ech znowu od 5 na nogach
znów kupka go obudziła... za to po kąpieli jak zasnął o 18.30 to spał do 1, aż mąż o północy budzi mnie i mówi, że idzie spr czy młody oddycha ;-)
tak sobie myślę, że on tak wcześnie wstaje, b wcześnie kładzie się spać, ale nie mam pomysłu jak go przesunąć bo on jest taki marudny, że szok, jak się go przetrzymuje z drzemką ;/ a jak go nie wykąpiemy i pozwolimy zasnąć to się obudzi koło 22, a wtedy mi się nie uśmiecha kąpiel małego, bo ja to zwykle od 21.30 już w wyrku leżę...
aaa i w ogóle to mój syn zostanie przechrzczony na Belzebuba, o! bo to imię pasuje do niego jak ulał
Rysica gratuluję pierwszego ząbka!!!
Josie ale ci zazdroszczę...
Aga sytuacja nie do pozazdroszczenia...
Aylin gratulacje dla przyjaciółki!!! ja gazu nie dostałam , bo butle były dwie, a rodziły 3 i się nie załapałam
hatszept mój ciągle dostaje kilka kropli Sab simplexu w ciągu dnia i wtedy w nocy bączki go nie męczą tak bardzo, bo mu się łatwiej pryka
myślę, że problemy z bączkami wiążą się z tym, że w 4 miesiącu mamy karmiące UU pragną rozszerzać dietę i sobie "pozwalają" na jakieś frykasy, tak jest u mnie, może i u ciebie też jest to przyczyną?...