się odnaleźć i tylko czasami, bardzo rzadko coś napiszę

a u nas sukces - młody zjadł całą porcję Minimy i dojadł cycem, zasnął zaraz jak tylko położyłam go w łóżeczku, mam nadzieję, że przełoży się to na lepszy sen :)

reklama
Aga ja daję dicoflor w saszetkach, bo moja nie chciała tych kropelek :), a w aptece doz można kupić teraz z rabatem dla mamy i maleństwa kapsułek 30sztuk.

Nanu gratulacje! Oby dalej były same dobre newsy &

Iwon tulę, biedna Ty z tymi nockami... Trzymam kciuki, żeby dziś spał ładnie do rana & :)

Zaza co to jest mimima ? :>

Moja niby śpi, a się kręci w tym łóżeczku, eh.. Czuję, że ciężkich nocy ciąg dalszy przed nami znów... I nie wiem czy to przez ten drugi ząb, czy może coś zjadłam i jej nie podeszło :sorry2:

Sunshine mi też taka myśl przemknęła przez głowę, że to przez kaszę, ale nie sądzę :no: Dałam mu jej bardzo mało, bo tylko te 2-3 gramy (pół łyżeczki), które musi dziennie spożyć na 120 ml mleka.
Kleikiem i kaszką nie chcę go tuczyć, skoro nie ma potrzeby. A gluten i tak musi dostać, stąd manna w mleku. Zresztą pediatra mi zaleciła, żeby mu tą manną zagęszczać wieczorne mleko, a mam do niej zaufanie i nie sądzę, żeby mi źle doradziła :sorry2: Zobaczymy co przyniosą kolejne nocki :blink:

Witam :-)

Macku forum nie umrze, nie martw się ;-)

Iwon wspolczuje nocki, dzisiaj będzie na pewno lepiej:tak:

gkvip i jak po pogrzebie??

nanulika super wiadomość:tak: Wszystkie tutaj trzymamy za Ciebie mocno kciuki :tak:

Lena życzę dużo zdrówka, trzymaj się. Mam nadzieje, ze kupiliście lekarstwa:tak:

ja do czerwca leki mam za darmo:tak: na razie raz z tego skorzystałam jak przepisał mi antybiotyk na rane po cc.

Moi juz spia i w końcu chwila dla siebie :-)

jutro pakowanie a w sobotę rano wylot, znowu wyprawa, ach

Nanulika pieknie!
Zaza no wlasnie co to jest minima?

Czy wasze dzieci tez zjadaja piane w kapieli? Moj namietnie ja zlizuje z rak. Az sprobowalalm sama no ale smakuje jak woda. Oby mu nie zaszkodzilo

Iwon wedlug mnie mui sie przestawic na trawienie mm ktorego teraz dajesz wiecej a ono jest bardziej ciezkostrawne i stad te klopoty

Ostatnia edycja:
Zaza az sie wlasnie zdziwilam, ze o 6 Cie nie bylo ;-)

Josie moj nie je piany :D

Iwon nie sadze zeby pediatra Ci chciala zle doradzic, ale moze mlody zle znosi gluten? Podawalas juz wczesniej?

Lena bardzo Ci wspolczuje i mam nadzieje, ze uda Wam sie wykupic lekarstwa.

Gkvip ale mialas "atrakcje" dzisiaj

Nanulika gratuluje! Az sie micha cieszy :D

Macku ale powialo pesymizmem. Forum nie umrze - zostana najwytrwalsze :D

Iwon jeszcze mi sie przypomnialo ze gdzies czytalam ze sciagnietego nie musisz wylewac jak nie dopije. Ja nie wylewalam a karmilam sciagnietym 2 miesiace. I nigdy nic nie bylo. I mozesz w temp pokojowej trzymac 12h spokojnie. Zreszta poczytaj w necie ja nie pamietam gfzie to bylo :/

reklama
Maćku no co ty, to forum przetrwa jeszcze wiele lat bo jak nasze dzieciaczki będą rosły to zawsze będzie o czym gadać tylko pewnie częstotliwość się zmniejszy

Josie nasza Misia jakoś specjalnie piany nie je chociaż zdarza się jak ma na rączce ale myślę że jak masz płyn dla niemowląt to powinien być bezpieczny

Nanulinka super wieści! i wspomnienia wracają

Iwon współczuję nocki i oby to nie było po glutenie

a my po wizycie u pediatry i jestem baaardzooo szczęśliwa bo Misia waży 7125 czyli przybrała w 3 tyg. ponad 500 a w miesiąc prawie 700 :happy: mamy nie wprowadzać żadnych kleików/kaszek bo super przybiera i nie ma co tuczyć i żołądeczka rozciągać :tak:

Do góry