reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

GKViP, Kochana nasza zmień znajomych, bo to totalny ciemnogród!!! Sorki moze za mocne słowa, ale taka głupota mnie poraża i dostaje agresora!!! Trzeba chyba nie miec podstawówki skończonej żeby takie głupoty opowiadać! szok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Może Wam po prostu zazdroszczą takiej córy ślicznej (zdjęcia suuuuper :-))!
A poza tym to zdrówka życzę i wracaj do nas szybciutko!!!

reklama
Gkvip to może ci ludzie co tak głupio gadają to od Kaczyńskiego sa? hehe Nie przejmuj się takim gadaniem bo ten kto nie doświadczył tego że nie może mieć dziecka to nie wie jakie szczęście was spotkało,jakby to oni mieli takie problemy to by inaczej gadali.

Kamila wracaj natychmiast!!!! gdzie się ukrywasz???

w cerfurze są kaszki w promocji i obiadki bobowity i deserki gerbera.

GKViP, Kochana nasza zmień znajomych, bo to totalny ciemnogród!!! Sorki moze za mocne słowa, ale taka głupota mnie poraża i dostaje agresora!!! Trzeba chyba nie miec podstawówki skończonej żeby takie głupoty opowiadać! szok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Może Wam po prostu zazdroszczą takiej córy ślicznej (zdjęcia suuuuper :-))!
A poza tym to zdrówka życzę i wracaj do nas szybciutko!!!

zgadzam sie w 100 %

Hatszept wytrwalosci :)

Aylin moj tez dawal dopoki ostatnio nie bylo kataru i nie musialam mu 4 razy dziennie odciagac :p teraz tylko jak go czyms zajme to odciagam :) ale mysle ze ak bedzie przerwa to zapomni i znowu polubi bo wczesniej to nawet tak smiesznie dziurke nadstawial :)

Witam niedzielnie :-)

gkvip - viola i hatszept mają racje :-) po prostu zacofany zazdrosny ciemnogród :-)

claudette - ja wczoraj miałam taki humor :tak:co prawda nie przez kryzys laktacyjny , bo nie karmie , ale głowa tak bez powodu mnie bolała, że myślałam iż mi ją zaraz rozsadzi :no:

młodak- ja używam fridy , ale wiele dobrych opinii słyszałam o katarku :-) na pewno nic nie uszkodzi bo z tego co wiem to ma jakiś ogranicznik regulujący ciąg :-) też mam teraz przy katarku takie cyrki i przymierzałam się do zakupu katarka ,ale niestety małż zepsuł odkurzacz ,więc narazie czekam aż naprawi :-)

a tak wogóle to przemogłam się i młody dostał kleik do mleka na noc i efekt jest :-) spał do 5 :-D

miłej niedzieli

ps. czy wy w dalszym ciągu używacie proszków do prania dla dzieci , bo mi właśnie się kończy i zastanawiam się czy nie zacząć prać już w normalnych , jedynie płynu dla dzieci używać :confused:

Ostatnia edycja:
kifsi ja w ogóle nie używałam proszku dla dzieci prałam małemu i płukałam w białym jeleniu a teraz piorę w normalnym proszku a płuczę w dalszym ciągu w białym jeleniu i tak już zostanie bo się przerzuciłam na ten płyn bo nam wszystkim pasuje.

Ja miałam Lovelę, teraz mam JELPa i jak skończę przechodzę na normalny płyn do prania, ten co i my używamy. A do płukania od zawsze używam Lenor Sensitive albo Silan Sensitive bo mniej śmierdzą. Ale zainteresował mnie ten Biały Jeleń, naprawdę miękkie są po nim rzeczy? Jest tańszy niż te Silany i Lenory??

Dzieki kobitki
Ja tam sie tym durnym gadaniem nie przejmuje tylko czasami tak troszku przykro sie robi szczegolnie gdy slyszy sie to od ludzi ktorych uwazalam do tej pory za normalnych i na poziomie No ale coz niech se gadaja pustaki i mysla co chca:tak:

Jesli chodzi o pranie to ja tu w polsce piore proszkiem lovella czy jakos tak i malej nic po nim nie jest a po powrocie wracam do tego co do tej pory pralam non bio ariel.

kifsi - ja co do proszku nie ma takiego dylematu, bo... mój mąż jest alergikiem skórnym, a proszek, którym prałam ubranka dla Alinki nie powodował u niego uczulenia, wiec cały czas w nim piorę wszystkie rzeczy - dzieci i nasze. Płyn do płukania też dla dzieci używam.

gkvip - masz rację olej to gadanie, tylko czasami przykro, że ludzie, których się lubiło, ceniło czy szanowało potrafią nas tak zawieźć, no ale cóż... życie!

dziewczyny wiem ze intuicja najwazniejsza - ale ja tez zmeczona jestem. I przez to bardziej niecierpliwa. I ona nie cycka dla cyckania ale z głodu. Je tyle czasu co w dzien - naje sie, puszcza brodawke i spi.

A i kupiłam dzis sukienke :) Nago na chrzest nie pojde :)

reklama
Kifsi, mnie też głowa wczoraj bolała...pewnie zmiana ciśnienia. Ja zamierzam używać dziecięcego proszku i płynu do płukania jeszcze przez jakiś czas, bo dopiero ostatnio kupiliśmy nową partię...może gdy wykończymy te proszki to już wtedy przejdę na zwykły proszek.
Też jestem ciekawa tego białego jelenia...

Aylin, to może spróbować przesłać Ci te książki? może pomogą jednak? Gratki sukienki :) mogłabyś się pokazać :)

Do góry