Niezapominajka pieknie wygladasz i najwazniejsze, ze dobrze sie czujesz w tym kolorze
Rysica ale czad z tym blondem
Chociaz rzeczywiscie byloby roboty z Twoimi wlosami. Moja przyjaciolka przechodzila z czerni na blond robiac balejaz czy pasemka. Ale trwalo to chyba z rok zanim osiagnela efekt taki jak chciala
Gkvip zawsze sie znajda jacys ludzie, co beda bzdury gadac. Pewnie zazdrosc - przeciez mieszkacie za granica, macie wlasny dom, wlasny biznes... no to znalezli inny sposob zeby dokuczyc. Wszyscy najwazniejsi wiedza jakim Mia jest cudnym dzieckiem i to najwazniejsze.
Aga zycze szybkiego uregulowania. Tak to juz jest z naszymi dzieciaczkami - wyjazd, wyjscie, wizyta gosci i misterny plan idzie w niepamiec
Pamka ja tez sie zastanawialam czy nie odpuscic i ... troche odpuscilam. Wiecej sie przytulamy i kolyszemy przed snem - zwlaszcza przed drzemkami. W dzien czasem pozwalam mu usnac na mnie. Wieczorem raczej staram sie go zostawiac zeby sam zasnal, ale tez po poteznej dawce czulosci. I jakos mi z tym lepiej. Na razie przynajmniej
Munka ja nie podgrzewam sloiczkow - podaje w temperaturze pokojowej, no chyba, ze wyjmuje pozostalosci z lodowki. Stwierdzilam, ze nie ma sensu grzac, bo pozniej przy podawaniu wiekszej ilosci i tak wszystko ostygnie zanim dzidziol zje.
Mlody zaczal pelzac
Jeszcze nieudolnie, bo odpycha sie nogami, ale nie ogarnia rak za bardzo. Zostawilam go na macie dzisiaj, poszlam pozmywac, wracam, a dziecko 2 metry dalej. Zegnajcie czasy nieruchomego lezenia ehhh