reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Iwon - ja również gratuluję pozytywnej postawy męża wobec płaszczyka ;)

Iwon gratuluje plaszczyka

Wczoraj pisalam ze dostalam @. Otoz to bylo wczoraj w dzien. W nocy i dzisiaj nic Wczoraj to tylko plamienie w sumie ale myslalam ze juz siw zacznie a tu nic. Zaczynam sie porzadnie martwic ze cos jest nie tak. Testow ciazowych zrobilam juz 5, kazdy innej firmy i kazdy wyszedl negatywnie.

Dostalam dzisiaj propozycje pracy.Mialabym zaczac od grudnia i zupelnie juz nie wiem co robic.

Młodak - może po porodzie takie się mogą zdarzać @??

jak fajna praca i jak chciałaś wrócić już do jakiejś pracy to bierz, ale jeśli finansowo dacie sobie radę - siedź w domu, tego czasu Ci nikt nie wróci... Ja bym wiele zrobiła, żeby zostać jak najdłużej w domu.....

zaza i mooni ale historia :-)

mlodak a co myślisz o tej pracy? Chciałabyś tam pracować?
A co do @ to może skocz do gina.

pamka dobrze, że Julek zadowolony :tak:. A z nianią ustal sztywne zasady i będzie git ;-)

iwon super, że masz już płaszczyk :-)

aylin fajowe zakupy :-)

Dzisiaj zakupiłam blender - i będę sama pichciła :cool2:
Maja ma zatwardzenie :-(. Chyba po dyni.

dziewczyny jestem zaniepokojona...otóż jeśli chodzi o tabletki antykoncepcyjne, jestem nowicjuszką. No i we wtorek skończyłam opakowanie, a nadal nie mam okresu..zaczynam się denerwować..

Jeżeli bierzesz takie tabletki,że między opakowaniami masz 7 dni przerwy to @ musisz dostać w ciągu tych 7 dni, także masz jeszcze czas.:)

I chciałam się pochwalić, że Belzebub zasnął dzisiaj sam :) przed snem mu nagadałam, że dziś w nocy na cyca wstaje tylko 2 razy i że śpimy do 8, ale pewnie się nie posłucha :-p

prawie się posłuchał, pobudki w nocy były dwie, ale ostatecznie wstalismy o 6. Nie wiem czy on czegoś źle nie zrozumiał, bo jest 8 a on poszedł właśnie w kimę :-D

Pamka Super że się mu niania spodobała :)

Mlodak czy brać tą pracę? to zależy - jesli jest bliska twojej wymarzonej posadzie, także pod względem finansowym, to bierz

Niezapominajka z tego co ja wiem (mogę się mylić) to krwawienie z odstawienia ma wystąpić w ciągu 7 dniowej przerwy, a nie się w nim zmieścić, jak ja brałam tabletki to jak ostatnią brałam w pn to okres dostawałam w pt rano

Maja ma zatwardzenie :-(. Chyba po dyni.

Miski - moja też ma. Nie wiedziałam ze po dynie też moze mieć. Dałam jabłuszko - liczę ze pomoże.
Zośka też, ale w życiu bym nie pomyślała, że to po dyni! :szok: Obstawiałam, że to przez mleko, ale skoro i u Was taka sytuacja to musi być dynia...
Właśnie zmotywowałam ją do zrobienia kupy zakładając jej pieluszkę wielorazową ;-)

reklama
Do góry