KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
hehe napewno po tym uslyszec bijące serduszko to cos bezcennego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe napewno po tym uslyszec bijące serduszko to cos bezcennego :d
ja w pierwszej ciaży plec poznalam w 17 tygodniu Moja mama jak byla ze mną w ciazy to poznala plec juz w 14 tygodniuA wlasnie, od ktorego tygodnia mozna sprawdzic plec? W Anglii mowia dopiero na usg w 20 tygodniu, ale wczesniej bede na urlopie w Polsce, wiec moze wybiore sie prywatnie.
Co do porodow, to trafilam na naszym forum na taki watek: https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/ niektore historie rozbawily mnie do lez. Moze mamy z naszego czerwcowkowego forum moga sie pochwalic takimi zabawnymi opowiastkami?
Moj brzuszek tez sie jakos powiekszyl. Nogi mi schudly, dupka mi schudla, a brzuch przyjal jakis blizej nieokreslony ksztalt. Zawsze chcialam miec taka ladna, zgrabna pileczke, ale jak na razie jest to troche wystajacej galaretki... ani to twarde, ani okragle... no ale jeszcze jest czas, moze sie zmieni ;-)