reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

jestem po studiach medycznych i bardzo dokładnie wiem jak wygląda ta metoda i jak wyglądają wszystkie procesy chemiczne towarzyszące zapłodnieniu...a uwierz mi nie byłam jedyną osobą, która nie uznaje tej metody z tych ode mnie na roku równie świadomych.

Kazdy ma prawo do swojego zdania. Osobiscie nie znam osoby wykształconej, ktora jest przeciwna tej metodzie, natomiast wiem, ze gro osob przekazuje sobie idiotyczne informacje jak legende. te historie o mordowaniu zarodkow etc. wywołują we mnie najgorsze odruchy. znam bardzo dobrze srodowisko osob leczacych sie na bezplodnosc i trzęsie mnie jak ktos sie wypowiada nie majac pojecia. Nie mowie tu o Tobie, bo napisalas , ze wiedze masz.
czy jestes takze przeciwna np. przeszczepom organow?

reklama
Witam się i ja :) wyjazd udany, ale mały całkowicie rozregulowany do od 22-3ej w nocy budzi z 4-6 razy, a od 3ej śpi tylko z cyckiem w buzi :/ dzięki temu ja wyglądam jak zombi już:baffled::baffled: oczywiście mogę zapomnieć o tym, ze pięknie sam zasypiał- no nic czeka mnie teraz nauka jego wszystkiego od nowa. Ogólnie mały jest cudowny wesoły i z każdym dniem się niesamowicie zmienia :)
Może uda mi się coś nadrobić to napiszę coś więcej.

Kazdy ma prawo do swojego zdania. Osobiscie nie znam osoby wykształconej, ktora jest przeciwna tej metodzie, natomiast wiem, ze gro osob przekazuje sobie idiotyczne informacje jak legende. te historie o mordowaniu zarodkow etc. wywołują we mnie najgorsze odruchy. znam bardzo dobrze srodowisko osob leczacych sie na bezplodnosc i trzęsie mnie jak ktos sie wypowiada nie majac pojecia. Nie mowie tu o Tobie, bo napisalas , ze wiedze masz.

Nie jestem przeciwniczką przeszczepu organów.

Dziewczyny myślę że to dobry pomysł żeby pisać na priv :sorry:
Przecież jest gkvip, ja bym nie chciała czytać takich komentarzy...

Dziewczyny myślę że to dobry pomysł żeby pisać na priv :sorry:
Przecież jest gkvip, ja bym nie chciała czytać takich komentarzy...

Juz sie zmywamy na priv i podyskutujemy:)
Ja jestem jak najbardziej za , stad moja ciekawosc zdania osoby na poziomie , a nie glupoli co to potrafia tylko bzdury gadac i wytykac "dzieci diabla" wrrrr i sobie cisnienie na noc podnioslam:angry:

miski-jutro go rozpakowuja z gipsu ale wkladaja w usztywniacz i kto wie ile w tym pociagnie.........

na razie jestem mu nizbedna we wszystkich podstawowych potrzebach :-:)sorry: i dzien mi mija ze latam od jednego do drugiego ech.... sie narobilo.....
gkvip- witaj w PL i czasami polskie podejscie do zycia jest oslabiajace :confused2:
Aylin- super ze znalazlas sukienke :tak: a na zmoane w razie w masz? :-D
Co do przesypiania nocki to tak jak dziewczyny juz pisalay roznie dzieci maja , moja tez moze zjesc z kleikiem mleko i nic, moge ja karmic co 2h przed pojscie spac jak sugeruje Tracy H i nic ale podzialalo na nia podawanie smoczka na oszukanie glodu- probowalas tego??? moze to bardziej przyzwyczajenie niz glod mino ze je normalnie ale skoro czestuja to korzysta :-D

Ja dzis juz padam na cycki :confused2: zdoje sie i uciekam do wyrka :sorry:

Sunshine - współczuje dwójki dzieci w domu. Zwłaszcza ze ten starszy czasem bardziej marudny niż mlodszy :)
A sukienke mam w razie czego starą :)
Sposoby tracy nie działają. Lapie smoczek, cycka ze 2 minuty i pluje bo to nie to.

gkvip - niektórych nie warto reformawac - i tym bardziej słuchać

Zgadzam się z krytyką osób, które wypowiadały się na temat Mii, natomiast fakt, że ktoś jest przeciw tej metodzie nie świadczy o tym, że jest zacofany czy z jego niewiedzy bo tak się składa, że ja też jestem przeciwniczką a jestem po studiach medycznych i bardzo dokładnie wiem jak wygląda ta metoda i jak wyglądają wszystkie procesy chemiczne towarzyszące zapłodnieniu...a uwierz mi nie byłam jedyną osobą, która nie uznaje tej metody z tych ode mnie na roku równie świadomych.
Może trochę za bardzo uogólniłam, ale niedorzeczne wypowiedzi niektórych polityków tylko nakręcają takie gadanie "ludu"...
Ja bym zadała jeszcze jedno ważne pytanie: miałaś problem z zajściem w ciążę?

Dla mnie przeszczep i in vitro to metody leczenia . Kontrowersyjne dla niektorych. naprawde chcialabym sie dowiedziec dlaczego jestes przeciwna in vitro . moze byc na priv :)
Ja też :tak:

reklama
Addiena szkoda nerwów, ale z drugiej strony rozumiem, ja też się szybko nakręcam ;)

Idę się zrelaksować w wannie i do wyrka, bo .... kleiku brak, kto wie co przyniesie noc :-D

Do góry