reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Addiena - no jest dość spore, ale i tak się opłaca :) U nas stoi cały czas w tym samym miejscu i "wtopił się" w otoczenie ;)
A gdzie mieszkasz? Daleko od Pruszkowa? Może chciałabyś zobaczyć prezentację? Zobaczyłabyś na żywo jak to wygląda :) Chyba, że wystarczy jak Ci zmierzę? Albo fotkę wyślę jak u nas w kuchni stoi?
Poza tym jak już masz thermomixa to już nie potrzebujesz ani maszynki do mielenia mięsa, ani miksera, ani blendera, więc je możesz do komisu oddać i zawsze miejsce zaoszczędzisz ;) Wiele osób tak robi po krótkim czasie ;)

Ostatnia edycja:
To pomyśl, bo jeśli byś była zdecydowana albo prawie zdecydowana, to mąż by przyjechał z prezentacją :) Może byś mogła jakąś przyjaciółkę z mężem też zaprosić na prezentację, to może komuś jeszcze się spodoba? No ten "magiczny garnuszek" (jak ja go nazywałam na początku jak mąż mi o nim tylko opowiadał zanim go zobaczyłam) jest naprawdę super :)
No i teraz, w dobie kiedy jedzeniem żądzą konserwanty, można naprawdę zdrowo jeść :)

a przyjechalby tak daleko na prezentacje? czy placac na raty jest drozej? ja bym wziela powiedzmy po 500- 800 zl na miesiac. Tak w ogole to poprosze wymiary i szczegoly na priv

Mi się termomix podobał - do momentu jak zobaaczylam cenę. Generalnie uważam ze jest to urządzenie fajne dla tych co mają małe dzieci i nie lubia gotowac :) i dopiero zaczynają urządzać kuchnie. Bo zastępuje połowę rzeczy typu mikser, malakser i młynek, itp. Wszystkie niegotujące koleżanki posiadające thermomix zaczyeły cos w nim kombinować. Dla siebie, mężów i dzieci :)
Mój mówi ze fajne - ale schabowego nie smaży :)
Kupiłabym ale wolnych 4 tyś brak hehe.
Rysica - ale z tego co kojarzę to czasem sa jakies fajne promocje - typu nieoprocentowane raty? Zgadza się?
A mozesz się dowiedziec od męża jak jest z gwarancją? Bo swego czasu było tak ze dawali gwarancję nie na urządzenie a na osobę kupującą.

Witam niedzielnie :biggrin2:

mój potworek też się zepsuł :-( już przesypiał całe noce zasypiał o 19-20 , budził się 6-7, a od 3 nocy pobudka około 3 i smok nie pomaga i butla musi być :tak: dziś też obudził się jak w zegarku o 3 , butla w ruch ,zmiana pampka , lulu a po 1,5 h płacz , smok nie pomógł ,dopiero herbatka uspokoiła no i nasze łóżko :-(
niewyspana jestem jak diabli , bo łózko małe , a moi panowie rozłożyli się tak ,że mi ledwo skrawek został :wściekła/y:

rysica - ajerkoniaczek , zazdraszczam :-D

papitka - ja powrót planuje w lutym, bo sporo urlopu mam, niestety sytuacja w pracy nieciekawa więc mi się nie spieszy, a po powrocie zamierzam zmniejszyć etat o 1/8 ,żeby im do głowy nic głupiego nie przyszło i powoli szukać czegoś innego :tak:

dżizaz niech mi ktoś allegro zablokuje bo z torbami pójdę :tak::szok:

miłego dnia

reklama
Hej Dziewczyny,

Rysica fajny ten sprzęt lubię takie... ale cena dla mnie nieosiagalna. Ale kochana właśnie się przeprowadzamy do Warszawy (Ursus) więc może pójdę na latwizne i wprosze się do Ciebie na ten ajerkoniak...:p:p:p

Właśnie jesteśmy w drodze ciężarówka bambetli przed nami... nowy rozdział:-)

Do góry