reklama
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
dziewczyny- pisałam już na ogólnym, ale chyba przegapiłyscie. Przechodziłam ropiejace oczko jak zajmowalam sie dzieckiem kuzynki. Bylam nawet u ordynatora okulistyki na konsultacji. Stwierdził niedrożnosc kanalika, kazal przemywac sola i masowac wewnetrzny kacik, ujscie lez. Naprawde pomoglo...
niezapominajka123
Fanka BB :)
Jestem zaszokowana jaka tu cisza..no ale w koncu większośc ma juz swoje maluszki, czesc wlasnie rodzi zapewne a nieliczna garstka się dołuje Dobranoc w takim razie;*
Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
Avo- żółtaczkę mój Julek ma do dziś, ale już mu ładnie schodzi. Jak tylko jest ładna pogoda to funduję mu fototerapię przez okno
Co do spacerów to ja przez pierwsze 2 tyg. miałam zakaz spacerów i ograniczenie liczby gościi się tego trzymałam. No ale my byliśmy w innej sytuacji. Ostatnio gadałam w położną i ona mi powiedziała, że w domu dziecko się spotyka z większą ilością bakterii niż na dworze więc przebywanie na zewnątrz jest wskazane.
Jak wychodzicie z domu na kilka godzin? Moja głodzilla nie dałaby rady bez cycka, a odciąganie zarzuciłam... Dla mnie max 2,5h potem jest darcie się.
Ponawiam pytanie o chusty? Używała któraś? Warto kupować?
Co do spacerów to ja przez pierwsze 2 tyg. miałam zakaz spacerów i ograniczenie liczby gościi się tego trzymałam. No ale my byliśmy w innej sytuacji. Ostatnio gadałam w położną i ona mi powiedziała, że w domu dziecko się spotyka z większą ilością bakterii niż na dworze więc przebywanie na zewnątrz jest wskazane.
Jak wychodzicie z domu na kilka godzin? Moja głodzilla nie dałaby rady bez cycka, a odciąganie zarzuciłam... Dla mnie max 2,5h potem jest darcie się.
Ponawiam pytanie o chusty? Używała któraś? Warto kupować?
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Ja nie urodziłam ;P
no jeszcze nas trochę zostało nierozpakowanych
też w szoku jestem jaka cisza rodzą wszystkie czy co? ;P
no jeszcze nas trochę zostało nierozpakowanych
też w szoku jestem jaka cisza rodzą wszystkie czy co? ;P
karmienie w nocy to dla mnie przegiecie... zasypiam na siedzaco...
weszlam wczoraj na wage i zostalo mi 7 na plus, 10 sie zgubilo :-)
obejrzalam tez ranee i troche siemartwie bo mam taka gulke w jednym miejscu na linii ciecia. tam
pod skora jakby centymetr srednicy. co to jest?!
buziak doskonale cie rozumiem z tym porodem sn. mi sie tez odechcialo. drugie bede chciala tyko przez cc...
weszlam wczoraj na wage i zostalo mi 7 na plus, 10 sie zgubilo :-)
obejrzalam tez ranee i troche siemartwie bo mam taka gulke w jednym miejscu na linii ciecia. tam
pod skora jakby centymetr srednicy. co to jest?!
buziak doskonale cie rozumiem z tym porodem sn. mi sie tez odechcialo. drugie bede chciala tyko przez cc...
Ostatnia edycja:
reklama
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Dobry z wieczora i rana nic się nie zmieniło jedynie brzuch opadł tak że mogę talerz postawić na nim jak stolik więc moze jednak ruszy.:-)
Nie dla indukcji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja miałam wczoraj nalot bąków i gazów :-) moze sobie wyprukamy nasze dziecihej
u mnie też nadal nic sie nie dzieje. wieczorami mały tak się wierci, że ruszać się nie mogę. acha i od kilku dni też zauważyłam zwiększoną ilość bąków, bez względu na to co zjadłam .... wieczorami prukam i prukam i uciekam od mojego M., bo nie wiem czy by przeżył :-)
Nie dla indukcji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!