reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam,
dawno mnie nie było i zaległości do przeczytania.... Również trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, ja kolejną wizytę mam dobiero 22-11, naszczęcie już o 8 rano więc nie będę się denarwować przez cały dzień. Naszczęscie cały czas pracuje i nie mam czasu na myślenie i denerwowanie się. Chociaż jak tak was czytałam zastanowiłą mnie jedna rzecz - sikanie :confused:. Ja jakoś nie czuje specjalnej róznicy, nie chodzę częściej do WC. Oczywiście pije wodę i w związku z tym trochę częściej siusiam, ale noc przesypiam bez wstawania. Tylko kurcze dlaczego tylko ja tak mam, a może ktoś jeszcze nie cierpi na wzmożone siusianie?? Kiedyś gin powiedział mi, że mam lekkie tyłozgięcie macicy, może dlatego, nie naciska ona na pęcherz??? jak myślicie???

Może...ale ja nie mam zgięcia i też nie siusiam więcej...nie przejmuję się tym jednak...bo każda z nas jest inna ;)

reklama
Dziewczynki trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty. No i czekam na zdjecia maluchow :tak:

Nanulka, ale mi teraz slinka cieknie na mysl o murzynku... Moze nie dokarmiaj tylko swojego S. - podziel sie z nami ;-) Ostatni raz jadlam to ciasto jak bylam dzieckiem, na pewno ponad 15 lat temu. Tak samo jak poziomki, a tak mnie wczoraj na nie ochota wziela.

Sicilpol witamy w gronie czerwcowek :-), ale nas duzo juz :-) Rosniemy w sile, hehe.

Mona ja siusiam wiecej, ale tylko dlatego, ze wiecej pije (suszy mnie). W nocy nie wstaje, spokojnie moge przespac 8 - 9 godzin bez wizyty w toalecie - no chyba, ze sie napije przed snem :baffled:

Dziewczyny używacie już kremów/olejków na rozstępy?? Ja zakupiłam dzisiaj 2 i nie jestem pewna czy to nie za wcześnie...

Aga pociesze Cię, że mojej przyjaciółce bardzo wolno przyrastało hcg, nie dawali szans, że coś z tej ciąży będzie a teraz ta szansa ma 1,5 roku i jest w super formie :))

Rrurka ja codziennie masuje sie na sucho szczota jak do butow...ala spa wg wskazuwek zegara dupe,uda i brzuch potem na cyce daje bio oil a ma dupe i brzuch krem zero dodatkow chemicznych dla mam w ciazy..kupilam taka puszke litrowa :confused: bo dupke mam niemala :)
Jak mi zimno to szybko cala robie sie bio oil no i wiadomo rybki trzeba jesc najlepiej te tluste, duzo pic i tyc powolutku

kurcze dostałam dziś obfitego krwawienia, nie wiem czy to okres czy coś się dzieje..... brzuch mnie boli jak przy okresie.... terminowo by nawet chyba pasowało na miesiączkę, w lipcu dostałam 23go, w sierpniu 17go, we wrzesniu 14go, w październiku brak (ciąża), i teraz 9go.... hmmm

myślicie że to miesiączka? zawsze miałam takie lajtowe,teraz jakby bardziej obfita.... ale po poronieniu to ponoć możliwe.... Jeśli mogę spytać te które również mają stratę za sobą... jak to było u was?
Spytałam też na wątku ciąża po poronieniu ale jakoś tam mniej aktywnie....

reklama
Krem mam Ziajka Mamma Mia a oliwkę BabyDream- oby dwa w promocji tanioszka. Słyszałam dużo dobrych opinii o Mustelli ale cena ok 150-200 zł za opakowanie mnie lekko przeraża :szok:[h=1][/h]

Do góry