KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Kamila zjedz winogrona najlepiej zielone, powino cie pogonic. A jak jeszcze popijesz je mlekiem to na bank.
tylko co na to powie Milan ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kamila zjedz winogrona najlepiej zielone, powino cie pogonic. A jak jeszcze popijesz je mlekiem to na bank.
tylko co na to powie Milan ?
O ja pitolę, ale się narobiłam przy tych pierogach, kręgosłup mi wysiada Ale za to zapasy już w połowie zrobione, jutro reszta. Chyba zasłużyłam na lody śmietankowo-czekoladowe, co? Bo własnie je wcinam
veritaserum dzięki za opowieść porodową zazdroszczę takiego porodu hehe, mam nadzieję, że mój będzie równie udany
A jak się czujesz ze szwami?
Czy któraś z Mam dopaja malucha herbatką koperkową/innym płynem? Kuzynka D dopajała małą taką herbatką i uniknęła kolek. Chciałabym się dowiedzieć jak to u Was..