alijenka
Mamcia Nataszki :))
no właśnie mnie też to śmieszy, a moja koleżanka jest w 13 tyg ciąży i właśnie była na usg, lekarz stwierdził że dziecko będzie miało odstające uszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze nie planuje nic mu dawać też chciałam po ukończeniu 5miesiąca, ale zobaczymy jak będzie po 4mies, dziś mi się na śliwkę rzucił i trochę polizał widać, ze mu smakowałaTak piszecie o tych kaszkach, warzywkach itp. dlatego mam pytanie do dziewczyn karmiących naturalnie (tylko piersią) - Wy też zamierzacie już wprowadzać stałe posiłki? Kurde, ja raczej nic nie planowałam aż do ukończenia przez małego 5 m-cy
J
U nas dzis dzień zaczął się g... Młody nie robił kupsztala przez 3 dni i rano nadrobił aż po szyję, więc zaczełam go przebierać, zanim mu ściągnęłam body to już ramiona miał brudne. Położyłam zwiniete body obok a on wyczaił że zajęłam się czyszczeniem tyłka (jak tylko otworzyam pampka to wsadził do niego nogę) złapał sobie to body rączką i naciągnął na buzię
A próbowałaś go troszkę przetrzymać? Zosia też czasami wydaje się być wielce niezadowolona, że butla już pusta, ale wezme ją do odbicia, później wcisnę smoka i jest w porządkuNie ma szans aby Szymus zjadal tylko 130ml na jedno karmienie. Zaryczal by mi sie chyba. Dzisiaj wciagnal na caly dzien 970ml!!!! Dwa razy pod rzad po 200. No ale co zrobic jak on o 16:00 pusta butelke nadal dyndal? Dorobilam wiec 30 i dopiero odpuscil.
?Dziewczyny czy słyszała któraś z Was że przy pierwszym usg genetycznym lekarz może rozpoznać że płód ma odstające uszy ???
ja swoją już wybudziłam, przebrałam, nakarmiłam i dalej śpi
a co do podróżowania to boję się że się Niuśka przyzwyczai do spania z nami, a nie w łóżeczku, bo jednak teraz jest ten czas gdzie dziecko sie zaczyna przyzwyczajać do dobrego