alijenka
Mamcia Nataszki :))
właśnie sobie czytam nasze stare wątki jak chodziłyśmy do lekarza na początku ciąży i oglądam zdjęcia fasolek, aż się łezka kręci w oku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to teraz pietra mam :-( boziu i co ja mam robic tu w tym durnym kraju nikt mi nie pomoze a do polski dopiero za 3tyg:-(Witam,
gkvip- mojej kuzynki córeczka jak tak się zachowywała i nie wiedzeli co jej jest to okazało się, że jest zwichnięta. Zapewne przy noszeniu, gdzieś jej główka poleciała do tyłu, jeździli z nią do szpitala i na jakieś masaże. Zachowywała się jak Twoja, do tego przy kapiali jak jej kuzynka myła "pod szyjką" to aż wrzeszczała. Jak jej nie przejdzie to może lepiej to skontrolować. Aby to był ten okres o którym dziewczyny pisały albo się rozleniwiła.
Przykro mi bardzo:-( to takie niesprawiewdliwe ze takie niewinne istotki odchodza:-(dziewczyny......nie bede sie rozpisywac.....ten wczesniaczek mojej kolezanki zmarl o 6 rano. Walczyli o ciaze pare lat o utrzymanie jej tez od 6 tygodnia.....lekarze robili co mogli....szok,placz,bezradnosc
takze czy nasz malec placze czy nie,czy marudzi czy nie,czy spi czy nie,,,niewazne.....wazne ze maluszki cale i zdrowe sa przy nas....ja dzisiaj chyba swoje zacaluje
Eh, a mój ciągle nic. Wczoraj już wieczorem wydawało się że idzie ku lepszemu a dzisiaj znów to samo od 60 do 80 ml max:/ Też próbowałam podnieść do odbicia a potem dokarmić ale nie działa. Jutro kończy 3 m-ce więc zmienię mu smoczek na szybszy, może zdąży więcej wypić zanim się zorientuje, że czas na histerie...