misiaczek no to tez masz ciekawie, a wczesniej lubil jezdzic ? tzn zasypial normalnie ?
Wcześniej tak, dał się wsadzić bez awantury do nosidełka, i jak tylko samochód ruszał od razu zasypiał.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
misiaczek no to tez masz ciekawie, a wczesniej lubil jezdzic ? tzn zasypial normalnie ?
Mamy pierwszoklasistow - gratulacje dla uczniow no i dla was mamuski wytrwalosci zycze
Myślałam, że już się dziś pochwalę sukcesem w usypianiu, tak mało brakowało, ale zaskrzeczały papugi i już nie miałam serca go zostawiać....
My już po chrzcinach - UFF - było fajnie Monisia nie płakała, spała cały chrzest i później też była baaardzo spokojna i kochana Wszystko się udało
parę fotek(aaa i moja nowa fryzura teściowa mi zrobiła )
i torcik