reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi.
Sicil no wlasnie staram sie uwazac na falbanki...moze mu za luzno zapinam bo przewijam przed jedzeniem a potem wiadomo brzuszek sie napelnia wiec mu za wczasu na noc troche luzniej zapinam..moze w tym tkwi szkopuł ??!!

A teraz uwaga .... czekam juz troche na okres i czekam i zrobilam test bardziej dla jaj i co mam maly cien .... naraziwe o tym nie mysle,bo w przypadku pierwszej ciazy krecha tyle po okresie byla bardzo ciemna...wiec zobaczymy co z tego wyniknie narazie nie mowie nawet mezowi ...:p Co prawda faktycznie nie zabezpieczalismy się, ale nie szalelismy tez... no i karmie piersia... moze cos sie tam zaczopowalo :)

Ostatnia edycja:
reklama
no ale z drugiej strony chyba jeszcze nie musi byc calkiem regularny okres po porodzie nie? moze jakas obsuwa...bardziej ku temu bym sie sklaniala ;))

Poza tym moze sie jeszcze troche hcg utrzymywac po takim czasie w organizmie jakies pozostalosci po ciazy ?? moze stad ten cien ??

Chcialam drugiego bąbla, ale dopiero za rok sie starać...wątpie aby coś z tego było...ale jak będzie to też damy rade ;) Chcialabym tylko tym razem dluuuugo pracowac bo brakuje mi "pracowania"

EDIT !!! - ZROBIŁAM DRUGI TESCIOR I WYSZEDŁ NEGAT. :)) JESZCZE ZROBIE JUTRO ALE RACZEJ JEST SPOKO ;P

Ostatnia edycja:
Dorota - nie wiem czy po takim czasie HCG się jeszcze utrzymuje... Może test był błędny i jakaś reakcja się w nim zrobiła? nie wiem :) to trzymam kciuki, żeby jeszcze nie teraz ;) Chociaż moja koleżanka ma różnicę roku, i jest super zadowolona, bo odkąd młodszy nauczył się siedzieć, ma ich obydwoje z głowy, a jak się nauczył chodzić, to już w ogóle jakby dzieci nie miała poza dzikimi harcami i hałasem - ale nie ma marudzenia, płaczów, wiszenia na nogach, na rękach - mają siebie i są super zżyci :)

witam :-)
xdorota ale nam fundujesz wrażenia o poranku ;-)

u nas nocka jak zwykle czyli pobudka koło 7 :happy2: ciekawa jeste, jak długo będziemy się tym cieszyć :blink: a może Misia po mamusi będzie takim śpioszkiem...

kochane powiedzcie czy wy wszystkie macie książki tracy hogg? bo ja chyba jakaś zacofana jestem i tylko tutaj trafiam na jakieś odniesienia do niej jak coś napiszecie :zawstydzona/y: skąd to macie???

witam :-)
xdorota ale nam fundujesz wrażenia o poranku ;-)

u nas nocka jak zwykle czyli pobudka koło 7 :happy2: ciekawa jeste, jak długo będziemy się tym cieszyć :blink: a może Misia po mamusi będzie takim śpioszkiem...

kochane powiedzcie czy wy wszystkie macie książki tracy hogg? bo ja chyba jakaś zacofana jestem i tylko tutaj trafiam na jakieś odniesienia do niej jak coś napiszecie :zawstydzona/y: skąd to macie???
Kasia wyslij mi maila na pw to Ci wysle ksiazke

alescie mnie oswiecily z tymi kaszkami :szok: dzieki, bo pewnie mojemu bym zgotowala zastoj w kuperku ze hoho, a tak to nie narzekamy i 3x dziennie wystawiam woreczki, maz sie smieje, ze caly dom zaminowany na zewnatrz hihhii

ja tu tarasuje malego a nad glowa mi helikopter lata, jejku, tak nisko, ze sie przeleklam, ze jaki nalot zbrojny :baffled:
stanowczo za blisko drugiego kontynentu tu jestem :dry:

Hej porannie
xdorota podnioslas poprzeczkę na poranne newsy ;-)

Z tymi pampkami w nocy to mamy to samo. Tzn pierwszy ok 2 od kąpieli jest prawie suchy. Następny za to ok 5 już "nabombowany" :p Może nasze maluchy w tych godzinach więcej sikaja po prostu:-)

Poszłam spać przed 2 już po pierwszym karmieniu i jestem nieprzytomna. Jeszcze po karmieniu ok 5 Gosia tak usypiala na chwilę i jakby nie mogła odbić czegoś już się bałam że będzie pawiowac. I tak parę razy aż do 8. Teraz wstalysmy już na dobre.
Idę na kawę:-) i resztkę szarlotki :p

Dziś idziemy do chirurga znów pewnie będzie plaster:-( wczoraj z tej okazji dluzsza kąpiel plus pływające żółte kaczuchy ;-) Dziś pewnie wacik na przewijaku :-(
Wizyta na 17 dam znać później:-)

W sobotę jedziemy do Pruszkowa oglądać mieszkania na wynajem. Trzymajcie kciuki please :-) Za fajne lokum i podróż bo to pierwsza taka dluga dla Gosi :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Sicilpol - kocham helikoptery i samoloty :D

Ty mieszkasz na Sycylii? (tak wywnioskowałam z nicku ;) ) O który za bliski kontynent Ci chodzi?? ;)

Wiecie co mam złote dzieci, Szymek sobie włączył "Auta", Monika zjadła i w spokoju robi kupsztala, zaraz idziemy do sklepu i na spacer, ale pogoda dziś nie teges, boję się, że będzie padać... Muszę jej kupić jakiś dresik na jesień, dziś "tylko"18 stopni ma być, jest póki co 16...

Do góry