reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

My dzisiaj na pogrzeb idziemy - pierwszy raz tu w Szkocji, mezus musi zejsc z morza o 12 tej - taka tradycja ze wszycy z miasteczka ida. Wiec tym razem i my idziemy bo to nasza sasiadka, choc musze przyznac ze jakos tak niezrecznie mi, bo tu wszystko inaczej wyglada niz w PL. Po pogrzebie wszyscy ida do pabu i maja swietna zabawe picie tance itp.:baffled: ja jakos tak nie moge. Najlepsze jest to ze wszyscy mezczyzni musz byc w czarnych gajerkach i tylko im wolno isc na cmentarz kobiety do pabu i czekaja na panow. Aj co kraj to obyczaj.

Przyznam, ze orginalny pogrzeb i fajnie jakby mnie na wesoło w knajpce żegnali :D u nas na cmentarzu jest pełno grobów cygańskich i podoba mi się zawsze jak oni tak rodzinnie się spotykają i wspominają zmarłego.

My właśnie wróciliśmy od lekarza, bo rano Antek nie mógł oczów otworzyć znowu ropa wróciła- dostaliśmy maść, do tego ostatnio ma brzydkie kupy, a dziś z dosłownie nogawkami leciało mu i był to sam śluz :( więc mam mu dawać probiotyk i dietę trzymać. No i mam pytanie jaki probiotyk dajecie dzieciom ja kupiłam Dicoflor, ale przyznam, ze 20zł na 5dni to trochę :/ oczywiście jak trzeba to będę mu dawać, ale może jest coś równie dobrego, a bardziej wydajnego?? A i dostał kleik-sok z HIPP marchewkowy i kazała mu dziś i jutro dawać, a to jest całą buteleczka czy któraś karmiąca tylko piersią dawała swojemu maluchowi to??
Sorry, za moje pisanie bez składu i ładu, ale mały rwie się do klawiatury :D

reklama
Aga czemu na 5 dni tylko??? ile kropli zalecił lekarz? ja tez daję Dicoflor (3krople dziennie) i starcza nam na długo, nie liczyłam ile, ale chyba 2 tyg albo i dłużej

wpadłam się pochwalić:

Dziewczyny wszystko super!!! Maluszek ma wszystko na miejscu,CRL ok 6cm,NT 1.3,nozki,raczki,kregoslup,paluszki,wielkosc glowki,rozstaw oczodolow - wszystko prawidlowe! Serce pieknie bije,jest tydzien starsze niz OM. Zadnych przepuklin ani niczego niepokojacego!Normalnie poplakalam sie!!!
za ok 10 dni beda wyniki PAPPA,wtedy idziemy je skonsultowac,a wizyta kolejna w mikolajki...

Wierzgalo nogami ze hej! Cudowny widok!

a tu foty:)

Zobacz załącznik 513638Zobacz załącznik 513639Zobacz załącznik 513640

wpadłam się pochwalić:

Dziewczyny wszystko super!!! Maluszek ma wszystko na miejscu,CRL ok 6cm,NT 1.3,nozki,raczki,kregoslup,paluszki,wielkosc glowki,rozstaw oczodolow - wszystko prawidlowe! Serce pieknie bije,jest tydzien starsze niz OM. Zadnych przepuklin ani niczego niepokojacego!Normalnie poplakalam sie!!!
za ok 10 dni beda wyniki PAPPA,wtedy idziemy je skonsultowac,a wizyta kolejna w mikolajki...

Super wiesci!!!! cudne!!!

Aga czemu na 5 dni tylko??? ile kropli zalecił lekarz? ja tez daję Dicoflor (3krople dziennie) i starcza nam na długo, nie liczyłam ile, ale chyba 2 tyg albo i dłużej
Widzisz mi w aptece powiedziala, ze sa tylko kapsułki i saszetki, a maly ma brac dwa razy dziennie. W opakowaniu bylo 10szt.

Witam podczytuje was bierzaco ale chyba fb zdominował .Ethan ma 72 cm i 7700.

Przyznam, ze orginalny pogrzeb i fajnie jakby mnie na wesoło w knajpce żegnali :D u nas na cment

My właśnie wróciliśmy od lekarza, bo rano Antek nie mógł oczów otworzyć znowu ropa wróciła- dostaliśmy maść, do tego ostatnio ma brzydkie kupy, a dziś z dosłownie nogawkami leciało mu i był to sam śluz :( więc mam mu dawać probiotyk i dietę trzymać. No i mam pytanie jaki probiotyk dajecie dzieciom ja kupiłam Dicoflor, ale przyznam, ze 20zł na 5dni to trochę :/ oczywiście jak trzeba to będę mu dawać, ale może jest coś równie dobrego, a bardziej wydajnego?? A i dostał kleik-sok z HIPP marchewkowy i kazała mu dziś i jutro dawać, a to jest całą buteleczka czy któraś karmiąca tylko piersią dawała swojemu maluchowi to??
Sorry, za moje pisanie bez składu i ładu, ale mały rwie się do klawiatury :D

czemu oczy takie co lekarz powiedział za przyczyne bo u mnie to samo nawrót ropiejacyh oczu plus taka sama kupa jak twojego????

Ostatnia edycja:
KOCHANE BO ZOSTAJEMY W TYLE WIĘC JAK KTÓRAŚ JESZCZE NIE GŁOSOWAŁA A ZECHCE NAS WESPRZEĆ TO BARDZO PROSIMY O GŁOSIKI :tak:
http://www.rossnet.pl/Konkursy/Galeria,1269,6115070,c11af00f-6baf-45d2-9f75-dd0deb3470d9

konto na stronie rossmanna zakłada się szybciutko

wpadłam się pochwalić:

Dziewczyny wszystko super!!! Maluszek ma wszystko na miejscu,crl ok 6cm,nt 1.3,nozki,raczki,kregoslup,paluszki,wielkosc glowki,rozstaw oczodolow - wszystko prawidlowe! Serce pieknie bije,jest tydzien starsze niz om. Zadnych przepuklin ani niczego niepokojacego!normalnie poplakalam sie!!!
Za ok 10 dni beda wyniki pappa,wtedy idziemy je skonsultowac,a wizyta kolejna w mikolajki...

A tu foty:)

cudnie, cudnie, cudnie :)

Kasia - zrobione glos oddany:)

Ostatnia edycja:
wpadłam się pochwalić:

extra bardzo się cieszę ,pozdrawiam i ściskam Was :-)

wpadłam się pochwalić:

cóż za wspaniałe wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!

Widzisz mi w aptece powiedziala, ze sa tylko kapsułki i saszetki, a maly ma brac dwa razy dziennie. W opakowaniu bylo 10szt.
popytaj w innych aptekach, może w tej nie było

reklama
po 3 - wczoraj jak byliśmy na Rocktoberfest Party - to u nas w bloku młody chłopak, 30 letni, zeskoczył z dachu!!! (11 pięter) Rano się o tym dowiedzieliśmy, podobno to wyglądało makabrycznie (wrażliwsi nie czytać : mózg podobno szufelką zbierali metr od głowy, czaszka podobno roztrzaskana że miała kilka cm grubości, a ręce i nogi połamane ze złamaniami otwartymi) ... I okazało się, że spadł dokładnie w miejsce, gdzie zaparkowaliśmy samochodem po przyjeździe z RFP, podobno chwilę wcześniej go stamtąd sprzątnęli - jakoś tak "dziwnie" mi z tego powodu, że mogłabym stanąć na jakieś resztki.. ale po butach nic nie widać... A i faktycznie jak rano spojrzałam w dół, to tuż przed naszym samochodem była "1" przez policję napisana sprayem... brrrr
a chłopak był schizofrenikiem, którego się wszyscy bali, a miesiąc temu podobno zadźgał własną matkę, tylko nie było dowodów....

Rysica ale historia!!!! :szok:
My wynajmowalismy raz mieszkanie gosciowi ktory jak sie okazalo tez nie byl zbyt zdrowy psychicznie i postanowil sobie podciac zyly, po czym krwia napisal na scianach w tym mieszkaniu HELP ME... musial chyba do kogos zadzwonic sie "pochwalic" co zrobil, bo zaraz byla karetka i oczywiscie go odratowali.

az mnie dreszcze przeszly:szok:
wpadłam się pochwalić:

gratulacje nanulika &&&&&&&&&&&&&

Witam sie z kawusią.
Dziewczyny bylam u lekarza i mam zapalenie krtani :szok: najgorsze ze dostalam mase lekarstw (w aptece jak pytalam ile bvy kjkosztowalo) to powiedziala mi ze 87.40 :-( jestem zalamana dzwonilam do P i mowilam mu o lekarstwach bo ja ledwo co gadam i bardzo po ciuchu. To powiedzial ze postara sie mi cos ogarnac na lekarstwa bo wyplat jak nie bylo tak nie ma :( przepraszam ze nie wszystkim odpowiedzialam ale troszke sie zalamalam

Do góry