kifsi
Fanka BB :)
Dzień dobry
słoneczko za oknem ,więc i humorek lepsiejszy
współczuje wszystkim ciężkiej nocki :-( u nas trochę lepiej , pobudka była ale z mniejszym marudzeniem chyba też wprowadzę na noc kleik kukurydziany,może będzie bez pobudki
ale wam zazdroszczę tych słodkości, ja w związku z pozostałościami ciążowymi omijam słodycze z daleka :-( a jest ciężko , bo łasuch jestem
słoneczko za oknem ,więc i humorek lepsiejszy
u mnie w nocy nie działa :-( w dzień takNie mam naszego zdjęcia, wszystko u męża w telefonie..
Tu fragment z książki: Zobacz załącznik 506542.
Odbijam tak małą już prawie 2miesiące i bardzo polecam. Odbija się jej szybko, a ona się cieszy bo wszystko widzi z innej perspektywy
jakbym o sobie czytała mój małż na mnie ostatnio mocno warczy ,żebym w końcu coś sobie kupiła a nie tylko wszystko dla Wika nawet jak byłam ostatnio z koleżanką na zakupach to głównie po działach dziecięcych buszowałam najgorsze jest to ,że pewnie bym sobie coś kupiła , ale nadmiar kg powoduje ,że mi się odechciewaKurcze, nie pamietam, zebym sobie cos kupila ostatnio. Co rusz cos dla malego.
no to zaczniemy w tym samym czasie bo nasi chłopcy z tego samego dniaA co do rozszerzania diety, to ja też czekam do 4 m-ca, czyli jeszcze 10 dni. A na razie wprowadzam "tylko" kaszkę albo kleik na noc.
współczuje wszystkim ciężkiej nocki :-( u nas trochę lepiej , pobudka była ale z mniejszym marudzeniem chyba też wprowadzę na noc kleik kukurydziany,może będzie bez pobudki
ale wam zazdroszczę tych słodkości, ja w związku z pozostałościami ciążowymi omijam słodycze z daleka :-( a jest ciężko , bo łasuch jestem