reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Co do mojego gina to jest to pakistanczyk, jefno oko patrzy mu w lewo a drugie w prawo. Kreci beke caly czas. Jak mnie zobaczyl to mowi...o dalej w ciazy i dalej gruba. Taki on jest.
Któraś z was pytała o brązowe upławy. Ja takie miałam w szpitalu i to sporo. Taki brązowawy śluz i to nie był czop bo wypadł 2 tyg. wcześniej. Nie miałam skurczy, bóli tylko te upławy, a rozwarcie pięknie postępowało także jest nadzieja
Ja pytałam, ja I nadal takie mam, cały dzień ...
Ogladam one born every minute...mega wzruszajace
Uwielbiam, i zawsze wyję ...
Laski skurcze bolesne nadal , idę po "porodówce" do kąpieli
blond_20
Czarownica
Avo ja pamietam cos takiego po 1 cc. i ten walec robil sie coraz cienszy wiec spokojnie. mnie martwi co innego. bo brzuch mnie nie boli wogole, jak sie prostuje czy wstaje nic z tych rzeczy. tylko po tym znieczuleniu mam kawalek lewej nogi przy pachwinie, pachwine i lewa strone "pozwozia" zdretwiala...i skora mnie tam piecze .a jak zrobie jakis szybszy ruch to przechodzi mnie jakby prad. masakra. w szpitalu myslalam ze takie uczucie po tym jak cofali dziecko bo juz po tym jak mnie przecieli to stwierdzili ze jednak nisko zeszlo juz i czulam jakby mi tam kosci polamali ale to nie minelo i ciagle tak mam...skore na nodze to jakbym nozem pociela to bym niepoczula, moge sie szczypac tam i nic nie czuje, ale np ciezko mi sie na dole ogoli bo po lewej stronie piecze jak cholera ta skora. w nastepnym tyg ide do gina po zaswiadczenie do becikowego to zapytam co z tym zrobic bo to mi naprawde przeszkadza...ja juz dawno zapomnialabym o tym cc bo nic nie ciagnie ani nie boli tylko wlasnie to jakby tam ciagle znieczulenia troche bylo
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Qrcze co za lekarze że skaleczyli dziecko na cc współczuję i trzymam kciuki&&&
Podobno mam bardzo mocny mięsień brzucha a miałam cienką macice i to dlatego
siula
Fanka BB :)
no iwon i jak po kąpieli porodówka już się skończyła
ciekawe jak gkvip
a ja nażarłam się szczypioru i też mam bóle ale na piardy zgroza wypiłam herbate miętową i nic
dobrej nocki idę się myć i do wyra pa pa laseczki
ciekawe jak gkvip
a ja nażarłam się szczypioru i też mam bóle ale na piardy zgroza wypiłam herbate miętową i nic
dobrej nocki idę się myć i do wyra pa pa laseczki
Alijenka wspolczuje zlego samopoczucia po cc. I jeszcze te szwy..... ze o skaleczeniu malentwa nie wspomne.
iwon - fakt Szymek rosnie jak na drozdzach i juz widze jak bardzo sie zmienil przez te 3 tygodnie.
Miski - fajnie ze zajrzalas.
Dzisiaj odebralismy wyniki badan DNA moczu Szymka w kierunku obecnosci wirusa cytomegalii. WYNIK JEST UJEMNY!!!!!!! Oznacza to ze maly dostal ode mnie ogromna ilosc przeciwcial i nie chorowal, nie ma tez wirusa
Po odebraniu wynikow normalnie poczulam sie o kolejne 14 kg lzejsza!
Nierozpakowane dziewczynki -trzymam kciuki za rozpoczecie porodow.
iwon - fakt Szymek rosnie jak na drozdzach i juz widze jak bardzo sie zmienil przez te 3 tygodnie.
Miski - fajnie ze zajrzalas.
Dzisiaj odebralismy wyniki badan DNA moczu Szymka w kierunku obecnosci wirusa cytomegalii. WYNIK JEST UJEMNY!!!!!!! Oznacza to ze maly dostal ode mnie ogromna ilosc przeciwcial i nie chorowal, nie ma tez wirusa
Po odebraniu wynikow normalnie poczulam sie o kolejne 14 kg lzejsza!
Nierozpakowane dziewczynki -trzymam kciuki za rozpoczecie porodow.
klusiaM
Daszek nad blizną to ja miałam długo i jeszcze dłużej miałam coś takiego, ze nie miałam czucia tam,mogłam się szczypać a ciało jakby nie moje było. Wszystko z czasem mija.Magni ciesze się, że lepiej sypiasz
Josie, wpółczuję problemów z wagą ciekawe jak moja przybiera- dowiem się dopiero w poniedziałek.
Moja gulka jest głeboko i cieżko ją nazwać gulką , bop ma kształt palca serdecznego jeśli nie wskazującego. Jak stoję to wychodzi bardziej na zew. i przez to zgrubienie, mam daszek nad blizną, a jak leże to to jest nad blizną zewnętrzną i to dośc głeboko- usze lekko powciskać brzuchol. Może jednak któraś ma takie cuś- pomacacie się dla mniehheheheh
A my ześmy się nie spotkały w końcu, zapomniałam wziąć numeru do Ciebie.
Spadam, bo dziś ciężko było. Mój Kuba zazdrosny bardzo jest...
Jutro o 8 rano! przychodzi połozna, a na 10 pierwsza wizyta z Nadią.
Dacie wiarę, że wyjdę po tygodniu z domu?
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Iwon, i jak i jak??
mamina karierowiczka
Wlasnie iwon
reklama
gkvip2505
No to kobitki wrocilam z lokalnego szpitala I........
Ale zaczne ze okolo 18tej zaczely sie skurcze I to tak co 3-5min nie mocne ale regularne wiec poczekalam na mezusia I jazda do poloznej. Tam rutynowe badanko - ciagle 4cm, no I KTG a tam skurczybyki sie pokazaly wiec polozna za tel I do glasgow zaczal wydzwaniac ze ja juz tam jade A ja ze skoro nie boli tak bardzo to ja jeszcze nigdzie nie jade jedynie do domu. Ona oczywiscie nalegala I nawet mezusia udalo sie jej przekonac ale ja twardo ze do domu tym bardziej ze mam 3godz jazdy do glasgow I jakos nie usmiecha mi sie jechac po to zeby nie daj bog mnie po nocy odeslali do domu. Takze jestem w domu I czekam na rozwoj lub postoj
Iwon - oby oby.... Kciukasy
Ale zaczne ze okolo 18tej zaczely sie skurcze I to tak co 3-5min nie mocne ale regularne wiec poczekalam na mezusia I jazda do poloznej. Tam rutynowe badanko - ciagle 4cm, no I KTG a tam skurczybyki sie pokazaly wiec polozna za tel I do glasgow zaczal wydzwaniac ze ja juz tam jade A ja ze skoro nie boli tak bardzo to ja jeszcze nigdzie nie jade jedynie do domu. Ona oczywiscie nalegala I nawet mezusia udalo sie jej przekonac ale ja twardo ze do domu tym bardziej ze mam 3godz jazdy do glasgow I jakos nie usmiecha mi sie jechac po to zeby nie daj bog mnie po nocy odeslali do domu. Takze jestem w domu I czekam na rozwoj lub postoj
Iwon - oby oby.... Kciukasy
Ostatnia edycja: