Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
MsMickey - ZAPRASZAM!!! To tylko 2 przystanki SKMką gorzej, że są schody...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wieczornie.
Tylko kontrolnie zagladam bo padam na pysk dzisiaj. Maly ewidentnie wpadl w skok rozwojowy i to juz 4 noc z rzedu gdy budzi sie praktycznie co godzina i kweka, wiec wstaje, podaje smoka, zasnie na chwile i znow historia od nowa. W dzien nie jest nawet marudny o dziwo, ale tez nie spi wiec ani odpoczac nie mozna ani nic zrobic. Dzisiaj spal 2 razy po 20 minut i 40 minut w wozku bo juz nie mialam sily i poszlam na spacer po 17-tej sie dotlenic.
Z jedzeniem tez gorzej, w nocy zrobilam jedzenie podczas pobudki o 2:05, wracam do sypialni a on spi. Obudzil sie o 3:15 wiec juz nie robilam koleknej butli tylko zatkalam smokiem. No i wytrzymal wiec ewidentnie jada w nocy z przyzwyczajenia bo o sniadanie dopiero o 8:30 sie upomnial. Potem co 3 godziny po 150ml jadl o dopiero przed snem zjadl 180ml z kleikiem. Mam nadzieje ze to nie za malo bo strasznie boje sie powrotu anemii.
Dzieki za odpowiedzi w sprawie mat. Juz dzisiaj cos tam zgladalam w necie troche i mam nadzieje ze jutro zamowimy bo ewidentnie Szymek potrzebuje sie wyszalec. Na kanapie nie bardzo ma jak a zreszta jak musze wujsc do kuchni na przyklad to musze go brac ze soba i zabawa przerwana. Czuje ze na macie to on pokaze co potrafi bo wczoraj jak wietrzylam parter to wygnalam K z nim do sypialni i maly 3 razy w ciagy 10 minut przekrecil sie z brzucha na plecy i na odwrot!!!!
Zazdroszcze Wam wyjazdow. Moj K nie chcial sie zgodzic na wakacje w tym roku argumentujac ze Szymek za maly jest. Szkoda mi slow bo uwazam inaczej co zreszta potwierdzaja Wasze przyklady z zycia
kto jeszcze nie głosował to poproszę - jedno zdjęcie mnie wyprzedza ilością lajków i komentarzy!!!
Wasze inspiracje - ciągle czekamy na Wasze zdjęcia! | Facebook
z góry dzięęęęki!!!