reklama
butterfly:)
Fanka BB :)
Naulinka gratulacje!!!! teraz bedzie dobrze!!!!!!!!!!!! Trzymam za Was kciuki!!!!:*
butterfly:)
Tak w ogóle to cześć dziewczynki, po długiej nieobecności! Po galerii widze ze wasze pociechy cudnie rosną U nas raz lepiej raz gorzej... ostatnio było gorzej, 2 tyg.w szpitalu leżałyśmy Wylądowałyśmy z gorączką tylko i wyłącznie... nie było innych objawów... po długotrwałych badaniach okazało sie ze mała ma nietypowe zapalenie płuc i zakażenie dróg moczowych od paru dni jestesmy w domku... jest już dobrze i mam nadzieje ze juz tak zostanie Dziś po raz pierwszy od porodu mam nadzieje na jakieś miłe przytulańsko z moim m... ehhh ginekologa mam umówionego dopiero na 26 wrzesnia więc dopiero wtedy zapisze mi jakies tabletki anty... dziś musimy zadowolic sie lateksem;p szczerze, troche się boje... chcę mieć drugiego maluszka ale tez jeszcze nie teraz okresu jeszcze nie dostałam po porodzie więc tym bardziej sie boje, że jak coś pójdzie nie tak, to może byc z tego kinder niespodzianka buziaki dziołchy!
gkvip2505
Witam
Jeszcze raz dzieki kobitki za dobre slowo.
Moja decyzja jak najbardziej jest przemyslana i ostateczna:-( i oczywiscie ze mi ciezko i smutno no bo to przeciez moje zycie:-(. Ktoras z was pisala ze sie kochamy - napewno tak jest tyle ze to juz nie ta milosc :-(nie to kochanie:-( Mam wrazenie ze nasze dotychcasowe zycie to bylo dazenie do kolejnych celow - naszych wspolnych celow: jak ten dom, ten samochod, ten kuter, wczasy tu i tam, wieksze i mniejsze przyjemnosci no i ten najwazniejszy cel - dziecko. I kiedy udalo nam sie osiagnov te cele, spelnic najwieksze marzenie -MIA- to tak jak bysmy dobiegli do mety i poprostu wszystko sie skonczylo, przestalismy wspolgrac i teraz kiedy powinnismy sie cieszyc z tego co mamy i korzystac w pelni z zycia to nie ma nic jest pustka miedzy nami:-(.
Ajjjjjjjjj trudno mi to wszystko opisac i poukladac w lepetynie.
Wiem jedno ja juz nie chcem do niczego dazyc, gonic za czyms chce poprostu cieszyc sie tym co mam, chce kochac ale i byc kochana, chce byc poprostu traktowana jak ta jedyna, chce byc kobieta.......
a nie tylko matka, sprzataczka, kucharka, ksiegowa itp.
A skoro nie moge miec tego to poprostu czas na rozstanie i tyle......
No ale juz koniec uzalania sie nad soba zaczynam nowe zycie i musze byc dobrej mysli
Rysica - co do smoczka to ja uzywam aventa 2 i tez sie jest problem z zapowietrzaniem, tez czesto musze przerywac karmienie.
A co do wychowawczego to 15lat temu ja mialam 2lata platnego urlopu wychowawczego i trzeci rok bezplatny a samotne matki mialy trzy lata platnego chyba. Widze ze sie sporo zmienilo od tego czasu i to nie na lepsze.
EDIT
Jeszcze raz dzieki kobitki za dobre slowo.
Moja decyzja jak najbardziej jest przemyslana i ostateczna:-( i oczywiscie ze mi ciezko i smutno no bo to przeciez moje zycie:-(. Ktoras z was pisala ze sie kochamy - napewno tak jest tyle ze to juz nie ta milosc :-(nie to kochanie:-( Mam wrazenie ze nasze dotychcasowe zycie to bylo dazenie do kolejnych celow - naszych wspolnych celow: jak ten dom, ten samochod, ten kuter, wczasy tu i tam, wieksze i mniejsze przyjemnosci no i ten najwazniejszy cel - dziecko. I kiedy udalo nam sie osiagnov te cele, spelnic najwieksze marzenie -MIA- to tak jak bysmy dobiegli do mety i poprostu wszystko sie skonczylo, przestalismy wspolgrac i teraz kiedy powinnismy sie cieszyc z tego co mamy i korzystac w pelni z zycia to nie ma nic jest pustka miedzy nami:-(.
Ajjjjjjjjj trudno mi to wszystko opisac i poukladac w lepetynie.
Wiem jedno ja juz nie chcem do niczego dazyc, gonic za czyms chce poprostu cieszyc sie tym co mam, chce kochac ale i byc kochana, chce byc poprostu traktowana jak ta jedyna, chce byc kobieta.......
a nie tylko matka, sprzataczka, kucharka, ksiegowa itp.
A skoro nie moge miec tego to poprostu czas na rozstanie i tyle......
No ale juz koniec uzalania sie nad soba zaczynam nowe zycie i musze byc dobrej mysli
Rysica - co do smoczka to ja uzywam aventa 2 i tez sie jest problem z zapowietrzaniem, tez czesto musze przerywac karmienie.
A co do wychowawczego to 15lat temu ja mialam 2lata platnego urlopu wychowawczego i trzeci rok bezplatny a samotne matki mialy trzy lata platnego chyba. Widze ze sie sporo zmienilo od tego czasu i to nie na lepsze.
EDIT
nanulika - OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
niezapominajka123
Nanulika super;D;D) dbaj teraz o siebie;** będziesz naszą kochaną czerwcówką 2013)
december
nanulika Gratulacje! Wspaniale!
Iwon
Lipcowe Mamy '05
No to sie udalo, dzis rano II kreseczki!
Wow! Gratuluję!!:-) Ale fajnie, bo chyba będziesz czerwcówką? :-)
Butterfly widzę, że jesteś po niezłych przejściach, dobrze że już po wszystkim!
Gkvip no szok, nie wiem, co napisać. Skoro to już ostateczna decyzja ... szkoda ...
Lecę na spacer, bo moje dziecko zasnęło dziś o 10 i obudziło się dopiero godzinę temu. Zjedliśmy i uciekamy, tym bardziej że pogoda cudna
xdorotaa
Zrobilam tesciocha i mam jedna kreske..ufff;-)
Iwon chcialabym jeszcze jednego malca ale za 1.5 roku...gdyby byl teraz to coz tez bym sie cieszyla ale wolę poczekać i sie pierwszy zregenerowac;-)
NANU ALEZ SIE CIESZE!!!!! NASZA KOCHANA CZERWCOWECZKA;***
Iwon chcialabym jeszcze jednego malca ale za 1.5 roku...gdyby byl teraz to coz tez bym sie cieszyla ale wolę poczekać i sie pierwszy zregenerowac;-)
NANU ALEZ SIE CIESZE!!!!! NASZA KOCHANA CZERWCOWECZKA;***
reklama