reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasia ona w koperniku rodzila i mowi ze szpital beznadzieja. A parla tyle bo po 12 godzinach skurrczy juz nie miala sily i mowi ze w ogole nie mogla sie skoordynowac i zmusic do parcia tak ja bolalo:/
wspolczuje ci 11 godzin:(
współczuję dziewczynie :-(
no a moje 11 godzin (w grudniu 12!) też mnie to przeraża bo tylko rano będę z Niunią a jak wrócę to już będzie spała no i tyle rzeczy może mnie ominąć :-( ale co mogę zrobić...za coś trzeba żyć...

nanulinka GRATULACJE!!!

reklama
Witajcie,

mam dzisiaj okropny dzień:wściekła/y: bez kija nie podchodź:zawstydzona/y: wszystko mnie wkurza, mam serdecznie dość a gdzie tam do wieczora, nawet nie będę truć:zawstydzona/y: byłam u fryzjera i humor jaki był taki jest nadal:-( no ale coż

mooni witaj wśród nas;-)

nanulika gratulacje:-) trzymam kciuki.

mlodak super, ze się chrzciny udały:tak:

i nie pamiętam co komu, jestem taka roztrzęsiona, ze masakra. Mam zamiar iść do lekarza po cos na uspokojenie bo to nerwica jak nic:zawstydzona/y:

AAAAAAAAAAAA NANU super, ale sie ciesze! Gratulacje!
Mooni witaj, nie wstydz sie
;-) Tutaj kazdy wyslucha narzekania na facetow, a i dobre wiadomosci tez z przyjemnoscia czytamy.

Butterfly Kurcze, ale przejscia... Na szczescie juz wszystko dobrze. Wspolczuje nerwow, dobrze, ze malutka juz w domku.

Mloda K super, ze wszystko poszlo zgodnie z planem

Polaa idz do lekarza bidulo, moze cos poradzi. Nie ma co sie meczyc, a jak to nerwica, to sama nie przejdzie.

Gkvip przykro mi, ze tak sie ulozylo. Ale z drugiej strony trzymam kciuki zeby wszystko ulozylo sie po Twojej mysli! Dasz rade!

Kurcze u nas pogoda sie spierdzielila wiec siedzimy w domu. Jutro drugie szczepienie, troche spoznione z winy "kochanej" przychodni. Juz mi czasem rece opadaja z bezsilnosci. Na polska sluzbe zdrowia sie narzeka, ale ta angielska tez doprowadza mnie do szalenstwa. Lekarz pierwszego kontaktu jest jednoczesnie okulista, dermatologiem, alergologiem... a jak cos jest do wszystkiego, to jest do niczego... No nic pozalilam sie.

W sobote bylam u fryzjera i obcial moje pozostalosci po czarnych wlosach. Chcialam tez ufarbowac na sredni blond, ale przyszla @ i zrezygnowalam. Podobno okresy po ciazy sa mniej bolesne, a ja juz drugi raz czulam sie potwornie. No normalnie myslalam, ze mi macica uszami wyjdzie
:confused2:

Mlody nauczyl sie okazywac swoje niezadowolenie. Do tej pory tylko jeczal i marudzil. Teraz robi wkurzona mine i warczy, steka, a pozniej wrzask. Myslalam, ze mam sredniaczka, ale chyba mam malego zlosnika. Tracy Hogg powinna rozszerzyc swoja klasyfikacje :-p

Witam
U mnie chyba jakis skok rozwojowy bo mam dość małej :-:)-(, poprostu nie daję sobie już z nią rady, ciągle płacz, ciągle uwaga skupiona na niej, ciągle rączki. MASAKRA :-:)szok::-:)szok:

No to sie udalo, dzis rano II kreseczki!

Gratuluję kochana i strasznie mocno trzymam za WAS kciukaski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

gkvip - a jednak podjęłaś tą decyzję, wiem wiem co to znaczy też ją kiedyś podejmowałam, ale teraz uważam że była to najlepsza decyzja w moim życiu i życzę też tego Tobie aby się wszystko poukładało po Twojej myśli !!!!

polaa - wspolczue klimatow a fryzjera zazdroszcze;-) ja to o fryzjerze moge tu zapomniec ale juz za dwa tyg Polska i fryzjer bedzie pierwszym miejscem jakim odwiedze :tak:. A tych tabsow na uspokojenie wez tez dla mnie;-)

niespodzianka
- zgadzam sie w 100% jesli chodzo o lekarzy to jakies nieporozumienie oni tu sa od wszystkiego i od niczego a paracetamol to zloty srodek:-D

Ja dzisiaj dostalam tel z przychodni wlasnie:tak: ze koniecznie chca zobaczyc mala w zwiazku z tym pepuszkiem - ciagle cos sie saczy - wiec ide na 17ta zobaczymy ci mi powiedza ciekawego.

alijenka -
wytrwalosci zycze;-)
mooni
- witaj i nie krepuj sie tu mozna wywalic wszysko co na duszy, sercu i tyleczku lezy;-)

Hej dziewuszki:)

Nanulinka- super wieści!!!

Gkvip2505- podziwiam Cię i szczerze gratuluję podjęcia tej decyzji.Napewno było Ci trudno. Ja się ciągle waham, choć wiem, że między nami już nic nie ma, boję się...

Mooni-witaj wśród nas:-) U mnie też koleżanki "zniknęły", ale została mi jeszcze moja kochana siostrzyczka, na którą zawsze mogę liczyć.

Rysica- zgadzam się z Twoją koleżanką, synuś to mini wersja Colina:)

Mój Gracjanek też chyba przechodzi skok rozw. Ciągle chce na rączki, ciągle cyca, a ja jestem przeziębiona. Mąż jak zwykle spierdzielił z domu i zabrał Marcela. A ja z malutkim sama. Jak nic go zarażę...

Powiedzcie co sądzicie o takim ubranku do chrztu.
Ubranko do chrztu firmy Krasnal 74 WA007 CHRZEST (2607940088) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wersja z białymi spodniami. Nie przemawiają do mnie te garniturki, a to mogę wykorzystywać jeszcze później.

reklama
Do góry