reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Blond, no mam nadzieję:)Mnie to jeszcze wąłsnie to głownie ciągnie jak się prostuje. a Ciebie? Dziwne tylko ze to taki gryby walec jest tam w środku- nie sądzisz? A z drugiej strony mam mięciutko.

reklama
Co do mojego gina to jest to pakistanczyk, jefno oko patrzy mu w lewo a drugie w prawo. Kreci beke caly czas. Jak mnie zobaczyl to mowi...o dalej w ciazy i dalej gruba. Taki on jest.

:-D:-D:-D

Któraś z was pytała o brązowe upławy. Ja takie miałam w szpitalu i to sporo. Taki brązowawy śluz i to nie był czop bo wypadł 2 tyg. wcześniej. Nie miałam skurczy, bóli tylko te upławy, a rozwarcie pięknie postępowało :-D także jest nadzieja :tak:

Ja pytałam, ja :tak: I nadal takie mam, cały dzień ...

Ogladam one born every minute...mega wzruszajace

Uwielbiam, i zawsze wyję ...

Laski skurcze bolesne nadal :szok:, idę po "porodówce" do kąpieli

Avo ja pamietam cos takiego po 1 cc. i ten walec robil sie coraz cienszy wiec spokojnie. mnie martwi co innego. bo brzuch mnie nie boli wogole, jak sie prostuje czy wstaje nic z tych rzeczy. tylko po tym znieczuleniu mam kawalek lewej nogi przy pachwinie, pachwine i lewa strone "pozwozia" zdretwiala...i skora mnie tam piecze .a jak zrobie jakis szybszy ruch to przechodzi mnie jakby prad. masakra. w szpitalu myslalam ze takie uczucie po tym jak cofali dziecko bo juz po tym jak mnie przecieli to stwierdzili ze jednak nisko zeszlo juz i czulam jakby mi tam kosci polamali ale to nie minelo i ciagle tak mam...skore na nodze to jakbym nozem pociela to bym niepoczula, moge sie szczypac tam i nic nie czuje, ale np ciezko mi sie na dole ogoli bo po lewej stronie piecze jak cholera ta skora. w nastepnym tyg ide do gina po zaswiadczenie do becikowego to zapytam co z tym zrobic bo to mi naprawde przeszkadza...ja juz dawno zapomnialabym o tym cc bo nic nie ciagnie ani nie boli tylko wlasnie to jakby tam ciagle znieczulenia troche bylo

no iwon i jak po kąpieli porodówka już się skończyła
ciekawe jak gkvip
a ja nażarłam się szczypioru i też mam bóle ale na piardy zgroza:-D:rofl2: wypiłam herbate miętową i nic
dobrej nocki idę się myć i do wyra pa pa laseczki

Alijenka wspolczuje zlego samopoczucia po cc. I jeszcze te szwy..... ze o skaleczeniu malentwa nie wspomne.

iwon - fakt Szymek rosnie jak na drozdzach i juz widze jak bardzo sie zmienil przez te 3 tygodnie.
Miski - fajnie ze zajrzalas.

Dzisiaj odebralismy wyniki badan DNA moczu Szymka w kierunku obecnosci wirusa cytomegalii. WYNIK JEST UJEMNY!!!!!!! Oznacza to ze maly dostal ode mnie ogromna ilosc przeciwcial i nie chorowal, nie ma tez wirusa :)
Po odebraniu wynikow normalnie poczulam sie o kolejne 14 kg lzejsza!

Nierozpakowane dziewczynki -trzymam kciuki za rozpoczecie porodow.

Magni ciesze się, że lepiej sypiasz:)
Josie, wpółczuję problemów z wagą:( ciekawe jak moja przybiera- dowiem się dopiero w poniedziałek.

Moja gulka jest głeboko i cieżko ją nazwać gulką , bop ma kształt palca serdecznego jeśli nie wskazującego. Jak stoję to wychodzi bardziej na zew. i przez to zgrubienie, mam daszek nad blizną, a jak leże to to jest nad blizną zewnętrzną i to dośc głeboko- usze lekko powciskać brzuchol. Może jednak któraś ma takie cuś- pomacacie się dla mnie:)hheheheh
Daszek nad blizną to ja miałam długo i jeszcze dłużej miałam coś takiego, ze nie miałam czucia tam,mogłam się szczypać a ciało jakby nie moje było. Wszystko z czasem mija.
A my ześmy się nie spotkały w końcu, zapomniałam wziąć numeru do Ciebie.

Spadam, bo dziś ciężko było. Mój Kuba zazdrosny bardzo jest...:(

Jutro o 8 rano! przychodzi połozna, a na 10 pierwsza wizyta z Nadią.
Dacie wiarę, że wyjdę po tygodniu z domu?:szok:

reklama
No to kobitki wrocilam z lokalnego szpitala I........
Ale zaczne ze okolo 18tej zaczely sie skurcze I to tak co 3-5min nie mocne ale regularne wiec poczekalam na mezusia I jazda do poloznej. Tam rutynowe badanko - ciagle 4cm, no I KTG a tam skurczybyki sie pokazaly wiec polozna za tel I do glasgow zaczal wydzwaniac ze ja juz tam jade :baffled: A ja ze skoro nie boli tak bardzo to ja jeszcze nigdzie nie jade jedynie do domu:tak:. Ona oczywiscie nalegala I nawet mezusia udalo sie jej przekonac ale ja twardo ze do domu tym bardziej ze mam 3godz jazdy do glasgow I jakos nie usmiecha mi sie jechac po to zeby nie daj bog mnie po nocy odeslali do domu. Takze jestem w domu I czekam na rozwoj lub postoj:-D

Iwon - oby oby.... Kciukasy

Ostatnia edycja:
Do góry