reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Lecialam Wizzair z Gdanska:wściekła/y:. A butelik i mleko bo stwierdzil ze za duzo tego i nie wolno mi tyle wniesc na poklad:angry:, mimo ze tlumaczylam jelopowi ze ja Z Ustki jade i ze juz 4 godz w podrozy jestem no i ze na Glasgow moja podroz sie nie konczy i ze jeszcze bede nastepne 3 godz:angry: do tego doliczyc czas na lotnisku:angry: no ale on swoje i juz. Najsmieszniejsze jest to ze na odprawie nie mieli problemu z iloscia butelek i mleka, tylko ten jelop przy bramce:angry:.

Ja bym kazała zawołać jego przełożonego czy kierownika, zarzuciła niekompetencję itd... Chyba bym tego tak nie zostawiła....

Moja przyjaciółka pojechała rodzic :)!!!!!!

trzymam kciuki!

UWAGA!!! MAMY PIERWSZY ZĄBEK!!!!!!!!!!!!!!! :D Już się przebił przez dziąsełko i tak pięknie dzwoni na łyżeczce!!! (specjalnie sprawdzałam!) :-):-):-):-):-):-):-)
dolna lewa jedynka ;) Szymkowi też dolna jedynka wyszła pierwsza, ale był o miesiąc starszy... No ale o miesiąc wcześniej się urodził ;P

reklama
ostatnie 10 minut moge przeżyć jeszcze raz :) ale poprzedzające je 2 godziny - niekoniecznie :)

Ja dziś nie zasnę dopóki wiadomości od niej nie dostane...

Przynajmniej dynie przerobie :)

Ostatnia edycja:
no tak, jak ja przy kompie to nikogo nie ma, jak mąż mi kompa "zabierze" to wszystkie zaczną pisać... a mi się coś z BB przez komórkę schrzaniło :/ albo oni coś zmienili... i jest fatalnie :/

Kurcze ale sie tu dzieje, ja ostatnio mam mniej czasu i czuje ze wypadam z obiegu!
A wczoraj u mnie cudowna noc. Po kilkugodzinnym spacerze w dzien bylam tak zmeczona ze poszlam spac o 21. Obudzilo mnie gaworzenie malego, patrze na zegarek- 6.45 o_O nie obudzil sie na nocne karmienie! No ale w dzien nadrobil bo marudzil cale popoludnie i dal mamie popalic... Ciekawe jak dzis bedzie.
Maz wymyslil sposob na uspienie go w dzien- kladzie sie bierze go na klate tylem do siebie i go tak troche buja. No i maly zasypia ale jakie to upierdliwe !!!!! Dzis tak spedzilam z nim dwie godzziny na kanapie. On spi a ja obejrzalam 3 odcinki gesslerowej, na chacie syf a o obiedzie moglan aobie pomarzyc.....

Niespodzianka to chyba ty pisalas ze mlody dal pokazowke przy znajomych? Moj w gosciach zawsze jest super aniolkiem, nie daj sie zwiesc mareczek na pewno tez daje popalic rodzicom w domu :))))))

Gkvip wspolczuje, a ja bym tez wezwala managera, przeciez dziecko musi jesc!
tyle na razie

Rysica - wiesz to sie fajnie mowi czy pisze jak Ciebie to nie dotyczy, ale jak sie z malym dzieckiem leci, to myslisz tylko o tym, zeby juz byc na miejscu

Rysica gratuluję ząbka!
josie gratuluję przespanej nocki!

dziewczyny mam takie pytanko - jak jedziecie z maluszkami na zakupy do hipermarketów a teraz jest już co raz zimniej więc trzeba ubierać maluchy ciepło to rozbieracie je już na miejscu a potem ubieracie? no i jak ubieracie żeby było łatwiej?

reklama
Kasia ja jade zawsze autem wiec mojemu na codzienne ubranie zakladam tylko cieply sweterek rozpinany i czapke i owijam grubym kocem w foteliku. W sklepie sciagam czapke i rozpinam sweterek a koc tylko na nozki jak chlodno

Do góry