reklama
siula
Fanka BB :)
TO JESTEM!!!
aż mi serce wali do teraz!!! nie nastawiałam się że zobaczę zarodek na 100% a tu nawet serducho słyszałam!!!
ponoć wszystko na medal, nawet cytologia okazała się niegroźna, niby II grupa, ale mam się niczym nie przejmować.
Mam odstawić duphaston, kwas 15mg i vit E 400mg. Pozostaje tylko Magnez B6 i femibion.
następna wizyta 25 października o 9 rano!
karta ciąży założona a tu foty:
Zobacz załącznik 502856Zobacz załącznik 502857Zobacz załącznik 502858[/
QUOTE]
nanulika ale się ciesze śliczna fasolka i domek cudny,pozdrawiam
sicilpol
Ma-Ma!
Ja krotko, bo przyjechala rodzinka i pewnie bede miec malo czasu na zagladanie na bb
Nanu- ogromne gratki!!!!!! trzymajcie sie!!!!
Polaa- wysokich lotow i milego pobytu w Polsce, mi przyjdzie jeszcze troche poczekac na wyjazd z malym tak sie nastawilam, ale niestety poki co nie chce, boje sie, ze cos mu sie stanie i nikt go tam w razie czego nie zna- jego historii
Mialam tyle poodpisywac, ale kurcze musze leciec bo maly krzyczy hihih, milgo dnia!!!
Aha, u nas chrzest przewidziany na 14-go
Nanu- ogromne gratki!!!!!! trzymajcie sie!!!!
Polaa- wysokich lotow i milego pobytu w Polsce, mi przyjdzie jeszcze troche poczekac na wyjazd z malym tak sie nastawilam, ale niestety poki co nie chce, boje sie, ze cos mu sie stanie i nikt go tam w razie czego nie zna- jego historii
Mialam tyle poodpisywac, ale kurcze musze leciec bo maly krzyczy hihih, milgo dnia!!!
Aha, u nas chrzest przewidziany na 14-go
Kasienka_
ja to na swojego wole nie narzekac i wole nie chwalic martwi mnie to ze sie nie obraca albo taki len bo widze ze na boczek potrafi a na brzuszek nie wiem czy sily nie ma czy co ....
Monika20078 to waga przeciez w porzadku to co lekarz chce:?
carla81 nasz lubi ja ciumkac a szczegolnie kiedy mama trzyma sam tez trzyma czasem ale jeszcze tak nieporadnie ze wypada czasami ale zdecydowanie zyrafka go uspokaja a czasami jak przygryzie to trzyma miedzy dziaselkami tak ze lata razem z jego glowka i nie wypada
sicilpol napewno bedzie wszystko super
Monika20078 to waga przeciez w porzadku to co lekarz chce:?
carla81 nasz lubi ja ciumkac a szczegolnie kiedy mama trzyma sam tez trzyma czasem ale jeszcze tak nieporadnie ze wypada czasami ale zdecydowanie zyrafka go uspokaja a czasami jak przygryzie to trzyma miedzy dziaselkami tak ze lata razem z jego glowka i nie wypada
sicilpol napewno bedzie wszystko super
klusiaM
Ale się wk... na teściową. Wczoraj powiedziała, że rano się zdzwonimy, bo "nie wiadomo jak to będzie"= czy jej G pójdzie do pracy i będzie musiała mu pod nos podstawiać żarło. Zadzwoniła...nawet nie spytała jak noc itd, tylko, czy kupic małej buciki do chrztu. Ja że ma przecież i nie chcę, a ona i tak, że kupi. Podobnie z opaską. Ja że ma 3, a ona, ze i tak kupi. Powiedziałam: Mozesz kupić ja i tak nie założę.
Gadam jej jaka ciężka noc, że juz druga z rzędu prawie nic nie spałam. A ta nic, tylko spytała skąd odjeżdżają autobusy do nas na chrzciny. Dobrze wie, ale liczyła, że jak zwykle Państwa ktoś przywiezie, bo synuś przyzwyczaił ich.
Ostatnio T z nimi gadał, ze liczymy na większą pomoc, bo T więcej pracuje, oni, ze oczywiście, bedą pomagać. I co???
Oboje siedzą dziś w domu, a ja chwieję się na nogach, a muszę spakować nas i zajmować sie małą.
Czemu ta baba jest tak poddana temu G???
A Nadula wcale spać nie chce od 5 chyba....
Któraś pytała co sprzedaję na All...
http://allegro.pl/myaccount/sell.php
Co akurat mam, ubrania, różne pierdoły, kiedy mam czas to wstawiam, ale ostatnio mało. Całe pudło różnych ciuchów czeka do wstawienia i nie mam kiedy...
Gadam jej jaka ciężka noc, że juz druga z rzędu prawie nic nie spałam. A ta nic, tylko spytała skąd odjeżdżają autobusy do nas na chrzciny. Dobrze wie, ale liczyła, że jak zwykle Państwa ktoś przywiezie, bo synuś przyzwyczaił ich.
Ostatnio T z nimi gadał, ze liczymy na większą pomoc, bo T więcej pracuje, oni, ze oczywiście, bedą pomagać. I co???
Oboje siedzą dziś w domu, a ja chwieję się na nogach, a muszę spakować nas i zajmować sie małą.
Czemu ta baba jest tak poddana temu G???
A Nadula wcale spać nie chce od 5 chyba....
Któraś pytała co sprzedaję na All...
http://allegro.pl/myaccount/sell.php
Co akurat mam, ubrania, różne pierdoły, kiedy mam czas to wstawiam, ale ostatnio mało. Całe pudło różnych ciuchów czeka do wstawienia i nie mam kiedy...
Ostatnia edycja:
Kasienka_
Klusia wspolczuje ale czasami lepiej w ogole takiej pomocy nie miec niz jeszcze uslugiwac komus ... jakbym mieszkala blizej przyjechalabym i pomogla a maluchy moze by sobie pogadaly ze soba
mlody zasnal o 9 nie dalam mu smoka a on i tak cos mi ciumka pod nosem patrze i widze taki oto obrazek
mlody zasnal o 9 nie dalam mu smoka a on i tak cos mi ciumka pod nosem patrze i widze taki oto obrazek
Ostatnia edycja:
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Klusia - skoro ona taka uzależniona od tego co powie G (znaczy teść?) to musisz urobić G, żeby on jej mówił co ma robić
Współczuję nocy!!!
Współczuję nocy!!!
Monika20078
Kasienka- 2 tygodnie temu bylismy u lekarza i go wazyłam. Było wtedy 5550 kg. Wczoraj lekarz powiedział, że jest chudy. Pielęgniarka go zwazyła a tam tyle samo co 2 tygodnie temu. Pielęgniarku mu na to, że jest bardzo długi (64 cm) a on dalej że taki chudy. Ale się nie będę przejmować. Sama będę go ważyć
Klusia- a moja teściowa to znowu bardzo chętna do zajmowania się dziećmi, tylko, żę z nią bym nie zostawiła nawet na godzinę. Jak Marcel miał roczek to go pilnowała przez 3 dni. W ciągu 9 godzin zuzyła jednego pampersa, tak go odparzyła, że aż maści sterydowe dostawał. Do tego jak go nakarmiłam przed wyjściem do pracy, to dopiero dostał jeść jak wróciłam. A sąsiadki mi mówiły, że jak z nim wyszła na dwór to nim szarpała aż płakał.Za to cały dom fajami śmierdział. Po 3 dniach jej podziękowałam i moja siostra wzięła l4 i z nim zostawała.
Klusia- a moja teściowa to znowu bardzo chętna do zajmowania się dziećmi, tylko, żę z nią bym nie zostawiła nawet na godzinę. Jak Marcel miał roczek to go pilnowała przez 3 dni. W ciągu 9 godzin zuzyła jednego pampersa, tak go odparzyła, że aż maści sterydowe dostawał. Do tego jak go nakarmiłam przed wyjściem do pracy, to dopiero dostał jeść jak wróciłam. A sąsiadki mi mówiły, że jak z nim wyszła na dwór to nim szarpała aż płakał.Za to cały dom fajami śmierdział. Po 3 dniach jej podziękowałam i moja siostra wzięła l4 i z nim zostawała.
reklama
klusiaM
Monika Matko, jakiś koszmar ta Twoja
Rysica Tylko, że G (trzeci mąz teściowej) to uważa, że po to sobie wziął zonę, by miał ugotowane i podane, także skoro on jest w domu, nie w pracy, to nie ma szans, ze ja puści. A jeśli bywały sytuacje, że nie zdązyłą wrócić, gdy on już był w domu, to czekał x godzin, bo "jemu nie smakuje jak sam sobie odgrzeje". I siedział głodny pół dnia. Już kiedyś pisałam, że nawet wody na kawę sobie nie wstawi, daje sygnał, że wychodzi juz z pracy, to ona wstawia czajnik,by woda juz była .
A tak w ogóle to ostatnio dałam im zestaw noży, który tak jej się podobał u mnie i liczyłam, że tym ich przekupię, by zaczęłą naprawdę pomagać, a tu na nic...
Kasienka Jeju jak to wygląda
Rysica Tylko, że G (trzeci mąz teściowej) to uważa, że po to sobie wziął zonę, by miał ugotowane i podane, także skoro on jest w domu, nie w pracy, to nie ma szans, ze ja puści. A jeśli bywały sytuacje, że nie zdązyłą wrócić, gdy on już był w domu, to czekał x godzin, bo "jemu nie smakuje jak sam sobie odgrzeje". I siedział głodny pół dnia. Już kiedyś pisałam, że nawet wody na kawę sobie nie wstawi, daje sygnał, że wychodzi juz z pracy, to ona wstawia czajnik,by woda juz była .
A tak w ogóle to ostatnio dałam im zestaw noży, który tak jej się podobał u mnie i liczyłam, że tym ich przekupię, by zaczęłą naprawdę pomagać, a tu na nic...
Kasienka Jeju jak to wygląda