reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Hej :)

Moje młode dzisiaj ładnie w nocy jadło, bo o 23, 2 i 5. Za to o szóstej obudził się z rykiem, więc jestem już na równych nogach. Domyślam się, że chciał cyca, ale postanowiłam być twarda - żadnego porannego wiszenia na piersi. Popłakał z 15 min. i zasnął.

Rysica, gkvip zdrówka dla dzieciaczków :)

Byscie widzieli, nasze na migi narady co teraz robic

:-D Wyobraźnia mi zadziałała ;-)

U Lisa na 2 ciekawa dyskusja;-)

Oglądałam :tak:

No to sie wczoraj pochwalilam ze moja polubila smoczka. Od dzisiaj jakby zapomniala jak sie go uzywa.

Mieliśmy to samo - smoczek był cacy przez jeden dzień, potem sajonara :blink::rolleyes2:

Dziś w nocy przyszedł na świat syn mojej siostry Filipek czyli....3 miesiace różnicy między naszymi synkami...Nie mogę się doczekać aż go zobacze choć tylko na zdjęciu..tak bardzo kocham i tęsknie za nimi. PoZDRAWIAM WAS

Gratuluję ciociu :)

Paulina - GRATULACJE!!! :)
Moje dzieci też mają farta, bo mają cioteczno-cioteczne rodzeństwo w swoim wieku - Szymek ma 3 TYG młodszego kuzyna Krzysia (syn Chrzestnej Moniki) a Monika będzie miała dwie kuzynki - jedną na przełomie października i listopada - Anię (córka Chrzestnej Szymka) i Ninę w grudniu (córcia siostry Chrzestnej Moniki).
Żeby tylko mój brat się jeszcze postarał o kandydatkę na żonę i matkę jego dzieci ;P Jak na razie to tylko treningi Aikido, Ken-Jutsu i Japonia w głowie... A chłopak ma już 25 lat... Ale twierdzi, że jego przyszła żona to dopiero w liceum jest pewnie i że sobie od razu młodszą weźmie, żeby nie wymieniać później na młodszą ;P Kombinator!

Na 9 idziemy z Dzieciakami do lekarza...

Ostatnia edycja:
hej my już druga pobudka wcześniejsza o 5.20. Gocha będzie spala ja chyba muszę wstać tyle rzeczy dziś do zrobienia. Mamy też wizytę u ortopedy na bioderka.

Paulina cieszę się z Tobą - faktycznie odległości w takich momentach czuje się najbardziej...

Gkvip trzymam kciuki:-)&&&

Aga współczuję spróbuj jakoś w dzień się przespać bo padniesz ...

O co chodzi z Sophie? Czym się różni od innych zyrafek?

My też mamy sophie jest z takiej gumy i barwnikow ze dzieci mogą ją ciamkac i ciamkac;-) kształt też ma zdaje mi sie przystosowany do dziecięcych raczek...mój najczesciej wcina jej dzioba albo dupke...jednak nie jest to jego zabawka nr 1 u nas duży grzechoczaco chwarszczacy pluszowy slon ze wstawkami do gryzienia jest tym naj naj;-)

Jak mlodego nauczyć znowu brać dyda...2 miesiace nie bylo problemu a teraz albo ryk i mina jak do wymiotu jak mu daje albo nie umie chywycic i zAmiast cyckac to go gryzie i co chwile wypada.. dodam ze z butli i cyca je bez problemu.moze kupic bo już większy 3m+ ???

Moja w ogole nie chce smoczka, a kupilam 12 róznych:(
Cycoli sie tez w nocy, nad ranem to juz potrafi co 2 h, wiec nie widze możliwości oduczania jedzenia w nocy.

Byłam u laryngologa i na szczęscie z jezyczkiem wsjo ok:-)

Dorotka- a co to za słoń?
Ja wczoraj ogladalam zabawki firmy lilliputiens..sliczne i pieruńsko drogie.

wczoraj wieczorem wyjelam gryzak taki z wodą w środku dla Gosi i w przeblysku czystego debilizmu zdecydowałam go wygotowac bo przecież będzie ciumkac... akurat skończyłam gotować butelkę. No to jedną zabawkę mam z głowy :-:)-(

reklama
Witam

Wpadłam na chwile bo jestem nieprzytomna- wczoraj na egzaminie byłam i dostałam 5 ;D Niestety moja radosc nie trwała długo my do samochodu a tu zonk-nie chce zapalic. W warszawie zadnych znajomych masakra..grzeskowi padł telefon ja nie mialam za wiele na koncie...do 24 stalismy i malo nie plakalismy...w koncu zadzwonil do mnie szwagier i tak okrezkiem pomogł nam znajomy znajomego...ledwo dojechalismy do domu;/ poszłam spac po 4...o 6 maly oczy jak 5 zl i po spaniu;/ide chociaz na 15 minut oko zamknac bo akurat zasnal. Buziaki

Do góry