KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
panikara
super wiesci juz masz nie wymysllac glupot heh;p
super wiesci juz masz nie wymysllac glupot heh;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
carla powodzenia !!
A ja dzis w dobrym nastroju od rana, bo to moje 33 urodziny
chciałam pospac trochę dłużej by wieczorem ze znajomymi posiedzieć długo, ( ostatnio wymeldowuje sie o 23ej) ale obudzilam sie juz o 7.45.
No nic mam nadzieje na jakaś drzemke w ciagu dnia
Mówcie do mnie panikara ;D
Gin zbadał i stwierdził, że macica ma ok wielkość i raczej nic złego się nie dzieje...próbował złapać tętno jakimś dziwnym urządzeniem, ale nie udało się bo ciąża mała...aby mnie uspokoić dał skierowanie na usg...w środę...wyniki krwi cudne, ciśnienie ładne...karta ciąży założona...
W środę...kto by wytrzymał do środy...nie ja...wyszukałam w necie prywatny gabinet usg i pomknęłam...mrówa ma 29,5 mm tętno miarowe 160/min...macha rączkami...wow!
Carla Ty PANIKARO PASKUDNA)) Tak się martwiłam
Ale gratuluje serdecznie i ciesze się że wszystko jest oki. Masz zdjęcia tego cuda???
Tobie również życzę najlepszego z okazji 18stkiDreddkaaaaa szokkkk
Bowiem ja tez dzisiaj mam urodzinki! chyba tylko rocznikowo sie mijamy, bo ja 1979
Ciekawa jestem w ilu watkach się tak zdarza, ze dwie ciężarówki na ten sam miesiąc maja urodziny w tym samym dniu!!!! ::-):-):-):-)
Ja natomiast proponuje ryz z warzywkami z patelni. Do tego kawałek cyca i pyszny obiadek gotowyDziewczyny poratujcie, ja na nic nie mam ochoty. Obiady to jakaś kara dla mnie nie mam pomysłów a moja rodzinka na tym cierpi strasznie bo przyzwyczaiłam ich do wymyślania różności a teraz nic....
Macie jakieś pomysły na fajny obiadek w miarę nie czasochłonny????
PANIKARA!Mówcie do mnie panikara ;D
Gin zbadał i stwierdził, że macica ma ok wielkość i raczej nic złego się nie dzieje...próbował złapać tętno jakimś dziwnym urządzeniem, ale nie udało się bo ciąża mała...aby mnie uspokoić dał skierowanie na usg...w środę...wyniki krwi cudne, ciśnienie ładne...karta ciąży założona...
W środę...kto by wytrzymał do środy...nie ja...wyszukałam w necie prywatny gabinet usg i pomknęłam...mrówa ma 29,5 mm tętno miarowe 160/min...macha rączkami...wow!