Niespodzianka
Fanka BB :)
Wow Zaza, Sprytny chlopczyk z Sergiusza - szybko sie przestawil Moj postanowil dzisiaj wstac o 3 czy 4 - nie wiem czy mi sie sam zegarek przestawil w komorce. Tatus stanal na wysokosci zadania (chyba pierwszy raz w nocy ) i uspil malego - zajelo mu to jakas godzine, a ja sobie "spalam".
Pamka najlepsze zyczenia dla Julka. I obys juz nie musiala wstawac w nocy. Moze on wczoraj swietowal po prostu?
Mloda ja bralam tabsy przez 6 lat. I generalnie nic mi po nich nie bylo, dobrze sie czulam, okres krotszy, bezbolesny, ale przez pierwszy rok brania mi sie przytylo kilka kilo. I ni huhu nie moge tego zrzucic Teraz tylko gumka. Rozwazam spirale skoro tu mam za darmo - czemu nie...
Aylin najlepiej przylec do Bournemouth, ale z Londynu tez Cie odbiore Tylko jakbys mogla, to takiej prawdziwej szyneczki mi przywiez
Klusia mam nadzieje, ze wsjo da sie szybko poogarniac. Nie daj sie!
Gkvip super krzeselko. Ja poluje na jakies uzywane z regulowana wysokoscia.
Kasia natka, dzieki za linka.
Rysica aaaale Ci dobrze . Tylko moj chyba na uparciucha, zamiast godzine pozniej, to dwie godziny wczesniej
No i gratuluje pierwszych obrotow :-) Ani sie obejrzymy, a nasze dzieci beda juz biegac i wywalac wszystko z szafek
Czy ktos ma pomysl jak sklonic dziecko do pozniejszych pobudek Tak o 11, 12 np
Pamka najlepsze zyczenia dla Julka. I obys juz nie musiala wstawac w nocy. Moze on wczoraj swietowal po prostu?
Mloda ja bralam tabsy przez 6 lat. I generalnie nic mi po nich nie bylo, dobrze sie czulam, okres krotszy, bezbolesny, ale przez pierwszy rok brania mi sie przytylo kilka kilo. I ni huhu nie moge tego zrzucic Teraz tylko gumka. Rozwazam spirale skoro tu mam za darmo - czemu nie...
Aylin najlepiej przylec do Bournemouth, ale z Londynu tez Cie odbiore Tylko jakbys mogla, to takiej prawdziwej szyneczki mi przywiez
Klusia mam nadzieje, ze wsjo da sie szybko poogarniac. Nie daj sie!
Gkvip super krzeselko. Ja poluje na jakies uzywane z regulowana wysokoscia.
Kasia natka, dzieki za linka.
Rysica aaaale Ci dobrze . Tylko moj chyba na uparciucha, zamiast godzine pozniej, to dwie godziny wczesniej
No i gratuluje pierwszych obrotow :-) Ani sie obejrzymy, a nasze dzieci beda juz biegac i wywalac wszystko z szafek
Czy ktos ma pomysl jak sklonic dziecko do pozniejszych pobudek Tak o 11, 12 np