reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
U mnie kupala słychać już przy wystrzale w pampka :D
No tak w ogóle witam :) dziś trochę lepsza nocka 0:15- 3:40- o 5tej godzinna zabawa i potem jeszcze do 7ej nie spanie, a takie czuwanie.

współczuję Wam takich zarwanych nocek.Jachu nawet z katarem je i śpi normalnie-noc przesypia całą,bo ostatnie karmienie na śpiocha,a w dzień się bawi albo gada.Wczoraj miał taki dzień,że musiałam ciągle być w polu widzenia,ale generalnie to potrafi sam się bawić dosyć długo.
Wczoraj znalazłam takiego węża,który się wygina we wszystkie możliwe strony-to jeszcze po Matku-i Jachu go pokochał od pierwszego wejrzenia:-Djuż został obgryziony i ośliniony.

delewer to tez zalezy jaka ktora masz faze cyklu :) bo jesli faze druga masz 11 dni to bedzie inaczej niz 14 ... od pierwszego dnia cyklu czyli od pierwszego dnia miesiaczki to max 6 dni (chyba ze mierzysz tempke to wtedy mozemy dokladniej okreslic bo to moze byc dluzej ale bez temperatur mozna sobie zrobic drugiego bobo :)), a potem przed miesiaczka to tez jakies to jakis 23/24 dzien cyklu... takze niewiele jest tych dni ale to dlaego ze nie wiadomo kiedy masz skoczek temperatury

u nas Kupa tez jakby ciezary podnosil ... :D

a dzisiaj wstal o 6 i nie chcial juz zasnac i byl ryyyyyyyk o butle dostal i jeszcze chwile sobie pospal ...hmmm wstal tez dzisiaj kolo 3;30, ale dostal smoka i zasnal i teraz ciekawe czy dlatego ze glodny i czy zwiekszac racje ... ale to moze jak juz wprowadze nowe mleczko ... zobaczymy ile dzisiaj pospi i czy sie przebudzi wtedy bedzimy miec jasnosc tylko ten nutriton musze kupic

Ostatnia edycja:
hejka;-)

dziewczyny czy to możliwe żeby Oliwce szły już zęby? Wpycha łapki do buzi, gryzie co popadnie i potężnie się ślini... (Alicja miała pierwszy ząbek mając 11 mieś wiec zielona jestem na tym etapie:-p)

hej hej
U mnie nocka spokojna Niuśka wstała o 3.30 na karmienie i później o 7.30 a teraz dalej śpi :-)

A właśnie ciekawe co myśmy zrobiły naszej "buziakowej" że nas usunęła z fejsa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

snoopy - możliwe;-)Jachowi już prawie jeden wyszedł tzn.widać go wyraźnie,ale jeszcze się nie wyrżnął.

A właśnie co z buziakiem,blond,tialaną???

no i spi dalej... wytrzymal godzine :| ta pogoda zle dziala ... ale bawil sie sam :D mama tylko jak zaczal marudzic cos tam gadala i sie usmiechal a potem powrot do zabawy

U nas do odgłosów "podnoszenia ciężarów" dochodzą dźwięki wystrzałów w pieluszce. Jak tylko jeden usłyszę to od razu młody na ręce i lecę na przewijak bo jego kup to żadna pielucha nie zmieści niestety. Często zdarza mi się łapać w ręce ten urobek bo juz mysle ze skonczył a ten dalej wali a tu juz pieluchy pod dooopskiem nie ma :szok:.

Nocka w miarę, po karmieniu o 3 spał do 6:30, potem pogadał, zmieniłam pieluche i wzielam do lózka i zasnął...... lezałam i patrzyłam na niego. Spał do 8.

reklama
U nas przy sranku Gocha wystawia trochę język, usta rozciąga na szeroko i czasem czerwienieje gdy się porządnie napina ale to burak z niej wychodzi wtedy;-) wygląda jakby ją coś ugryzło w język i nie mieścił się w buzi naprawdę komicznie ;-)
ale też zawsze słychać wybuchy armatnie :p

faktycznie dawno buziaka nie było...

Do góry