december
Fanka BB :)
L
Od którego dnia po porodzie zaczya się pocenie nocne- ja cąły c opuchnięta jak buldog?
(
ja jestem przed porodem i pocę się jak świnia...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
L
Od którego dnia po porodzie zaczya się pocenie nocne- ja cąły c opuchnięta jak buldog?
(
Ja wyszłam ze szpitala po 5 dniach i waga mniejsza o 14 kgDziewczyny co juz urodziły ile miałyście mnie kilogramów na 3 dzien po porodzie? Ja póki co mam tylko minus 6.......
AVO mnie kręgosłup boli masakrycznie,ale nie wiem czy to po cc czy tak po prostu bo mi się znowu środek ciężkości zmienia.Ja po wyjściu ze szpitala w 10 dobie miałam 7 kg mniej,teraz może jakiś 1 kg mi brakuje do wagi sprzed ciąży.I nie dostałam nic do domu poza żelazem,bo dużo krwi straciłam i miałam lekką anemię.W szpitalu dostawałam clexane,ale chyba tylko 4 razy.
A teraz mnie łeb boli okropnie i mam trupie ciśnienie...
Muńka ja też od kilku dni już wkładek używam,bo to co leci to takie jakby większe upławy.No ale ja już 3 tygodnie po cc.A podobno po cc nie krwawi się tak bardzo jak po sn,po pierwszej cesarce też mi się dosyć szybko wszystko oczyściło.