reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hello
ja też jeszcze nie urodziłam, dziś taki upał że nie idzie wytrzymać. przed chwilą na wkładce znów miałam jakieś brązowe coś, już sama nie wiem co ze mnie wypływa :baffled: młodego czuję tak nisko, że się dziwie, gdzie on ma głowe?
dziś nie chce rodzić, taki upał, siedze i się pocę :baffled:

reklama
Upal koszmar. Zalatwilismy dzis w USC uznanie dziecka przez D- nie jestesmy malzenstwem i chcielismy miec to z glowy przed porodem. Trafilismy po drodze na busy reprezentacji Chorwacji i Hiszpanii- super niespodzianka :)

Na 15 lekarz bo L4 wygaslo. Moze tez skierowanie do szpitala dostane juz....

BMR powodzenia na KTG

December kciuki za wizytę

ja wciągnęłam extra pikantną chińszczyznę, a teraz zjadłabym coś slodkiego:-D ale niestety brak słodyczy u mnie w domu, chyba muszę się na jakieś zakupy wybrać

Niezapominajka ka mam to samo z tym nudzeniem...wejdz sobie na moje wypieki blog i na apetyczne wnetrza blog to cie zajmie troszke :)

Iwon ja mam wlosy prawie do pasa i jak cos to robie jak Gkvp w kokona na czubku glowy i mam luz blus...z bobem to odrasta i sie podwija i odwija a to trzeba podpinac i wogole. Duzo roboty choc czasem tez mnie kusi nie powiem szczegolnie wersja z duzo dluzszym przodem lub asymetryczny ze jeden bok dluzszy od drugiego.
Zrob jak uwazasz. Jak bedzie dluzszy to mozesz go pofalowac. Poza tym ja przy malej i tak bede prostowac wlosy czy krecic. Zycie dopiero sie rozpoczyna kochana.

Co do mojego meza to jest zawiedziony ze ja jeszcze w ciazy i on zamiast miec urlop bo rodze to musi isc do pracy wtf?

ja też się nudzę. a dziś mam jakiegoś wewnętrznego stresa. boję się porodu, chociaż jeden już mam za sobą
:baffled: mam tylko nadzieje, że młody urodzi się zdrowy i wszystko z nim będzie ok :tak: ja mam wrażenie, że wszyscy ludzi wookoło są zawiedzeni, że nie urodziłam :-D ciągle pytają i niedowierzają "to ty jeszcze nie urodziłaś?????!!!". a termin mam na środę :-) najgorzej, że podpytują mojego starszego syna (lat 7), a on bidulek nie wie co mówić. któregoś dnia zapytał - "mamo - kiedy ty wreszcie urodzisz?" :-)
kurcze, będę tęskniła za tym brzuchem .....

Moj Wojtek śpi zazwyczaj w bodach z krotkim rekawkiem i pajacu, no i w rozku, lubi jak mu cieplutko:tak: glowke mu tylko widać. a wdzien ubrany podobnie lub body z dlugim i polspiochy.

byla dzisiaj u nas położna, wazy 3.700 czyli waga spadla 200 gramow od urodzenia, jak to Ona powiedziala idealnie:-D

A co do podpasek to ja juz uzywam zwyklych always:tak: te wielkie tak naprawde uzylam tylko w szpitalu, pozniej dzien w domu i normalne juz. Podczas cc musieli mnie dobre wyczyścić, zreszta było słychać:-):tak:

klusia moj ma dzis to samo na raczce i na klatce piersiowej. moze od goraca? w ogole jak ubieracie maluchy na te upaly? ja rampers z krotkimi rekawami o nogawkami i przykrywam pieluszka ale nie wiem czy mu dobrze?

reklama
u nas pogoda jest jaka jest czyli przewaza deszcz, upalow nie ma teraz.
Ale jak beda to pewnie ubierac bede body z krotkim badz rampersik:tak:

Do góry