Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Nanu, a Ty jesteś na L-4? po takich przejściach chyba powinnaś być, nie?? Teraz musi być ok Bardzo trzymam za Ciebie kciuki!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co 3 h ale oczywiście nie wszystkie karmienia są takie krótkieKasia a co ile karmisz małą?
podpisuję się dwiema rękami!!! jak wróciłam ze spaceru to musiałam najpierw ręce pod kran wsadzić żeby Misia szoku nie przeżyła jakbym ją dotknęła takim lodemale zimnica bylam na spacerze 3h i moj kolejny zakup to beda jakies wypasione rekawiczki
Rysica współczuję @
Aylin u Was dzień bardzo podobny do naszego (u nas jedzenie również o 10,12,14,16-17,19) i też widzę, że karmicie się co 2 h
Pocieszające, że niektóre z Was mają podobnie, bo myślałam że tylko z nami jest coś nie tak
Asik. mój też nie zasypia sam. Ale podejrzewam, że to w dużej mierze "zasługa" braku smoczka. Twoje dziecię ssie smoka?
Co do trzymania zabawek w rączce, to Julo zaczyna je nieśmiało łapać, a jak już ma je w rączce to potrafi przytrzymać. Nie trwa to jednak długo.
Verita gratuluję pasowania! To ważny moment, udanej imprezki
Bardzo dobrze opisałaś:-). Mam tak samo. Ja od dłuższego czasu mam otwartych w necie okien ok.20, a bo tu coś z wiadomości, a to jakas plotka, a to cos do kupienia, jakismądry długi artykuł, a to z kimś gadam, coś trzeba zapłacić. I tak skacze po okienkach, na zmiane z tv lub po prostu idę leżeć, co niniejszym czynię.No właśnie, mój chyba też należy do tych, co wolą jeść mniej, a częściej. Taki jego urok
Czy Wy też tak macie, że jak już jest chwila "wytchnienia" to nie możecie się zdecydować na formę wypoczynku? Ja np. teraz, kiedy Julek zasnął na dłużej zamierzam znowu wskoczyć do łóżka, ale nie wiem czy: oglądać TV, przeczytać zaległe czasopisma, zdrzemnąć się, pobuszować w necie? Jestem jak ten osiołek, co mu w żłoby dano ;-)
......
hmmm to powiedzcie mi kiedy w tym rozkladzie dnia karmienia,zabawy,spacerow robicie obiad,sprzatacie,myjecie gary,pierzecie,prasujecie,skladacie ubrania,kapiecie sie,malujecie,itd itp. bo to chyba tylko ja jakas nieogarnieta jestem ;/