reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Niezapominajka - no to sie doczekalas:tak:

December - &&&&&&&&&&&

Zaza - nie lam ja tez ciagle z brzuchem:-D

Buziak - jak to moja Babcia mowi
,,kto ma pszczolki ten ma miod
kto ma dzieci ten ma smrod"
:-D:-D:-D

U nas tez dzisiaj pogoda do d..py leje leje I leje. No ale wczoraj robole kuchnie skonczyli dzisiaj tylko jakies drobiazgi pozostaly. Wczoraj juz rozpakowalam sie po szafkach, a dzisiaj zrobie reszte I sprzatanko.
milego dzionka

Ostatnia edycja:
reklama
bycia mama dzisiaj wcale nie jest super...nie spalam od 1 ...nie wiem o co chodzilo ale masakra jakas. nie plakal tylko kwekal co chwile i lozeczko go parzylo. mam nadzieje ze dzisiaj w nocy juz bedzie fajnie byc mama:rofl2:

Po pierwsze gratulacje dla noworozpakowanych :)) Ciekawe czy jakis lipcowek/lipcowka sie trafi nam:))

Moj od tygodnia ma faze marudnika ... poczatkowo myslalam ze to przez baczki albo kupke ale baczki sa kupka jest a maly sie prezy robi sie czerwony i steka jakby dusil kupke ale to nie kupka;/.... pomyslalam ze kolka ...ale takie prezenie potrafi byc przez caly dzien i nie placze wcale podczas tego...wiec odpada... poza tym uspokaja sie przy cycu ... juz nie wiem co mu.... dodatkowo jak jedno sie oko wyleczylo z ropy to przeszlo na drugie i odnowilo sie na tym pierwszym oku i oba zaropiale ...;/// dostalismy kropke ze srebrem i juz dzisiaj jest ok... na pysiu ma pelno malych czerwonych krosteczek nie wiem czy to uczulenie czy co.. tesciowa mowi ze wyglada jej to na potowki ....
wazy juz 4kg 600 g w tydzien walnal i urosl 5 cm ;))

reszte opisze zaraz bo mam mega ryk...

gkvip wyobrażam sobie jaka jesteś szczęśliwa z powodu kuchni i pozbycia się ekipy remontowej :-D

jeśli chodzi o łażenie w dwupaku po terminie, to ja się zastanawiam jak to jest możliwe skoro brzuch mi opadł 6tyg temu :dry: pamiętam jak się bałam, że m nie zdąży z Niemiec wrócić przed porodem, a tu proszę - jest w domku już 3tyg a synuś dalej w brzuchu :dry:

Jak mnie sluz zalal taki budyniowaty o_O Czy to znaczy ze cos sie dzieje czy jak. Juz wariuje od tego czekania i.na glowe mi pada. Ludzie przestali pytac chyba kazdy juz zaakceptowal fakt.ze bede wieczna ciezarowka B-)

reklama
Do góry