reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Addiena - no jest dość spore, ale i tak się opłaca U nas stoi cały czas w tym samym miejscu i "wtopił się" w otoczenie
A gdzie mieszkasz? Daleko od Pruszkowa? Może chciałabyś zobaczyć prezentację? Zobaczyłabyś na żywo jak to wygląda Chyba, że wystarczy jak Ci zmierzę? Albo fotkę wyślę jak u nas w kuchni stoi?
Poza tym jak już masz thermomixa to już nie potrzebujesz ani maszynki do mielenia mięsa, ani miksera, ani blendera, więc je możesz do komisu oddać i zawsze miejsce zaoszczędzisz Wiele osób tak robi po krótkim czasie
A gdzie mieszkasz? Daleko od Pruszkowa? Może chciałabyś zobaczyć prezentację? Zobaczyłabyś na żywo jak to wygląda Chyba, że wystarczy jak Ci zmierzę? Albo fotkę wyślę jak u nas w kuchni stoi?
Poza tym jak już masz thermomixa to już nie potrzebujesz ani maszynki do mielenia mięsa, ani miksera, ani blendera, więc je możesz do komisu oddać i zawsze miejsce zaoszczędzisz Wiele osób tak robi po krótkim czasie
Ostatnia edycja:
Rysica
To pomyśl, bo jeśli byś była zdecydowana albo prawie zdecydowana, to mąż by przyjechał z prezentacją Może byś mogła jakąś przyjaciółkę z mężem też zaprosić na prezentację, to może komuś jeszcze się spodoba? No ten "magiczny garnuszek" (jak ja go nazywałam na początku jak mąż mi o nim tylko opowiadał zanim go zobaczyłam) jest naprawdę super
No i teraz, w dobie kiedy jedzeniem żądzą konserwanty, można naprawdę zdrowo jeść
No i teraz, w dobie kiedy jedzeniem żądzą konserwanty, można naprawdę zdrowo jeść
Rysica
ok, jak małą nakarmię to napiszę
a w międzyczasie polecam lekturę
http://thermomix.vorwerk.com/pl/thermomix/przeglad/
http://thermomix.vorwerk.com/pl/thermomix/funkcje/
a w międzyczasie polecam lekturę
http://thermomix.vorwerk.com/pl/thermomix/przeglad/
http://thermomix.vorwerk.com/pl/thermomix/funkcje/
Ostatnia edycja:
Mi się termomix podobał - do momentu jak zobaaczylam cenę. Generalnie uważam ze jest to urządzenie fajne dla tych co mają małe dzieci i nie lubia gotowac i dopiero zaczynają urządzać kuchnie. Bo zastępuje połowę rzeczy typu mikser, malakser i młynek, itp. Wszystkie niegotujące koleżanki posiadające thermomix zaczyeły cos w nim kombinować. Dla siebie, mężów i dzieci
Mój mówi ze fajne - ale schabowego nie smaży
Kupiłabym ale wolnych 4 tyś brak hehe.
Rysica - ale z tego co kojarzę to czasem sa jakies fajne promocje - typu nieoprocentowane raty? Zgadza się?
A mozesz się dowiedziec od męża jak jest z gwarancją? Bo swego czasu było tak ze dawali gwarancję nie na urządzenie a na osobę kupującą.
Mój mówi ze fajne - ale schabowego nie smaży
Kupiłabym ale wolnych 4 tyś brak hehe.
Rysica - ale z tego co kojarzę to czasem sa jakies fajne promocje - typu nieoprocentowane raty? Zgadza się?
A mozesz się dowiedziec od męża jak jest z gwarancją? Bo swego czasu było tak ze dawali gwarancję nie na urządzenie a na osobę kupującą.
Rysica
Wszystkiego się dowiem od męża jak z pracy wróci (niestety dziś jest do 20 w pracy...) i Wam napiszę
kifsi
Fanka BB :)
Witam niedzielnie
mój potworek też się zepsuł :-( już przesypiał całe noce zasypiał o 19-20 , budził się 6-7, a od 3 nocy pobudka około 3 i smok nie pomaga i butla musi być dziś też obudził się jak w zegarku o 3 , butla w ruch ,zmiana pampka , lulu a po 1,5 h płacz , smok nie pomógł ,dopiero herbatka uspokoiła no i nasze łóżko :-(
niewyspana jestem jak diabli , bo łózko małe , a moi panowie rozłożyli się tak ,że mi ledwo skrawek został
rysica - ajerkoniaczek , zazdraszczam
papitka - ja powrót planuje w lutym, bo sporo urlopu mam, niestety sytuacja w pracy nieciekawa więc mi się nie spieszy, a po powrocie zamierzam zmniejszyć etat o 1/8 ,żeby im do głowy nic głupiego nie przyszło i powoli szukać czegoś innego
dżizaz niech mi ktoś allegro zablokuje bo z torbami pójdę
miłego dnia
mój potworek też się zepsuł :-( już przesypiał całe noce zasypiał o 19-20 , budził się 6-7, a od 3 nocy pobudka około 3 i smok nie pomaga i butla musi być dziś też obudził się jak w zegarku o 3 , butla w ruch ,zmiana pampka , lulu a po 1,5 h płacz , smok nie pomógł ,dopiero herbatka uspokoiła no i nasze łóżko :-(
niewyspana jestem jak diabli , bo łózko małe , a moi panowie rozłożyli się tak ,że mi ledwo skrawek został
rysica - ajerkoniaczek , zazdraszczam
papitka - ja powrót planuje w lutym, bo sporo urlopu mam, niestety sytuacja w pracy nieciekawa więc mi się nie spieszy, a po powrocie zamierzam zmniejszyć etat o 1/8 ,żeby im do głowy nic głupiego nie przyszło i powoli szukać czegoś innego
dżizaz niech mi ktoś allegro zablokuje bo z torbami pójdę
miłego dnia
reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny,
Rysica fajny ten sprzęt lubię takie... ale cena dla mnie nieosiagalna. Ale kochana właśnie się przeprowadzamy do Warszawy (Ursus) więc może pójdę na latwizne i wprosze się do Ciebie na ten ajerkoniak...
Właśnie jesteśmy w drodze ciężarówka bambetli przed nami... nowy rozdział:-)
Rysica fajny ten sprzęt lubię takie... ale cena dla mnie nieosiagalna. Ale kochana właśnie się przeprowadzamy do Warszawy (Ursus) więc może pójdę na latwizne i wprosze się do Ciebie na ten ajerkoniak...
Właśnie jesteśmy w drodze ciężarówka bambetli przed nami... nowy rozdział:-)