reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

No i piękny remis :tak: Jak na nas to naprawdę super ;-) Nie mogę tylko odżałować tej spalonej bramki :dry:

Rysica narobiłaś mi smaka na te lody z MC Donalds :-p, ale i tak nie dałabym rady - pizza, truskawki, ciasto ...przeżarłam się .. nawet karmi nie tknięte, bo już miejsca nie było ;-)

Muńka powodzenia! :-)

reklama
Witam,

przepraszam, że tylko o sobie ale nadrabiać będę wieczorem.
bylam dzisiaj w szpitalu, mialam rozne badania robione i termin cc mam zmieniony z piątku na jutro:szok::szok: mam nadzieje, ze 13tka bedzie dla nas szczęśliwa:-) Bardzo prosze o kciuki;-) jutro o 7 mam przyjechac do szpitala, zalatwiliśmy opiekę nad Kuba(dobrzy znajomi) bo mama w czwartek do poludnia przylatuje, lapie mnie stresik oj łapie...
Ja od urodzenia mieszkałam pod 13 i nigdy Mi nic złego niebyło. Trzymam kciuki.

Dziewczyny jak to z tym seksem? Niektore z Was pisały, że po małych baraszkach coś tam się zaczęło dziać odnośnie porodu. Ja już chciałabym się rozpakować i tak sie zastanawiam jako ''to'' mam zrobić. Czy wystarczył mały seksik czy raczej ostre baraszki?? I czy pozycja ma znaczenie??

Nie jestem ekspertem ale u Mnie to jest dziwnie po bo zaczynają się bóle w krzyżu i podbrzusza jak wczoraj i w nocy przechodzą czyli może przepowiadające choć od dziś rano <mam plus 8h do Polski> ledwo mogę usiąść na kibelku bo Mnie tak boli nad pośladkami....a pozycje to raczej aby było wygodnie z brzuszkiem
:-)
Tialana i Karamija może już szczęśliwe mamy????????
Ja jutro o tej porze mam kontrolę w 40 tyg. i 3 dniu...i okaże się kiedy nasz szkrab ma zamiar się zameldować na świecie.

Mam taki chwilowe bole jakby scisk za koscia ogonowa i w macicy niziutko rownoczesnie. Takie znosne bole aczKolwiek sa bolace. Dzidzia sie rusza wiec moze od tego. Mam chyba nosko glowke bo az spojenie lonowe mam wypukle i zaokraglone. Czy to sa bole przepowiadajace?

Mam taki chwilowe bole jakby scisk za koscia ogonowa i w macicy niziutko rownoczesnie. Takie znosne bole aczKolwiek sa bolace. Dzidzia sie rusza wiec moze od tego. Mam chyba nosko glowke bo az spojenie lonowe mam wypukle i zaokraglone. Czy to sa bole przepowiadajace?

też takie mam, ale tylko na leżąco i to na lewym boku. Mam nadzieję, że to nie wyłącznie ruchy i ewentualna dyskopatia :)

Mąż już spi w najlepsze a ja 1000 myśli na minutę:zawstydzona/y:
Jeju żeby tylko był zdrowy (rozne glupie mysli mi chodzą po glowie) a reszta to pikuś:tak:

Pola - wszystko bedzie dobrze, nie denerwuj sie:tak: ciesz sie ze jutro juz brzdaca w ramionach bedziesz tulic:tak:.

Mamina - ty tez w panike nie wpadaj, porod to pikus zobaczysz, po porodzie to dopiero bedzie jazda jak bedziesz padac ze zmeczenia a Mishka bedzie oczami przewracac a usmiech miec od ucha do ucha :tak: Uwierz mi zaden porod nie jest taki straszny w obliczu takiego usmiechu.

witam

spać nie mogę bo w sypialni lata jakaś zmierzła ospała mucha :dry: pewnie przez tą deszczową pogodę taka natrętna :dry:

dzisiaj o 13 obiadek u teściowej z okazji jej urodzin, może by mnie ominęła ta wątpliwa przyjemność gdyby tak Sergiusz okazał się taki kochany i zaczął wyłazić przed:-D

No i piękny remis :tak: Jak na nas to naprawdę super ;-) Nie mogę tylko odżałować tej spalonej bramki :dry:
dokładnie to samo pomyślałam, szkoda że sędzia tylu fauli nie zauważy, a spalonego tak;-)

PaulinaMaria jak zobaczyłam wieści na szpitalnym od ciebie to pomyślałam, że w końcu twoja kolej;-);-)

mamina wydaje mi się, że tak możesz odczuwać przepowiadające, u mnie też nasilają się wieczorem choć te krzyżowe odczuwam w innym miejscu

polaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dzień doberek!

Meczyk rzeczywiście godny. Pierwszy raz od lat można oglądać naszą Reprezentację i mieć ściśnięte serce i zaciśnięte kciuki bo jest nadzieja! Dobry remis nie jest zły! Nikt nie może na nich złego słowa powiedzieć. Współczuje im tylko sobotniego meczu - presja osiągnie maksimum!!!

Ja jutro o tej porze mam kontrolę w 40 tyg. i 3 dniu...i okaże się kiedy nasz szkrab ma zamiar się zameldować na świecie.

Powodzenia na wizycie! Mam nadzieję, że Twoje wizyty są bardziej owocne w wiadomości niż moje :-) Oby to była kwestia chwili i zacznie się poród!

Mąż już spi w najlepsze a ja 1000 myśli na minutę:zawstydzona/y:
Jeju żeby tylko był zdrowy (rozne glupie mysli mi chodzą po glowie) a reszta to pikuś:tak:

Trzymam kciuki i oczywiście zazdroszczę! Piękne chwile Cię czekają. Oby poszło szybko i po było mało boleśnie!

Ja już też wstałam! Obudziłam się o 6.30 i koniec spania. Za każdym razem jak w nocy zasypiałam po WC śnił mi się Mały! Śnił mi się różnie - ale raz to taki był duży i non stop spał i się zorientowałam, że od 3 dni nie jadł i że zamiast cycków mam flaki skórne bez mleka :szok: Naczytałam się jak dziewczyny piszą o budzeniu na karmienie i chyba wyobraźnia zadziałała :-D

Ja dziś wybieram się do sklepu w poszukiwaniu warzyw na leczo, zacznę kuchnię przygotowywać do przeprowadzki, posprzątam szafki i szuflady, które już są puste. Będzie znów o krok dalej w przygotowaniach.

Miłego dnia Wam :)

Do góry