reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dzieki Wam za wypowiedzi odnosnie szponkow, sprobuje jeszcze ten myk z siedzeniem na kolankach :tak:

U nas cud sie zdarzyl, maly pomarudzil, ale troche mniej, potem zasnal u tatusia na kolanach na poduszeczce :tak:
Byscie widzieli, nasze na migi narady co teraz robic, po namysle zostalo postanowione, ze zniesiemy, sprobuej go przebrac i jesli sie rozbudzi, to wykapiemy, jesli nie, to na brudaska spac pojdzie.
Maly sie obudzil, ale cos mi podpowiedzialo, ze to rozbudzenie na kolacyjke, nie ma kapiel i mialam racje.
Tylko, ze tatus poskapil i dal tylko 100ml mleczka wiec byl pisk hihihhi, po dokladce 50cm odsunal lapka butelke i zanurzyl sie w swojej pieluszce :tak:
Nie moglismy uwierzyc :-p
No szok, nawet zjedlismy razem z mezem kolacje :sorry2:

Addiena- moj tez wywala :tak:, w zasadzie wiecej ma wywalony niz schowany ;-)

reklama
a wlasnie mialam pisac ze moj tez dzis kaszlal caly dzien tak sucho. ale jak spi to nie kaszle i mi sie wydaje ze on sie po prostu krztusi slina, bo slini sie na maksa jak nie spi

Tomek tez wywalal jezyk. Przeszlo mu ;) W ogole to najpierw non stop wyciagal proste lapki w gore (tak na hurra), pozniej zastapil to wywalaniem jezyka, a teraz splata raczki i przyglada sie im jak jakiejs istocie z innej planety i robi dziubek.

Aga, a gila ma? Czy tylko kaszelek?

A moze od gadania go w gardle drapie? Moj mlody czasem jak za duzo warczy ( nie wiem jak to opisac, ale steka i warczy jakby mial kupe zrobic :-p) to pozniej tez pokasluje. Tyle, ze mu przechodzi przez noc. Jesli nie masz zaufania do lekarza, to moze przejdz sie do innego?

hej kobietki :-)
nie nadrabiam bo po tylu dniach to jestem bez szans...
pochwalę się tylko że my już po chrzcinach!!! wszystko się udało, Misia całkiem grzeczna, dałyśmy radę i w Kościele i w restauracji a potem jeszcze spacer po Krupówkach :tak: no i Niunia tak ślicznie wyglądała... jak obejrzę zdjęcia to wam wrzucę

reklama
Do góry