Kasienka_
Fanka BB :)
Maćku - ja jestem jak najbardziej za osobnym tematem o pieluszkach wielorazowych.
Ja też kupiłam w bobolider (ale na allegro) Pieluszki wielorazowe, Praktyczne torby dla mam, Odzież dziecięca, Odzież ciążowa, Urządzenia i drobiazgi - BoboLider
PIELUSZKI WIELORAZOWE ECOwzorki BOBOLIDER -MIKROF. (2579914135) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mam wkłady z mikrofirby, muszę dokupić jeszcze te papierki celulozowe. Najgorsze że Szymek nie ma unormowanego koopkania. Robi o różnych porach z reguły raz dziennie, ale zdarzają się też 2 dni przerwy, więc muszę coś podkładać.
Prałam pieluszki i wkłady w tym samym płynie co ubranka Dreft senisitive. No i czekam na ten olejek bo jeszcze nie dotarł do mnie.
delwer - przykro z powodu maluszka koleżanki. Ja też od razu podeszłam do śpiącego Szymusia i go przytuliłam.....
Moje dzieciątko obudziło się o 3, wciągnęło 200ml mleka - 180ml wody+proszek (szok , gdzie on to zmieścił) i dalej kimał do 7:30. Potem zjadł o 9 kolejną porcyjkę, ale już 170ml i śpi od godzinki.
a moze sprobuj z tymi chusteczkami one na wielkosc sa akurat a wysuszone tez przepuszcza siuski a zatrzymaja kupke no i oszczednosc
delewer - strasznie przykre
Nikos pobawil sie godzinke od 6-7 i dalej spal do 10 teraz znowu godzinka 15 zabawy i spi ...
mysiaczek a jakie mleczka podawalas podajesz ??
Ostatnia edycja: