reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

No i piękny remis :tak: Jak na nas to naprawdę super ;-) Nie mogę tylko odżałować tej spalonej bramki :dry:

Rysica narobiłaś mi smaka na te lody z MC Donalds :-p, ale i tak nie dałabym rady - pizza, truskawki, ciasto ...przeżarłam się .. nawet karmi nie tknięte, bo już miejsca nie było ;-)

Muńka powodzenia! :-)

reklama
Witam,

przepraszam, że tylko o sobie ale nadrabiać będę wieczorem.
bylam dzisiaj w szpitalu, mialam rozne badania robione i termin cc mam zmieniony z piątku na jutro:szok::szok: mam nadzieje, ze 13tka bedzie dla nas szczęśliwa:-) Bardzo prosze o kciuki;-) jutro o 7 mam przyjechac do szpitala, zalatwiliśmy opiekę nad Kuba(dobrzy znajomi) bo mama w czwartek do poludnia przylatuje, lapie mnie stresik oj łapie...
Ja od urodzenia mieszkałam pod 13 i nigdy Mi nic złego niebyło. Trzymam kciuki.

Dziewczyny jak to z tym seksem? Niektore z Was pisały, że po małych baraszkach coś tam się zaczęło dziać odnośnie porodu. Ja już chciałabym się rozpakować i tak sie zastanawiam jako ''to'' mam zrobić. Czy wystarczył mały seksik czy raczej ostre baraszki?? I czy pozycja ma znaczenie??

Nie jestem ekspertem ale u Mnie to jest dziwnie po bo zaczynają się bóle w krzyżu i podbrzusza jak wczoraj i w nocy przechodzą czyli może przepowiadające choć od dziś rano <mam plus 8h do Polski> ledwo mogę usiąść na kibelku bo Mnie tak boli nad pośladkami....a pozycje to raczej aby było wygodnie z brzuszkiem
:-)
Tialana i Karamija może już szczęśliwe mamy????????
Ja jutro o tej porze mam kontrolę w 40 tyg. i 3 dniu...i okaże się kiedy nasz szkrab ma zamiar się zameldować na świecie.

Mam taki chwilowe bole jakby scisk za koscia ogonowa i w macicy niziutko rownoczesnie. Takie znosne bole aczKolwiek sa bolace. Dzidzia sie rusza wiec moze od tego. Mam chyba nosko glowke bo az spojenie lonowe mam wypukle i zaokraglone. Czy to sa bole przepowiadajace?

Mam taki chwilowe bole jakby scisk za koscia ogonowa i w macicy niziutko rownoczesnie. Takie znosne bole aczKolwiek sa bolace. Dzidzia sie rusza wiec moze od tego. Mam chyba nosko glowke bo az spojenie lonowe mam wypukle i zaokraglone. Czy to sa bole przepowiadajace?

też takie mam, ale tylko na leżąco i to na lewym boku. Mam nadzieję, że to nie wyłącznie ruchy i ewentualna dyskopatia :)

Mąż już spi w najlepsze a ja 1000 myśli na minutę:zawstydzona/y:
Jeju żeby tylko był zdrowy (rozne glupie mysli mi chodzą po glowie) a reszta to pikuś:tak:

Pola - wszystko bedzie dobrze, nie denerwuj sie:tak: ciesz sie ze jutro juz brzdaca w ramionach bedziesz tulic:tak:.

Mamina - ty tez w panike nie wpadaj, porod to pikus zobaczysz, po porodzie to dopiero bedzie jazda jak bedziesz padac ze zmeczenia a Mishka bedzie oczami przewracac a usmiech miec od ucha do ucha :tak: Uwierz mi zaden porod nie jest taki straszny w obliczu takiego usmiechu.

witam

spać nie mogę bo w sypialni lata jakaś zmierzła ospała mucha :dry: pewnie przez tą deszczową pogodę taka natrętna :dry:

dzisiaj o 13 obiadek u teściowej z okazji jej urodzin, może by mnie ominęła ta wątpliwa przyjemność gdyby tak Sergiusz okazał się taki kochany i zaczął wyłazić przed:-D

No i piękny remis :tak: Jak na nas to naprawdę super ;-) Nie mogę tylko odżałować tej spalonej bramki :dry:
dokładnie to samo pomyślałam, szkoda że sędzia tylu fauli nie zauważy, a spalonego tak;-)

PaulinaMaria jak zobaczyłam wieści na szpitalnym od ciebie to pomyślałam, że w końcu twoja kolej;-);-)

mamina wydaje mi się, że tak możesz odczuwać przepowiadające, u mnie też nasilają się wieczorem choć te krzyżowe odczuwam w innym miejscu

polaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dzień doberek!

Meczyk rzeczywiście godny. Pierwszy raz od lat można oglądać naszą Reprezentację i mieć ściśnięte serce i zaciśnięte kciuki bo jest nadzieja! Dobry remis nie jest zły! Nikt nie może na nich złego słowa powiedzieć. Współczuje im tylko sobotniego meczu - presja osiągnie maksimum!!!

Ja jutro o tej porze mam kontrolę w 40 tyg. i 3 dniu...i okaże się kiedy nasz szkrab ma zamiar się zameldować na świecie.

Powodzenia na wizycie! Mam nadzieję, że Twoje wizyty są bardziej owocne w wiadomości niż moje :-) Oby to była kwestia chwili i zacznie się poród!

Mąż już spi w najlepsze a ja 1000 myśli na minutę:zawstydzona/y:
Jeju żeby tylko był zdrowy (rozne glupie mysli mi chodzą po glowie) a reszta to pikuś:tak:

Trzymam kciuki i oczywiście zazdroszczę! Piękne chwile Cię czekają. Oby poszło szybko i po było mało boleśnie!

Ja już też wstałam! Obudziłam się o 6.30 i koniec spania. Za każdym razem jak w nocy zasypiałam po WC śnił mi się Mały! Śnił mi się różnie - ale raz to taki był duży i non stop spał i się zorientowałam, że od 3 dni nie jadł i że zamiast cycków mam flaki skórne bez mleka :szok: Naczytałam się jak dziewczyny piszą o budzeniu na karmienie i chyba wyobraźnia zadziałała :-D

Ja dziś wybieram się do sklepu w poszukiwaniu warzyw na leczo, zacznę kuchnię przygotowywać do przeprowadzki, posprzątam szafki i szuflady, które już są puste. Będzie znów o krok dalej w przygotowaniach.

Miłego dnia Wam :)

Do góry