Hejka, nocke miała do d..., ale to mnie rozbawiło o tym Tusku
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka, nocke miała do d..., ale to mnie rozbawiło o tym Tusku
Muńka nie wiem, czy nie lubi na pleckach, ale też nie wiem czy może nie wolałby bardziej na boku?
Ja niestety się ugięłam, jeśli chodzi o kaszkę, bo mam już dosyć pobudek co 2 h w nocy. Zobaczymy czy zagęszczacz pomoże
hej hej Dawno mnie tu nie było hehe, życie przeniosło się na FB i z lenistwa chyba tam częściej siedzę.
Kaszka widzę na tapecie - my podajemy od tygodnia, jabłkową i malinową, obie ryżowe. Rozpuszczamy w wodzie zastępując miarkę mleka kaszką. Młody uwielbia i odbija mu się owocowo po jedzeni. Żadne syfy alergiczne nie wyskoczyły.
Infekcji nie było, szczepienie drugie przeżył pięknie. Namawiają nas na pneumokoki i chyba się ugnę, chociaż cena lekko mówiąc zaporowa.
Nie wiem w co ubierać, żeby się nie zgrzał jak prosiak. W śpiworkach do wózka mu gorąco, kurtka za duża. Nie czuję się swobodnie z tymi ciuchami, nie wiem co i jak. On ciągle zgrzany, ma długie włosy wiecznie mokre na spacerach i po jedzeniu.
Noce przesypiamy całe, generalnie cud miód orzeszki.
Ściskam serdecznie!!!
w uk chyba podanie spaghetti jako pierwszego danią jest normą. Właśnie babydream/tez ma spaghetti od 4 msc. Ja uważam że wszystko z głową. Po kolei i rozsądnie. Bo nie można przesądzić, ani w jedną ani w druga stronę.
Dobra idę spać. Tj już leze ale z kom klikam
Miski chyba Cie myslami sciagnelam bo od kilku dni zamierzalam wyslac Ci smsa co tam u Ciebie. Fajnie, ze zajrzalas i ze wszystko ok.
Moje dziecko sie zbuntowalo przy sniadanku- dostawal 60ml kaszki na gesto lyzeczka plus 150mleka w butli potem. A tu dzisiaj kaszke wciagnal w minute chyba a przy mleku nie potrafil chwycic smoka butli. Wiec dorobilam na tym mleku kaszki i zjadl wiecej niz polowe! Myslicie ze moge to poranne karmienie zadtapic kaszka? W koncu tez jest na mleku mm.
U nas dziś ok, chociaż mała niespokojnie spała znów..Ale pobudki jak zawsze dwie, 23:45 i 2:45, a ostateczna o 6:55, więc standard
a propos.. Tusk chce zwiększyć wymiar macierzyńskiego do roku przy płacy 80% wynagrodzenia, w końcu!
Że co?!?!?! NARESZCIE!!!!!!!!!!!! Nas to oczywiście już nie będzie dotyczyć????