Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
agaundpestka - WOW!!!
moja nie lubi czepek.. odkąd się urodziła miała może 5 razy czapkę na sobie...
moja nie lubi czepek.. odkąd się urodziła miała może 5 razy czapkę na sobie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha! No to widzę nie tylko ja dziś walczę.. Moja za to dziś non stop na rękach. Musiałam ją na siłę uspać w wózku, bo tak krzyczała i już nie wyrabiałam, ale oczywiście za długo nie pospała i znów od początku! A dziś mamy 12tyg. pewnie jakiś skok znów nas dopadł. Agh.. nie mam siły..
Sergiusz wyczuwa chyba deszczową aurę i dużo dzisiaj śpi jak na niego, ale strasznie marudny przy tym jest
a ja uskuteczniam od dziś usypianie w dzień bez bujania, oczywiście rączki nadal są, ale na krótko i odkładam go jeszcze nie śpiącego, mam nadzieję że starczy mi sił na kolejne dni;-)
powiedzcie mi czy wasze dzieci maja unormowane pory spania. Bo nasz poza tym ze idzie spac o 19 i tym ze spi na spacerze czyli 9-12 to spi jak popadnie. Czasem spi po dwie godziny czase po pol, czasem mu sie chce spac po godzinie od wstania a czasem minie 3 i mu sie nie chce
Dziewczyny czy słyszała któraś z Was że przy pierwszym usg genetycznym lekarz może rozpoznać że płód ma odstające uszy ???