reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
aga to widzę że ty małego podróżnika kształtujesz :-) i wszelkie środki lokomocji zaliczacie - super!

No ja zawsze byłam powsinoga- podróżnik :) i może synuś będzie po mamusi :) długo się zastanawiałam czy jechać, ale pomyślałam, ze przed zimą trzeba akumulatory naładować i gdzieś się wyrwać :)

A mały dzis dostał stolik edukacyjny i jest zachwycony bawi się sam dobre 20min więc jak na początek super :)

Ostatnia edycja:
Ja juz nie wyrabiam. Kolejna noc z glowy bo znow co godzina pobudka. Nie wiem co sie dzieje z malym. W dzien jest normalny tyle ze tez nie bardzo spi ale nie jest marudny ani nic. I co najlepsze - nie chce jesc w nocy. On tylko kweka ale jak butle przynosze to nie chce i zasypia. A po godzinie pobudka. Nie wiem jak dlugo tak wyrobie. Dzisiaj K w domu byl to od 10:30 do 12:45 sie drzemnelam. Inaczej to nie mam pojecia jak bym funkcjonowala.
Az boje sie dzisiejszej nocy, chociaz dzisiaj wyjatkowo jak zasnal na spacerze o 15:30 to spal prawie do 18 wiec moze wraca do normalnosci.

nanu - polubilam :)

Ja mam lozeczko turystyczne ale nie wiem jakiej firmy. Ale chyba na razie schowam bo teraz to tylko zawala miejsce. Jak mlody zacznie byc bardziej mobilny to wtedy sie przyda.Teraz chcw kupic mate i tam pewno bedzie drzemal.

Sorki w komorce wcielo mi edycje...

O termomixie marze od dawna, ale cena zaporowa jak dla mnie. Nawet na raty niestety. Ale na pokaz chetnie sie wybiore, do Pruszkowa mam rzut beretem.

Ja tez jestem konsultantem tyle ze w plusie, ale nie chce juz tam wracac. Zeszli na psy mowiac krotko i karza juz sprzedawac wszystko. Klient ma wyjsc z punktu z pelnym pakietem. Nie mowie ze to nie do zrobienia jest ale ja jednak nie lubie ludziom kitu wciskac.

Dobry wieczór..

Ja dziś byłam w dyżurującej przychodni, bo od wczoraj źle się czułam, a dziś jeszcze gorączka. No i mam ostre zapalenie błon śluzowych nosa i gardła. Antybiotyk. Małą mogę karmić. Mam nadzieję, że jej nie zarażę, póki co dzielnie się trzyma.. A ja kicham, prycham, smarkam, kaszlę i chrypkę mam. Masakra jakaś.'

Córeczka intensywnie ćwiczy obracanie się na boczki (już się nauczyła na oba) i brzuch. Dziś się zaśmiała głośno pierwszy raz jak ją tata kołysał. Czasem marudzi, ale to raczej jak jest śpiąca, albo jej się nudzi..A no i dzisiaj wstała o 5 i poszła spać dopiero o 9:30 :sorry2:

Mlodak moja też czasem kwęka, ale nie aż tak. Może coś mu doskwiera? za ciepło? za zimno?

nanulinka też polubiłam! super macie urządzony kącik :-)) gratuluję też fasolki i trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku &

Tez bralam pod uwage zla temperature w pokoju ale jest 21-22 wiec idealnie. Najlepsze ze oczy ma zamkniete wiec nie wiem czy to przez sen czy swiadome stekanie.

Wspolczuje chorobska. U nas juz po i mam nadzieje ze szybko nie wroci. We wtorek atakuje przychodnie, ciekawe czy go zaszczepia.

Aha - mlody nauczyl sie piszczec i teraz zamiast krzyku jest pisk. Ogluchne niedlugo :)

Hej.

Ja też dzień zaczynam od bb i ebay'u hehe:)

Kurcze nie mam kiedy Was nadrobić:zawstydzona/y:

no ale od jutra będę miała zdecydowanie więcej czasu, babcia, dziadek, ciocie, itd. będą się zajmowali dziećmi:-D a ja w Polsce wypoczywam :tak: taki mam plan. Odwiedzę koleżanki i znając życie ten czas przeleci tak szybko jak zawsze.

reklama
Katar kluska zwalczony, za to ja się rozkładam:(
Zaczynamy wchodzić z kryzysu skoku 17 tygodnia, choć ja mocno znerwicowana, i kompletnie rozregulował nam się dzień(noc w sumie też?u was podobne żniwo ten skok zebrał?

Do góry