reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Hej Dziewczyny
alez tu się można naczytac ;-)
Ja dziś pojechałam załatwić becikowe a więc wizyta u ginki po zaświadczenie przy okazji badanie. Mówi, że wszystko się zagoilo. No i wspomniała o najlepiej dwóch latach przeczekania z nast ciążą. Aby to osiągnąć przepisala tabl Azalia. Znacie?

A może zrobimy wątek: najglupsze zachowania naszych teściów/rodziców? W ramach konkursu można by przyznawać zwycięzcę tygodnia:-) a nam może byłoby weselej patrząc na jakieś głupie zachowanie z myślą "no to się mamusia zakwalifikowała do finału":cool::cool:

Ja biorę Azalię a co chcesz konkretnie wiedzieć? Czemu aż dwa lata? a jak rodziłaś cc czy sn?
A ten pomysł z konkursem teściowymi genialny obstawiam że teściowa Mlodak byłaby pionierką :-D

No to by Młodak trochę ucieszyło może:cool:

Rodzilam cc i po tym 2 lata najlepiej przeczekać. A z tą Azalia to ogólnie jak się czujesz itd.

MsMickey ogólnie dobrze, nie krwawię ( ze dwa razy delikatnie plamiłam), tyć po nich na razie nie tyję, brzuch czy jajniki też mnie nie bolą no ale dopiero miesiąc je biorę.
Ost jak byłam u dzina to wspomniałam o tych plamieniach i powiedział że jeśli się znowu tak zdarzy to żebym na drugi dzień tabletki nie brała.

Hej Dziewczyny
alez tu się można naczytac ;-)
Ja dziś pojechałam załatwić becikowe a więc wizyta u ginki po zaświadczenie przy okazji badanie. Mówi, że wszystko się zagoilo. No i wspomniała o najlepiej dwóch latach przeczekania z nast ciążą. Aby to osiągnąć przepisala tabl Azalia. Znacie?

Pojechałam też do centrum jakiejś tam pomocy gdzie trzeba zgłosić o becikowe i poczekamy z tym do grudnia bo teraz są jakieś terminy ostatnie o wszystkie inne zapomogi rodzinne itp więc jakiś dziki tłum się tam znajdował. W grudniu ma być pusto.

Po obiedzie siadam i zamawiam Sophie. Gosia już ładuje do buzi różne rzeczy i sama trzyma więc się przyda:-)

Klusia fajna ta Twoja teściowa nie ma co. Ale nie jest jej mąż wyjątkiem. Znajomych opiekunka do dziecka ma taką rodzinę. Dzieci dorosłe, ona chciała dorobić a one nie chciały się zgodzić bo kto im ugotuje:confused: tak je rozpuscila.

Monika Twoja teściowa też niczego sobie. A może zrobimy wątek: najglupsze zachowania naszych teściów/rodziców? W ramach konkursu można by przyznawać zwycięzcę tygodnia:-) a nam może byłoby weselej patrząc na jakieś głupie zachowanie z myślą "no to się mamusia zakwalifikowała do finału":cool::cool:

Ja biore cerazette = azalia. I jak na razie skutków ubocznych brak. Teraz 3 opakowanie wcinam.

a sprawie teściowych:
pojjechalismy dwa dni temu i wzieła mała na ręce - moje dziecko - aniołek z reguły nie płaczący - w ryk. Ta mi ja oddała. Widzae ze mala śpiąca, więc ją do nosidełka. I odwróciłam się do torby po smoczek - teściwa do nosidełka i wydziera ją, tak ze uderzyła czółkiem o uchwyt. Mała rozwyła sie całkowicie. Tesciowa na prawa na lewa strone - mala wyje. W koncu obrazona ja odłozyla - a raczej prawie rzuciła. Szlag mnie trafił. W ciągu najbliższych 2 msc tam nie pojade. Nie ma siły.

MsMickey ja też biorę Azalię, plamień nie mam, czasami po stosunku, ale nie wiem czy to od tabletek czy to moja przypadłość

BTW jak u was z ochotą na seks???? u mnie zero chęci:-(

Kasienka sliczne zdjecie. Moj tez dzisiaj wladowal sobie te dwa paluchy do buzi i ssal zapamietale. A myslalam, ze to kciuki zazwyczaj sa w uzyciu.
On po prostu nie trafił jeszcze na kciuka- spokojnie jak zasmakuje to nie będzie już miał ochoty na inne paluszki;-)

Monika Twoja teściowa też niczego sobie. A może zrobimy wątek: najglupsze zachowania naszych teściów/rodziców? W ramach konkursu można by przyznawać zwycięzcę tygodnia:-) a nam może byłoby weselej patrząc na jakieś głupie zachowanie z myślą "no to się mamusia zakwalifikowała do finału":cool::cool:

Ja rodziłam CC i mój gin mi powiedział po 3 miesiącach od porodu, że jeśli mam ochotę to mogę już w ciążę zachodzić bo za rok blizna nie będzie wcale inna niż jest teraz:szok: a już teraz jest wszytsko zagojone...

To się mamusia zakwalifikowała do finału"- dobry tekst:tak:

No to po konkursie :) A co wygralam? Pierwszy raz w zyciu zreszta i to dzieki tesciowej, hahahaha!
Musisz jej podziękować:-D

Mojemu dzieciowi się dziś buzia nie zamykała- czy tak będzie już zawsze?

reklama
Do góry