reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Addiena - no jest dość spore, ale i tak się opłaca :) U nas stoi cały czas w tym samym miejscu i "wtopił się" w otoczenie ;)
A gdzie mieszkasz? Daleko od Pruszkowa? Może chciałabyś zobaczyć prezentację? Zobaczyłabyś na żywo jak to wygląda :) Chyba, że wystarczy jak Ci zmierzę? Albo fotkę wyślę jak u nas w kuchni stoi?
Poza tym jak już masz thermomixa to już nie potrzebujesz ani maszynki do mielenia mięsa, ani miksera, ani blendera, więc je możesz do komisu oddać i zawsze miejsce zaoszczędzisz ;) Wiele osób tak robi po krótkim czasie ;)

Ostatnia edycja:
To pomyśl, bo jeśli byś była zdecydowana albo prawie zdecydowana, to mąż by przyjechał z prezentacją :) Może byś mogła jakąś przyjaciółkę z mężem też zaprosić na prezentację, to może komuś jeszcze się spodoba? No ten "magiczny garnuszek" (jak ja go nazywałam na początku jak mąż mi o nim tylko opowiadał zanim go zobaczyłam) jest naprawdę super :)
No i teraz, w dobie kiedy jedzeniem żądzą konserwanty, można naprawdę zdrowo jeść :)

a przyjechalby tak daleko na prezentacje? czy placac na raty jest drozej? ja bym wziela powiedzmy po 500- 800 zl na miesiac. Tak w ogole to poprosze wymiary i szczegoly na priv

Mi się termomix podobał - do momentu jak zobaaczylam cenę. Generalnie uważam ze jest to urządzenie fajne dla tych co mają małe dzieci i nie lubia gotowac :) i dopiero zaczynają urządzać kuchnie. Bo zastępuje połowę rzeczy typu mikser, malakser i młynek, itp. Wszystkie niegotujące koleżanki posiadające thermomix zaczyeły cos w nim kombinować. Dla siebie, mężów i dzieci :)
Mój mówi ze fajne - ale schabowego nie smaży :)
Kupiłabym ale wolnych 4 tyś brak hehe.
Rysica - ale z tego co kojarzę to czasem sa jakies fajne promocje - typu nieoprocentowane raty? Zgadza się?
A mozesz się dowiedziec od męża jak jest z gwarancją? Bo swego czasu było tak ze dawali gwarancję nie na urządzenie a na osobę kupującą.

Witam niedzielnie :biggrin2:

mój potworek też się zepsuł :-( już przesypiał całe noce zasypiał o 19-20 , budził się 6-7, a od 3 nocy pobudka około 3 i smok nie pomaga i butla musi być :tak: dziś też obudził się jak w zegarku o 3 , butla w ruch ,zmiana pampka , lulu a po 1,5 h płacz , smok nie pomógł ,dopiero herbatka uspokoiła no i nasze łóżko :-(
niewyspana jestem jak diabli , bo łózko małe , a moi panowie rozłożyli się tak ,że mi ledwo skrawek został :wściekła/y:

rysica - ajerkoniaczek , zazdraszczam :-D

papitka - ja powrót planuje w lutym, bo sporo urlopu mam, niestety sytuacja w pracy nieciekawa więc mi się nie spieszy, a po powrocie zamierzam zmniejszyć etat o 1/8 ,żeby im do głowy nic głupiego nie przyszło i powoli szukać czegoś innego :tak:

dżizaz niech mi ktoś allegro zablokuje bo z torbami pójdę :tak::szok:

miłego dnia

reklama
Hej Dziewczyny,

Rysica fajny ten sprzęt lubię takie... ale cena dla mnie nieosiagalna. Ale kochana właśnie się przeprowadzamy do Warszawy (Ursus) więc może pójdę na latwizne i wprosze się do Ciebie na ten ajerkoniak...:p:p:p

Właśnie jesteśmy w drodze ciężarówka bambetli przed nami... nowy rozdział:-)

Do góry