Waris
Fanka BB :)
Kasiulka, przede wszystkim suuuuuper że znowu z nami piszesz :-):-):-) jak się czujesz?
Nanulika, brzuszek suuuuuper! Niech rośnie zdrowo, Kochana!!!
Młodak, nie przejmuj się tym "upadkiem". Na pewno nic sie nie stało, skoro Szymek tak się teraz zachowuje. Pewnie niestety każda z nas zaliczy wcześniej czy póżniej taką historię.
Mamy ten sam leżaczek-bujaczek tylko chyba do 18kg. My niestety często z niego korzystamy... czekam na opieprz Munki podczas spotkania...;-)
Waris, kelocote smarujesz naprawdę odrobinkę. Mam go od 2 miesięcy i może 1/4 poszła, choć nie sądzę zeby az tyle. Staram się smarować 2 razy dziennie. Nasza pani doktor też twierdzi, że nie ma przeciwskazań do szczepienia kiedy dziecko ma katar (tak było z nami podczas drugiego 5w1). Super byłoby się spotkać Ty z Radomia, tak? Dobrze pamiętam?
Tak z Radomia.
Co do maści to spróbuję, zakupię ją w przyszłym mscu bo w tym już nie dam rady.
Jeśli chodzi o krzesełka do karmienia to ja będę szukała takiego który będzie mógł się rozkładać też na stoliczek plus krzesełko, coś takiego jak chyba Mlodak wklejała o ile dobrze pamiętam.
Idę śpiochać bo dziś trochę zmęczona jestem po zajęciach, dała nam dzisiaj wycisk że hej,
dobrej nocji, uciekam