reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Lena - DZIĘKUJĘ!!!! Nieee, kursów nie udzielam, po prostu podpatruję, ale tylko siebie potrafię umalować, kogoś jakoś nie...
Jak mieć kiepski humor to na całego. Już tak mam w życiu, że jak jedno niewychodzi to i zaraz kilka rzeczy się wali.
Nie dość, że wciąż myślę o pracy, a raczej jej braku, zastanawiam się jak poradzimy sobie finansowo, a jesli bym coś znalazła w miarę to co z małym wtedy, ze strony K tylko slyszę wyrzuty, że tylko ryczę i ciagle się kłócimy ostatnio to jeszcze ewidentnie mój kocur zaczyna chorować. Chyba nerki mu siadają niestety. a ja nawet nie mam czasu i kasy aby jechać z nim do weta. Dzisiaj nie zdążyłam bo byłam u gina. Jutro to chyba na głowie stanę aby pojechać, ale strasznie boję się usłyszeć diagnozę....
Nie dość, że wciąż myślę o pracy, a raczej jej braku, zastanawiam się jak poradzimy sobie finansowo, a jesli bym coś znalazła w miarę to co z małym wtedy, ze strony K tylko slyszę wyrzuty, że tylko ryczę i ciagle się kłócimy ostatnio to jeszcze ewidentnie mój kocur zaczyna chorować. Chyba nerki mu siadają niestety. a ja nawet nie mam czasu i kasy aby jechać z nim do weta. Dzisiaj nie zdążyłam bo byłam u gina. Jutro to chyba na głowie stanę aby pojechać, ale strasznie boję się usłyszeć diagnozę....
gkvip2505
Fanka BB :)
BOSKOOOOOOOOOOOOOO :-)Szykuję się powoli na ROCKTOBERFEST PARTY!!! Odliczam godziny
Make-up już poczyniony Garderoba wyprasowana Jest bosko !!!
co Wy na taki make-up?Zobacz załącznik 513221
Sama robiłam
lena - to tak jak ja, ja mam takie pojecie o makijazu ja swinka o siodle
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Jedyna rzecz, na punkcie której nie miałam kompleksów to właśnie oczy, więc już jako nastolatka stwierdziłam, że skoro tylko oczy mam ładne, to muszą zachwycać i kombinowałam z makijażem, podpatrywałam na gazetach, w TV itp jak gwiazdy się malują, i sama próbowałam, no aż w końcu doszłam do wprawy
reklama
Kochana przede wszystkim badz dobrej mysli wiem ze latwo mowi sie ale tak jak to gkvip (jak nie myle sie) napisala po deszczu zawsze przyjdzie slonce wiec glowa do gory i wierze w Ciebei ze dasz rade bo ty silna babka jestes.Jak mieć kiepski humor to na całego. Już tak mam w życiu, że jak jedno niewychodzi to i zaraz kilka rzeczy się wali.
heheh dokladnieBOSKOOOOOOOOOOOOOO :-)
lena - to tak jak ja, ja mam takie pojecie o makijazu ja swinka o siodle
zazdroszcze. Ja jedyne co mam ladne to dlugie swoje paznokcie ktore jak ladnie wymaluje to kazdy mi mowil ze akryle mam ;P tylko ze ostatnio czasu na to nawet nie mama Ostatni raz ladnie pomalowane i wgl mialam jak bylam w ciazy ehhhJedyna rzecz, na punkcie której nie miałam kompleksów to właśnie oczy, więc już jako nastolatka stwierdziłam, że skoro tylko oczy mam ładne, to muszą zachwycać i kombinowałam z makijażem, podpatrywałam na gazetach, w TV itp jak gwiazdy się malują, i sama próbowałam, no aż w końcu doszłam do wprawy
ehhh kobietki przyznam Wam sie ze tez mam dola lekkiego hmm finansowego o ile takowy istnieje. Moj P nie dostal wyplaty WRZESNIOWEJ i PAZDZIERNIKOWEJ i jestesmy doslownbie bez kasy jedyne co udalo mi sie pozyczyc to dla malego na mleczko i pampersy i najgorsze \jest ze nie wiadomo kiedy bedzie bo firma ktora im wyplaca to zablokowala wszystkim swoim pod wykonawca wyplaty bo cos tam robia/sprawdzaja (moj mi tlumaczyl ale ja nie potrfie tego ujac)