reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Hejka
Rysica naprawdę profesjonalny makijaż, zazdroszczę talentu ale tak pozytywnie, udanej zabawy.
Sunshine, Mlodak zdrowka dla mężów ;-) i dla kociaka.
Aga daj znac co z siostrzenica ?
Mlodak to używaj do woli jak ginka pozwoliła
Tym które mają jesienna depresję śle tulaski :-) glowa do góry.
Bylismy dziś z Amelka na bioderkach i już wsio ok, mamy zakaz kupowania chodzika, dziecko ma raczkowac a jak pewnie stanie na nogi to jeszcze raz do kontroli a jutro podpisujemy "slub z bankiem" mam obawy czy poradzimy sobie ze splata, czy nam na wszystko wystarczy aby się wprowadzić itp,ach koniec beztroskiego czasu bez kredytu...

Iwon na fejsie wklejalam slubne :p ale t wyjatkowo ladnie wyszlam hehe zaraz wkleje

Nie mam Was na fejsie, dawaj fotkę tutaj :tak:

edek: już widziałam w galerii i odpisałam ;)

tak o 12 mamy. Więc wypytaj swoja o rady a ja moją. Moze coś lekarze podpowiedzą na paskudne niespiące kochane stworki :)

Właśnie mi uświadomiłaś, że zapomniałam umówić nas na wizytę! :szok: Mam wyznaczony termin szczepienia, ale zadzwonić to nie łaska :baffled:. A na dzieci zdrowe trzeba z kilkudniowym wyprzedzeniem. No to pięknie :dry: Będę się nieźle gimnastykowac przez telefon, może się uda :rolleyes2:.

Rysica i oczy i makijaż piękne!! Naprawdę szacun za taką perfekcję. Ja też uwielbiam dobrze podkreśone oczy :tak:

Młodak przykro mi z powodu kociaka :-( No ale dobrze, że Twoje kobiece sprawy już poukładane :blink:

zazdroszcze. Ja jedyne co mam ladne to dlugie swoje paznokcie ktore jak ladnie wymaluje to kazdy mi mowil ze akryle mam ;P tylko ze ostatnio czasu na to nawet nie mama :( Ostatni raz ladnie pomalowane i wgl mialam jak bylam w ciazy ehhh

Co Ty mówisz?? Widziałam Twoje fotki, bardzo ładna z Ciebie dziewczyna! :cool2:

A gkvip kolejna kłamczucha :-p

Waris fajnie, że z bioderkami all ok :)

Chcę Wam jeszcze o czymś napisać, ale wpadnę później, bo teraz nie mogę, a to nie na dwa słowa..

Ostatnia edycja:
Ale lecicie z tym koksem :-):-) Nie nadążam:-):-) IWON - moja zgagula też się w ogóle nie przewraca, bo chyba za dużą dupkę ma :-D Widzę że depresja jesienna rozwija się tu na dobre- u mnie oczywiście też :no: Życzę wszystkim szybkiego pojawienia się tego słońca, które wstaje po burzy :rofl::rofl:

Hej dziewczynki. Dziec juz spi i mam chwile dla siebie. Zaraz odpale piwko i sie zrelaksuje, bo Tomek jest baaardzo absorbujacy ostatnio :sorry2: Wszystko mu sie nudzi po 5 min, najlepiej to na raczkach, ale nie siedziec! Lazic i pokazywac mieszkanie. Najlepiej to jeszcze opowiadac o wszystkim, bo w ciszy to nudno. Juz nawet dla niego tanczyc zaczelam :eek:

Mloda K ja zapomnialam, ze ty kociara jestes... mam nadzieje, ze nie bedzie zle i da sie kocura wyleczyc.

Rysica piekne oczy! Ja tez uwielbiam makijaz - swego czasu wszystkie swoje kolezanki na imprezy malowalam i obowiazkowo siebie... A teraz :cool2: czasu brak ;) Milej zabawy.

Aga mam nadzieje, ze z siostrzenica wszystko ok. Ahhh te glupie pomysly.

Iwon szybko pisz, bom ciekawa.

Polaa wszystkiego naj z okazji rocznicy... co dostalas ;-):-p

Gkvip Mijeczka jest slodka. No i ma duze umiejetnosci - rece w buzi - pelen obrot :)

Waris ciesze sie, ze bioderka ok :)

Siula jak ten wibrator ;)

Lena fajnie Cie zobaczyc na glownym.

Kifsi napisalas to o oczach zupelnie jak moja siostra :) Ona tez lubi "wrrr" ;)

Wiecej nie pamietam..... uffff.....

Dzięki Dziewczyny ;-) Dostałam naszyjnik i kolczyki Swarovski'ego. Bardzo mi sie podobaja:tak: I bukiet róż.
Rysica super makijaż. Bardzo ładne masz oczy :tak:

Gkvip nawet nie pisz takich głupot, ze Tobie makijaż nie pomoże bo po dupsku dostaniesz od nas :-p

Dzieci od 19 w łóżkach, w końcu mam spokój :-D

Jak mam być szczera to dzisiaj nie mogłam się doczekać momentu aż ich położę spać :zawstydzona/y: wyrodna matka ze mnie:-( no ale naprawdę nie miałam juz siły. Cały dzień w domu sama z Nimi, maz śpi jeszcze przed nocka. A pogoda szkoda gadac nawet...

Dzieci od 19 w łóżkach, w końcu mam spokój :-D

Jak mam być szczera to dzisiaj nie mogłam się doczekać momentu aż ich położę spać :zawstydzona/y: wyrodna matka ze mnie:-( no ale naprawdę nie miałam juz siły. Cały dzień w domu sama z Nimi, maz śpi jeszcze przed nocka. A pogoda szkoda gadac nawet...

mam to samo. nie łam się ;-) jesteśmy tylko ludźmi....

pola super! cale szczescie ze maz sie spisal :-) a ja tez mam tak czasem ze tylko czekam z zegarkiem w reku az bedzie 19, chyba normalne :tak:

kurcze dziewczyny w niedziele chrzciny a ja balagan na chacie, dla malego sweterka nie moge znalezc, swieca nie kupiona a maz na delegacje sie wybiera i bedzie w piatek :no: acha no i dzis mi oswiadczyl ze zgubil akt urodzenia malego i musze jechac do urzedu odebrac odpis bo do chrztu musi byc. masakra:wściekła/y:

Polaa to super prezent :D teraz zeby wykorzystac na jakiegos sylwka trzeba sie wybrac :)

macie jakies plany juz ??

Josie my tez w powijakach, jedyne co to menu ustalone w lokalu, ale w domu burdel na kolkach w piatek do tego pogrzeb taty szwagierki (a potem do 20 sama z mlodym), w sobote tez mamy do tesciow jechac wiec nic nie zrobie wiec jakos w czwartek bede musiala sie zebrac i ogarnac wszystko, w sobote torta musze zrobic ale najpierw mikser pozyczyc hehe ... maaaaasakra .... ale staram sie nie stresowac ciekawe czy ubranko bedzie juz lepiej wygladac niz 3 tygodnie temu kiedy bylo za duuzzze

Lena wspolczuje sytuacji mam nadzieje ze szybko wyplaca bo to tragedia :( co robia

Rysica super oko :D

Waris dobrze ze z bioderkami ok :) a chodzik niepotrzebny :p

Iwon dzieki za komplement :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia - strasznie się boję o tego mojego włochatego, egoistycznego, na maksa złośliwego, wrednego, głupiego czworonożnego białego gada. To mój "ogon" od zawsze mam wrażenie i mimo wielu jego wad (daje się głakać tylko po głowie, drapie, gryzie, miauczy w nocy, drapie fotele, skacze na klami i otwiera drzwi, gubi niemiłosiernie sierść) to ogromnie go kocham i nie wyobrażam sobie swojego domu bez niego no.

Lena - nie zazdroszczę sytuacji. Trzymam kciuki aby szybko wypłacili wszystko z czym Wam zalegają &&&&&&&.

kasienka, josie - życzę zorganizowania się w sprawie chrzcin.

polaa
- też czasami tak mam, że myślę tylko o chwili jak mały zaśnie. Każdy ma prawo mieć gorszy dzień.
A prezent pierwsza klasa :-).

A mój maluszek bardzo mi dzisiaj pomagał znieść psychicznie chorobę kocura. Uśmiechał się cały czas, gaworzył, przekręcał się na kocu przez 1,5 godziny non stop. Nic nie marudził, ewidentnie był dla mnie wsparciem, tak jakby pokazywał mi, że mam powody do radości.

Spływam z neta, umówiłam się na jutro rano do weta z Grubym i muszę teraz "złapać" jego siki...... obawiam się, że jest to z lekka niewykonalne, ale spróbować muszę.

Do góry