Monilla
[url=http://www.suwaczki.
Ja już od 7tyg. robię fotki dla mojego brzusia:-) Poźniej mam zamiar zrobić z tego animację Ja też mam problem z obiadami, bo zokolwiek zrobię to mi nie smakuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wyczytalas to na forum czy tak sie wypowiadali fachowcy? Z tego co ja wiem to nie ma absolutnie żadnych dowodów na to ze ból taki zwiastuje obumieranie ciazy.Tak mi powiedziała moja gin i w internecie tez wyczytalam.Co innego jak jest bol brzucha kregoslupa i plamienie. Wtedy to trzeba sie martwic.W poprzedniej ciazy rzeczywiście bolal mnie bardzo kręgosłup i ciąża obumarla ale oprócz tych boli to jeszcze zanikly wszystkie objawy szczególnie piersi z dnia na dzień zrobiły sie miękkie i mniejsze.Nie czulam zmeczenia i nie chcialo mi sie juz spac.itd Ja w każdym razie staram sie myśleć pozytywnie. :-)Ze bole krzyza zwiastuja obumieranie ciazy :/
Nie mam nawet najmniejszego zamiaru w to wierzyc.
Mysle ze to skutek odkurzania, zakupow i lezenia w nieprawidlowej pozycji. Brzuch mnie nie boli i nie mam zadnych skorczy. Bol jest typowo przy ruszaniu sie czyli schylaniu i skrecaniu
Ja też się waham jeśli chodzi o farbowanie... A wyglądam nieciekawie...wiecie co dziewczyny jak to jest z tym farbowaniem wlosow? Powiem wam tak juz bardzo bardzo dlugo nie farbowalam wlosow bo chcialam zejsc do swojego naturalnego kolorku ale doszlam do wniosku ze nie wytrzymam tak dlugo juz teraz mnie korci zeby pofarbowac i tak sie zastanawialam nad tym aby:
zrobic sobie tylko z gory pasemka farba ---> z Joanny avangarde Avangarde Contrast (Farba do włosów) Joanna opinie i recenzje kolorek pasemek blond i do tego reszta jakies ciemniejsze tzn ciemna czekolada albo jasniejsze moze jakis brazik tylko nie wiem jakiej farby uzyc i czy zrobic to samemu czy isc do fryzjera. i czy orientujecie sie ile by moglo takie cos kosztowac jakbym miala swoje farby? Wg mnie fryzjer napewno z ta stowke by wziol a ja szczerze mowiac nie bardzo moge sie tak ''szrpnac'' a chcialabym cos zrobic zanim moj P zjedzie tzn mam czas jakos do 20grudnia. A no i czy pozniej jakbym tym blond zrobila to czy jak bede miala odrosty czy moge robic ta sama? i kiedy moge farbowac te wloski. Jezeli ktoras z Was sie orientuje to prosze o odpowiedz.
ekhmmm wiem troszke zagmatwane to. Wybaczcie
ooo albo moze do tego jakies blon i czerwien? z tej samej firmy ta sama farba co podalam wyzej link. Tylko czy ten czerwony nie wyplucze sie za szybko? hmmm ;>