no to witam w klubie dodam tylko ,że jak już przestaje płakać to musi mnie widzieć, bo jak mu zniknę z pola widzenia to ryk a no i ja mam tak od 4 dni na dodatek jakieś choróbsko mnie atakuje,no po prostu żyć nie umierać
u nas drzemki miedzy karmieniami czyli co 3 godziny od 10 do 30 minut
dodam jeszcze,że byliśmy na drugim szczepieniu i moj klocek waży już 7350 g i mierzy 65,5 cm :-)
przepraszam ale nie udało mi się was nadrobić
pytanko do mam chustujących : przymierzam się do zakupu chusty tkanej bo mój elastyk niestety już zaczyna sprężynować a kółkowa tylko na dłuższe spacery się nie nadaje , jakich firm chust używacie i co polecacie ?
ja mam Polekont - jeszcze nie zlamana - tj łamie się bo połozylam ja pod prześcieradło. A na razie uzywam jeszcze elastycznej. Moja 6 kg waży niecałe wiec jeszcze całkiem nieżle się ja nosi.Zresztą coraz mniej noszę bo zimno się zrobiło i nie wiem jak sie ubrac
o to między innymi chodzi...
i nie martw się, najpierw mnie zjedzą;-)
Ajtam zjadłyby Ja też jestem przeciwna chodzikom i tego typu wynalazkom. Wg mnie dziecko ma samo zalapac jak się siada, jak wstaje, jak chodzi. A czy zrobi to mając 8 czy 14 miesięcy -nie jest ważne. Ważne że samo do tego doszło i w odpowiednim dla siebie czasie.