KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
hej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Dziewczyny
alez tu się można naczytac ;-)
Ja dziś pojechałam załatwić becikowe a więc wizyta u ginki po zaświadczenie przy okazji badanie. Mówi, że wszystko się zagoilo. No i wspomniała o najlepiej dwóch latach przeczekania z nast ciążą. Aby to osiągnąć przepisala tabl Azalia. Znacie?
A może zrobimy wątek: najglupsze zachowania naszych teściów/rodziców? W ramach konkursu można by przyznawać zwycięzcę tygodnia:-) a nam może byłoby weselej patrząc na jakieś głupie zachowanie z myślą "no to się mamusia zakwalifikowała do finału"
Ja biorę Azalię a co chcesz konkretnie wiedzieć? Czemu aż dwa lata? a jak rodziłaś cc czy sn?
A ten pomysł z konkursem teściowymi genialny obstawiam że teściowa Mlodak byłaby pionierką
Hej Dziewczyny
alez tu się można naczytac ;-)
Ja dziś pojechałam załatwić becikowe a więc wizyta u ginki po zaświadczenie przy okazji badanie. Mówi, że wszystko się zagoilo. No i wspomniała o najlepiej dwóch latach przeczekania z nast ciążą. Aby to osiągnąć przepisala tabl Azalia. Znacie?
Pojechałam też do centrum jakiejś tam pomocy gdzie trzeba zgłosić o becikowe i poczekamy z tym do grudnia bo teraz są jakieś terminy ostatnie o wszystkie inne zapomogi rodzinne itp więc jakiś dziki tłum się tam znajdował. W grudniu ma być pusto.
Po obiedzie siadam i zamawiam Sophie. Gosia już ładuje do buzi różne rzeczy i sama trzyma więc się przyda:-)
Klusia fajna ta Twoja teściowa nie ma co. Ale nie jest jej mąż wyjątkiem. Znajomych opiekunka do dziecka ma taką rodzinę. Dzieci dorosłe, ona chciała dorobić a one nie chciały się zgodzić bo kto im ugotuje tak je rozpuscila.
Monika Twoja teściowa też niczego sobie. A może zrobimy wątek: najglupsze zachowania naszych teściów/rodziców? W ramach konkursu można by przyznawać zwycięzcę tygodnia:-) a nam może byłoby weselej patrząc na jakieś głupie zachowanie z myślą "no to się mamusia zakwalifikowała do finału"
MsMickey, to podium już obsadzone. Teściowa Młodak pierwsza, moja druga, Klusi-trzecia )))
On po prostu nie trafił jeszcze na kciuka- spokojnie jak zasmakuje to nie będzie już miał ochoty na inne paluszki;-)Kasienka sliczne zdjecie. Moj tez dzisiaj wladowal sobie te dwa paluchy do buzi i ssal zapamietale. A myslalam, ze to kciuki zazwyczaj sa w uzyciu.
Monika Twoja teściowa też niczego sobie. A może zrobimy wątek: najglupsze zachowania naszych teściów/rodziców? W ramach konkursu można by przyznawać zwycięzcę tygodnia:-) a nam może byłoby weselej patrząc na jakieś głupie zachowanie z myślą "no to się mamusia zakwalifikowała do finału"
Musisz jej podziękowaćNo to po konkursie A co wygralam? Pierwszy raz w zyciu zreszta i to dzieki tesciowej, hahahaha!