Kasienka_
Fanka BB :)
klusia wdlg ksiazki jezyk niemowlat jest tak ze jak odlozysz to dziecko placze trzy razy... pierwszy spokojny potem sie uspokoaja potem glosniej i uspokaja i na koncu apogeum i uspokaja i zasnie,.. ciezkie do wytrzymania ale tak przynajmniej na moim sie sprawdzilo wiec moze po prostu trzymac smoka jak wypluwa i czekac ... ja tak niestety musialam zrobic w samochodzie jak jechalismy w podroz bo takto bysmy przesiedzieli na parkingu pare godzin... bo zawiazac w chuste nie moglam i jechac no i faktycznie zasnal po trzecim placzu na godzine bo na godzine ale dojechalismy
delwer dzieciaczek nie musi jest tak jak jest napisane na etykecie mleka ... na etykiecie mojego jest napisane 2-3 miesiac 5 razy 170, ale ja wole dawac co trzy cztery godziny bo mi latwiej o utrzymac niz zeby mi potem plakal dwie godziny do karmienia, nawet lepiej jak je mniej bo wtedy nie rozpycha sie tak strasznie zoladka, a on sam z czasem sobie bedzie porcje zwiekszal
josie trzymam kciuki za cud
kasia.natka gdzie mieszkasz w krakowie ??
gossik a robil kupke ostatnio? oze cos go brzusio boli ?
butelkowe mamusie dostalyscie juz okres ??
delwer dzieciaczek nie musi jest tak jak jest napisane na etykecie mleka ... na etykiecie mojego jest napisane 2-3 miesiac 5 razy 170, ale ja wole dawac co trzy cztery godziny bo mi latwiej o utrzymac niz zeby mi potem plakal dwie godziny do karmienia, nawet lepiej jak je mniej bo wtedy nie rozpycha sie tak strasznie zoladka, a on sam z czasem sobie bedzie porcje zwiekszal
josie trzymam kciuki za cud
kasia.natka gdzie mieszkasz w krakowie ??
gossik a robil kupke ostatnio? oze cos go brzusio boli ?
butelkowe mamusie dostalyscie juz okres ??