reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam w nowym tygodniu;-)

Też przeżyłam szok z tym porodem maminej ale najbardziej pozbawiła mnie wizja gdy ona sama będzie ją czytać... "to ja już urodziłam?..." To dobry znak Mamina teraz masz z górki;-);-);-)

Asik współczuję tych kolejek wizowych. Tu w szpitalu też ludzie przychodzą ale ciężarówki jeszcze na chodzie więc się szwedamy po korytarzach tu nawet 'tereny rekreacyjne' są:-) tzn zielone z drzewami i laweczkami. Przyjemnie.
Ale gdy ostatnio odwiedzalam koleżankę po porodzie to leżała a na łóżku obok siedział jakiś gość i tak skarpeta wanialo... szok.

Mam nadzieję, ze dziś wyjdę.

Współczucia po śmierci wujka. Sciskam.

reklama
Halo ja nie urodzilam! !!!!!!!!!!
przez to ze z neta mnie wczoraj wywalalo to kopiowalam swoj wpis kilka razy zeby moc odpisac. I widocznie cos sie namieszalo. Fak alw mialam zgache jak sama osobie przeczytalam ze urodzilam. Haha

Teraz jak doczytalam to mam jeszcze wieksza zgache ze ti asik tak sie podpial ale jajca. Kurna sama sie smieje z siebie.....godzina 6ta rano a tu taki nius. :rolleyes:;)

Ostatnia edycja:
witam
BMR gratuluje przeprowadzki teraz to juz na bank urodzisz:-)
ja dzis spalam pierwsza noc na nowym mieszkaniu. tzn spalam to za duzo powiedziane. do 3 probowalam uspic mqlego. teraz znow go karmie i modle sie zeby znow nie zaczal sie wic po posilku.... wysylam dzis meza po koper. i ogolnie mam troche dosc. chyba baby blues :'(

ja czasem tez juz mam momenty ze chce wyjść z domu i nie wrócić:D ale to tylko takie chwilówki bo po chwili przechodzi. Wogóle jak Wiktor sie urodził to byłam jakaś taka bardziej uczuciowa chyba..:sorry2: teraz jest zuuuupełnie inaczej :sorry2:

Josie to normalne. Staraj sie przeanalizowac swoja diete moze tam jest ukryty diabel.
Pij sama rumianek i koper. Bedzie dobrze. Idzie ci swietnie. Ostatnio duzO sie u ciebie wydarzylo stad czUjesz sie rozbita

Kąpiel - relaks dla noworodka - Wykop.pl

ja tak chcę :D żeby Boro tak się dawał kąpać i żeby MNIE ktoś tak wykąpał :)

ja bym tak w życiu dziecka nie wykąpała bo po pierwsze uszy po drugie ciemiączko. nie powinno się tak moczyć uszu niemowlętom bo maja jeszcze bardzo cieniutkie błonki które łatwo uszkodzić a o zapalenie ucha też nie trudno.... poza tym ciemiączko jak można takim strumieniem po otwartym ciemiączku eh :/ ja delikatnie kubeczkiem go polewam by krzywdy nie zrobił tak zresztą zostałam nauczona przez śp babcie pediatrę że nie można dużym strumieniem na noworodka. mój milan uwielbia się kąpać w bardzo ciepłej głębokiej wodzie;p

ten strumień to mocno zperlowany jest więc myślę, że krzywdy nie zrobi :) A woda w uszach? Kurde nie wiem, w końcu wody płodowe też im się do ucha dostają? Generalnie zazdroszczę tym maluchom z filmu poziomu zrelaksowania :D Niedościgniony ideał :)

reklama
Nam czesto wychodzą takie plameczki z grudka i tesciowa lekarka mowila ze dzieci tak maja pojawia sie i znika i w ogole nie trzeba sobie tym zaprzatac glowy ani niczym smarowac.;)

Do góry