reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
U mnie kupala słychać już przy wystrzale w pampka
No tak w ogóle witam dziś trochę lepsza nocka 0:15- 3:40- o 5tej godzinna zabawa i potem jeszcze do 7ej nie spanie, a takie czuwanie.
No tak w ogóle witam dziś trochę lepsza nocka 0:15- 3:40- o 5tej godzinna zabawa i potem jeszcze do 7ej nie spanie, a takie czuwanie.
Ruda1979
współczuję Wam takich zarwanych nocek.Jachu nawet z katarem je i śpi normalnie-noc przesypia całą,bo ostatnie karmienie na śpiocha,a w dzień się bawi albo gada.Wczoraj miał taki dzień,że musiałam ciągle być w polu widzenia,ale generalnie to potrafi sam się bawić dosyć długo.
Wczoraj znalazłam takiego węża,który się wygina we wszystkie możliwe strony-to jeszcze po Matku-i Jachu go pokochał od pierwszego wejrzeniajuż został obgryziony i ośliniony.
Wczoraj znalazłam takiego węża,który się wygina we wszystkie możliwe strony-to jeszcze po Matku-i Jachu go pokochał od pierwszego wejrzeniajuż został obgryziony i ośliniony.
Kasienka_
delewer to tez zalezy jaka ktora masz faze cyklu bo jesli faze druga masz 11 dni to bedzie inaczej niz 14 ... od pierwszego dnia cyklu czyli od pierwszego dnia miesiaczki to max 6 dni (chyba ze mierzysz tempke to wtedy mozemy dokladniej okreslic bo to moze byc dluzej ale bez temperatur mozna sobie zrobic drugiego bobo ), a potem przed miesiaczka to tez jakies to jakis 23/24 dzien cyklu... takze niewiele jest tych dni ale to dlaego ze nie wiadomo kiedy masz skoczek temperatury
u nas Kupa tez jakby ciezary podnosil ...
a dzisiaj wstal o 6 i nie chcial juz zasnac i byl ryyyyyyyk o butle dostal i jeszcze chwile sobie pospal ...hmmm wstal tez dzisiaj kolo 3;30, ale dostal smoka i zasnal i teraz ciekawe czy dlatego ze glodny i czy zwiekszac racje ... ale to moze jak juz wprowadze nowe mleczko ... zobaczymy ile dzisiaj pospi i czy sie przebudzi wtedy bedzimy miec jasnosc tylko ten nutriton musze kupic
u nas Kupa tez jakby ciezary podnosil ...
a dzisiaj wstal o 6 i nie chcial juz zasnac i byl ryyyyyyyk o butle dostal i jeszcze chwile sobie pospal ...hmmm wstal tez dzisiaj kolo 3;30, ale dostal smoka i zasnal i teraz ciekawe czy dlatego ze glodny i czy zwiekszac racje ... ale to moze jak juz wprowadze nowe mleczko ... zobaczymy ile dzisiaj pospi i czy sie przebudzi wtedy bedzimy miec jasnosc tylko ten nutriton musze kupic
Ostatnia edycja:
alijenka
Mamcia Nataszki :))
hej hej
U mnie nocka spokojna Niuśka wstała o 3.30 na karmienie i później o 7.30 a teraz dalej śpi :-)
A właśnie ciekawe co myśmy zrobiły naszej "buziakowej" że nas usunęła z fejsa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U mnie nocka spokojna Niuśka wstała o 3.30 na karmienie i później o 7.30 a teraz dalej śpi :-)
A właśnie ciekawe co myśmy zrobiły naszej "buziakowej" że nas usunęła z fejsa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U nas do odgłosów "podnoszenia ciężarów" dochodzą dźwięki wystrzałów w pieluszce. Jak tylko jeden usłyszę to od razu młody na ręce i lecę na przewijak bo jego kup to żadna pielucha nie zmieści niestety. Często zdarza mi się łapać w ręce ten urobek bo juz mysle ze skonczył a ten dalej wali a tu juz pieluchy pod dooopskiem nie ma .
Nocka w miarę, po karmieniu o 3 spał do 6:30, potem pogadał, zmieniłam pieluche i wzielam do lózka i zasnął...... lezałam i patrzyłam na niego. Spał do 8.
Nocka w miarę, po karmieniu o 3 spał do 6:30, potem pogadał, zmieniłam pieluche i wzielam do lózka i zasnął...... lezałam i patrzyłam na niego. Spał do 8.
reklama
MsMickey
U nas przy sranku Gocha wystawia trochę język, usta rozciąga na szeroko i czasem czerwienieje gdy się porządnie napina ale to burak z niej wychodzi wtedy;-) wygląda jakby ją coś ugryzło w język i nie mieścił się w buzi naprawdę komicznie ;-)
ale też zawsze słychać wybuchy armatnie
faktycznie dawno buziaka nie było...
ale też zawsze słychać wybuchy armatnie
faktycznie dawno buziaka nie było...