mysiaczek dzieki za konkretna odpowiedz ta kaszka na noc co kupilam jest bez glutenu wiec moge ja podawac w takim razie, a gluten u mnie wychodzi ze po 6 miesiacu bo jednak wiecej mm zjada chyba, to wole nie ryzykowac
reklama
sicilpol
Ma-Ma!
Ksiazke usnij wreszcie oficjalnie moge wyrzucic
Maly nadzieral sie 40min byl caly roztrzesiony spocony a ja z nim
Potem usnal na mnie a potem ze mna w oka mgnieniu, mamusia sobie pospala a on nadal kima, juz trzecia godzinke! Jego rekord!
Chyba kazde dziecko ma swoje upodobania i nie ma co ich zmieniac, a mi nawet milo bylo jak sie dupka wtulil
Maly nadzieral sie 40min byl caly roztrzesiony spocony a ja z nim
Potem usnal na mnie a potem ze mna w oka mgnieniu, mamusia sobie pospala a on nadal kima, juz trzecia godzinke! Jego rekord!
Chyba kazde dziecko ma swoje upodobania i nie ma co ich zmieniac, a mi nawet milo bylo jak sie dupka wtulil
gkvip ale slodziacha!!!
sicil no jakby moj plakal 40 minut to tez bym odpuscila chyba. ale ze plakal maks 20 no to jakos poszlo. ale gdzies czytalam wlasnie ze na te nasze zywe dzieci te metody moga nie dzialac i tyle
kurcze zaraz kapiel a maz na delegacji, ide wszystko przygotowac
sicil no jakby moj plakal 40 minut to tez bym odpuscila chyba. ale ze plakal maks 20 no to jakos poszlo. ale gdzies czytalam wlasnie ze na te nasze zywe dzieci te metody moga nie dzialac i tyle
kurcze zaraz kapiel a maz na delegacji, ide wszystko przygotowac
MsMickey
Fanka BB :)
Hej
gkvip no nieźle:-):-):-)
ja jeszcze nic nie wprowadzam innego do diety Gosi. Ledwo swoją powoli ogarniam ;-) Z tym glutenem to dobrze wiedzieć - forum rulez;-)
Właśnie wyszłyśmy od chirurga. Ostatni plaster naklejony po nim możemy się już nie pokazywać. Przepuklinka szczątkowa. Ta kresa biała dość wiotka ale podobnie czasami maluszki tak mają. Poprawi się gdy zacznie siadać. Mamy przyjść w wieku ok 2 lat.
Więc podsumowując ok:-)
Znalazłam tracy i tak jak myślałam mamy sredniaczka. Niby w kierunku aniolka ale... w 20 pytaniach faktycznie nie ogarnie się wszystkiego.
gkvip no nieźle:-):-):-)
ja jeszcze nic nie wprowadzam innego do diety Gosi. Ledwo swoją powoli ogarniam ;-) Z tym glutenem to dobrze wiedzieć - forum rulez;-)
Właśnie wyszłyśmy od chirurga. Ostatni plaster naklejony po nim możemy się już nie pokazywać. Przepuklinka szczątkowa. Ta kresa biała dość wiotka ale podobnie czasami maluszki tak mają. Poprawi się gdy zacznie siadać. Mamy przyjść w wieku ok 2 lat.
Więc podsumowując ok:-)
Znalazłam tracy i tak jak myślałam mamy sredniaczka. Niby w kierunku aniolka ale... w 20 pytaniach faktycznie nie ogarnie się wszystkiego.
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
josie, ale te wszystkie kaszki są PO 4 miesiącu, nie OD 4 miesiąca przecież... czyli dziecko musi mieć skończone 4 miesiące, żeby ją jeść a nie zaczęte 4 miesiące... Ja Szymkowi tak wcześnie nie wprowadzałam kaszek...mysiaczek dzieki za konkretna odpowiedz ta kaszka na noc co kupilam jest bez glutenu wiec moge ja podawac w takim razie, a gluten u mnie wychodzi ze po 6 miesiacu bo jednak wiecej mm zjada chyba, to wole nie ryzykowac
Rysica wiem wiem Ja tez na razie jeszcze mu nie daje, za dwa tygodnie mam pediatre i wtedy zapytam co i kiedy. ale moj slabo przybiera to moze nam pozwoli troche wczesniej cos bardziej sycacego dawac
Moj ma dzis bol brzucha i juz trzeci raz go usypialam, ostatecznie na rekach. Nie wiem po czym, moze suszone pomidory teraz spi ale ciagle steka biedaczek
Moj ma dzis bol brzucha i juz trzeci raz go usypialam, ostatecznie na rekach. Nie wiem po czym, moze suszone pomidory teraz spi ale ciagle steka biedaczek
blond_20
Czarownica
Ja Rafalowi wprowadzalam kelik jak mial 3 miesiace i 2 tygodnie, Alanowi mialam tez zaczekac jeszcze z 2 tyg ale cos mnie tknelo przd chwila i dalam malemu na noc. i wiecie co?pierwszy raz od chyba 2 tyg on nie plakal i sie nie prezyl przy jedzeniu zrobilam 120 ml mleka plus 2 miarku kleiku no i zmienilam smoczek na 3 przeplywowy, na I pieknie zjadl, nie bylo mu za szybko, no i zjadl cala butle w 5 minut!a nie w godzine z kilkoma przerwami jak ostatnio..chociaz wieczorami to juz nic nie jadl. i tak sobie mysle ze moze ten cyrk byl od tego ze mu za wolno lecialo.bo teraz byl spokojny jak nigdy. teraz zasypia a ja trzymam kciuki zeby brzuszek dobrze to przyjal
Gkvip pieknie!!! moj to na brzuszku lezy codziennie ale ogranicza sie to do sapania, stekania i zasniecia z wyczerpania co najwyzej
Gkvip pieknie!!! moj to na brzuszku lezy codziennie ale ogranicza sie to do sapania, stekania i zasniecia z wyczerpania co najwyzej
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Ja pierdzielę, zostawić was na jeden dzień... ciężko nadrobić
Kaszki glutenowe u dzieci karmionych piersią wprowadza się już od 4 m-ca, a bezglutenowe dopiero od 6.
Gkvip pięknie młoda główkę podnosi, widać że konkretna babka, czeka, czeka i nagle z cichacza bach - najlepsza w mieście ;-)
Sicil u mnie też pralka chodzi non stop (dodam, że mam dwójkę dzieci, więc sobie wyobraź), a prasowanie to moja zmora - co się uporam z tą wredną małpą - stertą ciuchów - to znowu rozkwita i mi pół pokoju zawala ;-)
Kamila nie podłamuj się, ja też mam z tym problem, ale znikać nie zamierzam, pomęczycie się ze mną jeszcze ;-)
U mnie masakra z piersią - nadal zastój, męczę się już od dwóch dni. Młody się wścieka, bo mu słabo leci, mnie choler.ie boli jak przystawiam, a jakby tego było mało młody wczoraj miał marudny dzień i w nocy budził się chyba z pięć razy
Idę wziąć kąpiel, a potem TV! Dzisiaj startuje ten nowy serial "przyjaciółki", ciekawe czy się wciągnę
Kaszki glutenowe u dzieci karmionych piersią wprowadza się już od 4 m-ca, a bezglutenowe dopiero od 6.
Gkvip pięknie młoda główkę podnosi, widać że konkretna babka, czeka, czeka i nagle z cichacza bach - najlepsza w mieście ;-)
Sicil u mnie też pralka chodzi non stop (dodam, że mam dwójkę dzieci, więc sobie wyobraź), a prasowanie to moja zmora - co się uporam z tą wredną małpą - stertą ciuchów - to znowu rozkwita i mi pół pokoju zawala ;-)
Kamila nie podłamuj się, ja też mam z tym problem, ale znikać nie zamierzam, pomęczycie się ze mną jeszcze ;-)
U mnie masakra z piersią - nadal zastój, męczę się już od dwóch dni. Młody się wścieka, bo mu słabo leci, mnie choler.ie boli jak przystawiam, a jakby tego było mało młody wczoraj miał marudny dzień i w nocy budził się chyba z pięć razy
Idę wziąć kąpiel, a potem TV! Dzisiaj startuje ten nowy serial "przyjaciółki", ciekawe czy się wciągnę