reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dzieki za opinie. Kiecka kupiona. Bede miala co zalozyc tez na chrzciny bo planujemy w sierpniu robic.

Szymus juz wykapany spi w lozeczku to i ja dolaczam do niego.
Dobrej nocki zycze!

reklama
dziewczyny- pisałam już na ogólnym, ale chyba przegapiłyscie. Przechodziłam ropiejace oczko jak zajmowalam sie dzieckiem kuzynki. Bylam nawet u ordynatora okulistyki na konsultacji. Stwierdził niedrożnosc kanalika, kazal przemywac sola i masowac wewnetrzny kacik, ujscie lez. Naprawde pomoglo...

a zółtaczką tylko my walczymy?

Ile Wasze dzieci spią? Codziennie tak samo?
Moj aratylko na jedzenie się budzi, ze 2 razy dziennie sobie polezy i popatrzy do 30 min i dalej w kimę.

Hej,
jesteśmy od popoludnia w domku, Wojtuś grzeczny. Kuba Nim zachwycony jak na razie, odezwe sie jak to wszystko ogarnę:tak::-) nie dam rady teraz nadrobić, wrzuce jeszcze fotkę Małego.

CZY MOGE POPROSIC KOGOS O POPAWIENIE DATY W "LISCIE ROZPAKOWANYCH MAM" ???

BO MAM WPISANE 6.06 A NIE 5.06 ;-)

To kto jeszcze nie urodził???

Avo- żółtaczkę mój Julek ma do dziś:szok:, ale już mu ładnie schodzi. Jak tylko jest ładna pogoda to funduję mu fototerapię przez okno:tak:

Co do spacerów to ja przez pierwsze 2 tyg. miałam zakaz spacerów i ograniczenie liczby gości:tak:i się tego trzymałam. No ale my byliśmy w innej sytuacji. Ostatnio gadałam w położną i ona mi powiedziała, że w domu dziecko się spotyka z większą ilością bakterii niż na dworze więc przebywanie na zewnątrz jest wskazane.

Jak wychodzicie z domu na kilka godzin? Moja głodzilla nie dałaby rady bez cycka, a odciąganie zarzuciłam... Dla mnie max 2,5h potem jest darcie się.

Ponawiam pytanie o chusty? Używała któraś? Warto kupować?

karmienie w nocy to dla mnie przegiecie... zasypiam na siedzaco...
weszlam wczoraj na wage i zostalo mi 7 na plus, 10 sie zgubilo :-)
obejrzalam tez ranee i troche siemartwie bo mam taka gulke w jednym miejscu na linii ciecia. tam
pod skora jakby centymetr srednicy. co to jest?!

buziak doskonale cie rozumiem z tym porodem sn. mi sie tez odechcialo. drugie bede chciala tyko przez cc...

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry z wieczora i rana nic się nie zmieniło jedynie brzuch opadł tak że mogę talerz postawić na nim jak stolik więc moze jednak ruszy.:-)

hej
u mnie też nadal nic sie nie dzieje. wieczorami mały tak się wierci, że ruszać się nie mogę. acha i od kilku dni też zauważyłam zwiększoną ilość bąków, bez względu na to co zjadłam .... wieczorami prukam i prukam i uciekam od mojego M., bo nie wiem czy by przeżył :-)
Ja miałam wczoraj nalot bąków i gazów :tak::-D:szok::-):cool2: moze sobie wyprukamy nasze dzieci

Nie dla indukcji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry