reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

gkvip2505:7779520 pisze:
Witam w ten sloneczny dzionek tu u nas w Szkocji:-).
Butterfly - ja tez jutro USG i to pierwsze:tak: Oby tylko wszystko bylo dobrze. Stresik juz jest:tak:
A z tym spanie to ja tylko na boczku szczegolnie teraz cycuchy tak bola ze na brzuszku to nie ma szans:-D.

Bedzie dobrze zobaczysz twoj bejbik bedzie mial conajmniej 2cm pewnie ci pomacha raczka :)

reklama
a mnie wzięło na gotowanie ... coś nie halo ze mną chyba :eek::eek: zaserwujemy dzisiaj z Tusią kopytka, karczek w sosie grzybowym a na deser sorbet z truskawek...na kwaśne mam ochote wiec nawet nie słodziłam ich:-D

Ale wam zazdroszcze. Kuchni nie mam!!!! za jakieś 1,5 tygodnia moze bedzie. W ogóle zyjemy na razie na pudłach i walizkach. Masakra jakaś. A lubie gotować. Przy braku pomysłu na obiad natchnienie czerpie stad Kwestia Smaku - Przepisy kulinarne. Przepisy nie sa tak pracochłonne jak wygladaja.
A waga 84 przy 170. Mam nadzieje ze do 100 nie dobije. Masakra by była. A przy moim parciu ostatnio na słodkie mam szanse.
Wszystkiego naj z okazji urodzin dziewczynki :)

Hej hejo;) Carla, bardzo się cieszę z super wiadomości:) Teraz ja zaczynam panikować... jutro będę miała robione usg, ale dopiero po 17... jak ja wytrzymam... spać z nerwów nie mogę... i jeszcze jutro cały dzień w napięciu:( Miłego Dnia dziewczynki...|! A jeśli chodzi o spanie na brzuchu, to ja inaczej nie zasnę;)

Odetchniemy, albo nie po porodzie ;D Trzymam kciuki jutro! Będzie dobrze!

RETY DZIEWCZYNY, ZASUWACIE NA TYM FORUM JAK MESERSZMITY!!:-D

U mnie mało ciekawie bo odkleja mi się kosmówka, mam przykazane leżeć, dostałam zwolnienie na 3 tygodnie i żyję nadzieją, że wszystko się w środku zrośnie i będę mogła normalnie funkcjonować :tak: Pani doktor radziłam mi nie czytać w necie o co dokładnie chodzi tylko stosować się do jej zaleceń a wszystko będzie dobrze. Mój maluszek w każdym razie rośnie, serduszko mu bije i zdaje się nie przejmować całą sytuacją - więc biorę z niego przykład i też się zanadto nie stresuję:yes:

...

U mnie to samo. Leżę już 2,5 tygodnia. Teraz czekam do wizyty w środę. Leżę, odpoczywam, biorę leki, jem owocki i wierzę, że w środę dostanę same dobre informacje i znowu zobaczę swoją kruszynkę :)

Moje postanowienie OD DZIŚ:
Postanawiam co tydzień do samego porodu robić sobie zdjęcia brzucha aby porównywać przyrost. Dziś pierwsze zdjęcie :) Urósł jakieś 3 cm.

reklama
Do góry