reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Zróbmy tak...jutro rano zejdę do autka i zobaczę, czy mieszczę się z gondolą i stelazem w połowie bagażnika (chciałabym zabrać gondolę bo mam problem z adapterem do fotelika). Sadzę, że się uda. Najwyżej jeden wózek będziemy ciągnęły na samochodem ;-) a na serio - dam znać jutro, co i jak. Coś wymyślę :)
Dobrej nocy!

edek: a MsMickey też na pewno będzie? bo dziś chyba nie pisała w tej sprawie, wiec może niepotrzebnie będziemy jechały aż na ursus ;)))

Ostatnia edycja:
reklama
Zróbmy tak...jutro rano zejdę do autka i zobaczę, czy mieszczę się z gondolą i stelazem w połowie bagażnika (chciałabym zabrać gondolę bo mam problem z adapterem do fotelika). Sadzę, że się uda. Najwyżej jeden wózek będziemy ciągnęły na samochodem ;-) a na serio - dam znać jutro, co i jak. Coś wymyślę :)
Dobrej nocy!

Oki:-)

Dobranoc

Waris tak ja wklejalam krzeselko ze stoliczkiem. Mnie sie bardzo podoba i sprawdzone przez kilka kolezanek dlatego to sobie zazyczylam. Tyle ze po dzisiejszej akcji "umiem juz wyjsc z lezaczka" to chyba do 18 roku zycia bede Szymkowi kazala siadac na podlodze, o! Dom w stylu japonskim se urzadze i problem ze spadaniem z glowy.

Sunshine - wspolczuje glupoty P.

Podobno poduszke powietrzna da sie wylaczyc w kazdym aucie. W tamtym tygodniu zadzwonilam do warsztaty samochodowego o to zapytac bo K nie chce tego u nas zrobic bo uwaza ze miejsce dziecka jest na tyle. Nie bierze pod uwage sytuacji jak jedno z nas nie bedzie moglo jechac wiec postanowilam wziac sprawy w swoje rece. No i podobno wystarczy tylko wyjac odpowiedni bezpiecznik..... szkoda tylko ze niewiele mi to mowi bo nie wiem ktory to ten wlasciwy.

coś z bb sie zieje -wkleiło mi posta o krzesełkach po raz drugi.

Macku - fajnie ze śpiworkami :) ja właśnie szukam dla młodej bo z tych co mam zaczyna wyrastać. a takie od 6 msc do 12 mam jeden na razie. I niestety czasem jak uleje to nie mam jej czym przykryć

Ostatnia edycja:
po gorącej dyskusji na innym wątku wszystkie padły :-(

dobranoc

ps ja chyba jakaś inna jestem, bo jeżdżę z młodym samochodem i mam go z tyłu w foteliku, ale on grzeczny w samochodzie , głównie śpi albo się bawi

Ostatnia edycja:
Iwon, Sunshine TULĘ.

Nie wiem czy wam już pisałam opowieść mojej kumpelki. Ma córkę i uczyli ją mówić. Wiadomo mama uczyła MAMA a tata... też MAMA. Koleżanka się trochę dziwiła ale ok, nic mężowi nie mówiła. Jak dziecko już sie nauczyło i coś potrzebowało to wołała MAMA a jej mąż cały zadowolony w nocy o północy budził koleżankę "córka CIĘ woła". :-D:-D Podobno pomysł podsunął mu jakiś uczynny kolega....

padłam. Mój maż do tej pory płacze :)

Młodak - a jaki masz samochód? Bo mój sprytny malzonek znalazł na jakims forum samochodowym schemat bezpieczników odpowiedzialnych za poszczególne sprawy i na tej podstawie wyłączył.

Macku - fajnie ze śpiworkami :) ja właśnie szukam dla młodej bo z tych co mam zaczyna wyrastać. a takie od 6 msc do 12 mam jeden na razie. I niestety czasem jak uleje to nie mam jej czym przykryć
Ja kupiłam śpiworek do wózka ;-)

ps ja chyba jakaś inna jestem, bo jeżdżę z młodym samochodem i mam go z tyłu w foteliku, ale on grzeczny w samochodzie , głównie śpi albo się bawi

Ja też tak jeżdżę :sorry2:

A jeśli chodzi o poduszkę - ja myslałam, że nie wolno tyłem fotelika stawiać jak jest air bag, a nie, że wcale...

reklama
Do góry