siula
Fanka BB :)
Kasiu życzę Ci dużo siły,masz rację trzeba się cieszyć tym co jest.Myślami jestem z Tobą trzymaj się i pisz do nas jak najczęściej.POZDRAWIAM:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie pochwaliłam się. Wygrałąm 300 zł w konkursie osiedlowym. W tamtym roku miałam 1 miejsce w tym 3
We wtorek mam 2 dawke szczepionki.
Mlodak ja to sie wscieklam jak tesciowa calowala po rekach majac opryszczke ... myslalam ze tam wyjde z siebie ... mowi ze nie bedzie go calowac bo ma zimno (nie calowala po buzi) a zaczela po rekach a on te rece do buzi ... nawet nie bylo jak umyc bo nie miala mydelka dla niego ale cale szczescie nic sie nie stalo i sie nie zarazil... ale do nich to ogolnie sil brak... ciesze sie ze przed porodem sie wynieslismy od tesciow bo bym zeswirowala!!
Z tymi zarazkami to ja też staram się zachować zdrowy rozsądek i nie panikować Lada moment nasze dzieciaki raczkować będą i też wszystko będzie wędrowało do buzi włącznie z rączkami po podłodze ;P
Kasiu trzymamy kciuki i życzymy Ci dużo siłyyyyy :*
Dziewczyny ruszam na pierwszą wyprawe sama z synkiem i to pks, wracamy w środe lub czwartek
My dziś jedziemy na kontrole krwi, trzymajcie kciuki![/B]
ja mam w środę usg dopochwowe- trzy,majcie tez kciuki,żeby wszystko było ok, na cytologię miałam isc jutro, ale nie wiem czy dam radę, bo obie mam w domu....
hej
a jutro szczepienie, aż się boję co to będzie
My dziś jedziemy na kontrole krwi, trzymajcie kciuki!
W jakim sensie obrzydliwy??Witam!
Wczoraj wyciągnęłam małej cieplejszy kocyk do przykrycia i okazało się, że jes obrzydliwy. Mama go kupiła a go wcześniej nie oglądalam, bo z racji grubości nie był wcześniej potrzebny. No ale do spania może być.
Choć chyba też kołderkę wyciągnę (mam standardową dzieciencą), tylko muszę pośćiel wyprać, bo wcześniej tego nie zrobiłam, bo nie było potrzeby. Ale tu jest problem, bo pralka się zepsuła, facet wziął do naprawy i już trzeci tydzień trzyma i "jedziemy" na frani
Witajcie u nas pierwszy ząbek na horyzoncie ...wyczuwalna dolna lewa jedynka popuchnięte dziąsełko szok szybko ...może tak szybko nie wyjdzie. Mały zawzięcie gryzie co się da najlepiej smakują paluszki i smoczka otoczka ...jak mu wypada niedaleko to sam sobie go wkłada aż mam zdolne dziecko szkoda że w nocy tego nie robi.
Głowę zaczął podnosić od kiedy mata grajaca jest na podłodze na twardej...żadne dywany wykładziny za miękko mu a jak musi się znudzi mata to gryzie lwa nogi hihhiZobacz załącznik 501649
Gondola troszke urazmoicona jeżdzimy na pół leżąco jak w foteliku samochodowym bez krzyku widzi świat jak zabawki drażnią to je uderza pokazując żebym odpieła monio i idzie spać..nie było zawsze kolorowo niechciał kiedyś mońka teraz załapał Avent classic 0-6.Zobacz załącznik 501650 szkoda że tych wózków niema w Polsce bo bym wam poleciła jest do 98 cm i 17 kg..i ma przestawienie gondoli na normalną spacerówkę niestety to tutejszy wynalazek.
Składam życzenia urodzinowe solenizantką gapa ze Mnie i tyle nie mam usprawiedliwienia ...
Jeśli któraś chciałaby Mnie n fB https://www.facebook.com/PaulinaMariaW to zapraszam .
Chciałam powoli jeść co więcej śmietanę dodać i cyrki sa dalej z brzuszkiem .Ethan ma 7 kg 65cm i skończył 3 miechy.
dasz radę!Dziewczyny ruszam na pierwszą wyprawe sama z synkiem i to pks, wracamy w środe lub czwartek
Zarastanie pochwy? Jak to poznać? Kurczę ja nigdy nie wiem, jak bardzo ją tam myć...